۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۶
کد خبر: ۱۸۲۵۸۵
دبیر جشنواره علامه حلی خبر داد:

استقبال بانوان طلبه از برگزاری جشنواره علامه حلی در استان‌های مختلف

خبرگزاری رسا ـ دبیر جشنواره علامه حلی از استقبال بانوان طلبه از برگزاری این جشنواره در تمام استان‌های کشور خبر داد.
تحقيق
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام جواد اسماعیل‌نیا با اشاره به دیدار خود با روسای شوراهای جشنواره‌های علامه حلی برخی استان‌های کشور اظهار داشت: در این دیدارها روسای شوراهای جشنواره‌های استان‌ها با اشاره به استقبال طلاب از این جشنواره و کاهش چندماهه فرصت ثبت نام و ارائه آثار به این جشنواره نسبت به سال‌های گذشته خواستار تمدید مهلت ارسال آثار شدند.
وی ادامه داد: بر این اساس مقرر شد موضوع تمدید مهلت ثبت نام در شورای سیاست‌گذاری جشنواره علامه حلی بررسی و نتیجه به استان‌ها اعلام شود.
مدیر ساماندهی امور پژوهشی عمومی حوزه‌های علمیه خواهران افزود: در این دیدارها راه‌های مشارکت بیشتر طلاب در ششمین جشنواره علامه حلی و استفاده بهینه از فرصت آیین بازگشایی مدارس علمیه برای یادآوری این جشنواره مورد اشاره قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه 10 مهرماه به عنوان مهلت شرکت در جشنواره علامه حلی تعیین شده است، ادامه داد: در جلسات مشترک با روسای شوراهای جشنواره‌های استانی علامه حلی،‌ بر تعامل هرچه بیشتر حوزه‌های علمیه خواهران و برادران در استان‌ها به منظور تشکیل دبیرخانه استانی، انجام ارزیابی آثار و برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره و اهدای جوایز به برترین‌ها تأکید شد.
حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا با بیان اینکه در سال جاری شاهد برگزاری ششمین جشنواره علامه حلی به صورت مشترک میان مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران و خواهران خواهیم بود، تصریح کرد: اعلام برترین‌های استانی جشنواره علامه حلی در تمام استان‌ها مختص به حوزه‌های علمیه خواهران است که برای نخستین بار از برترین‌های استانی نیز تقدیر به عمل می‌آید.
مدیر ساماندهی امور پژوهشی عمومی حوزه‌های علمیه خواهران هدف از اجرای این طرح را تشویق طلاب به ارائه آثار بیشتر و بهتر و در نهایت خلق آثار پژوهشی با کیفیتی بالاتر دانست و اضافه کرد: این کار زمینه را برای رقابت بهتر در جشنواره سراسری علامه حلی فراهم می‌کند.
وی گفت: بر اساس نظرات رهبر معظم انقلاب باید ابراز عقیده، نظریه‌پردازی و نقد عالمانه نظریات در قالب‌های مختلف از جمله توسعه کرسی‌های آزاداندیشی و نشست‌های علمی و برگزاری فراخوان‌های پژوهشی در حوزه‌های علمیه توسعه و رواج یابد و برگزاری جشنواره علامه حلی اقدامی در این راستا است.
حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا افزود: با وجود آنکه در سال‌های اخیر در حوزه‌های علمیه تلاش قابل تقدیری برای ارتقاء جایگاه پژوهش به عمل آمده است، هنوز تا رسیدن به جایگاه مطلوب خود فاصله دارد./9191/د102/ی
ارسال نظرات