۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰
کد خبر: ۲۲۲۳۸۵

برگزاری بیش از 600 برنامه فرهنگی در سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه در خراسان جنوبی

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان این که در اسلام هیچ بنایی مقدس تر از بنای خانواده وجود ندارد، گفت: همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) بیش از 600 برنامه فرهنگی با رویکرد ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی برگزار می شود.
مدير کل تبليغات اسلامي خراسان جنوبي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بیرجند، حجت الاسلام کاظم لطفیان، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی،پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان این که ازدواج یکی از معیارهای مهم حیات سیاسی و اجتماعی جوامع محسوب می شود، گفت: متاسفانه در سال های اخیر این موضوع در کشور مورد غفلت قرار گرفته و حرکت و سمت سوی رسانه ها به گونه ای بوده است که فرهنگ تجرد در جامعه به عنوان فرهنگ برتر معرفی شده است.

 

وی با بیان این که باید در زمینه نهادینه کردن فرهنگ ازدواج آسان در کشور گام موثری برداشته شود، گفت: در حال حاضر فعالیت های تبلیغاتی در حوزه ازدواج به ویژه ازدواج بر مبنای اصول سبک زندگی اسلامی ضعیف بوده و متاسفانه رسانه ها تاکنون به نحوی برنامه سازی کرده اند که تجمل را جزو اجزای جدا ناشدنی ازدواج معرفی کرده و جوانان را در زمنیه ازدواج به سمت تجمل گرایی سوق می دهند.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به این که بسیاری از ازدواج ها به خاطر همین تجمل گرایی به طلاق ختم شده است، افزود: برخلاف تصور عامه مردم دوام ازدواج به مهریه و برگزاری جلسات مجلل و جهیزیه آنچنانی نیست بلکه ازدواج موفق ازدواجی است که زن و شوهر برای یکدیگر دو همسفر در مسیر بهشت و قرب الی الله باشند.

 

حجت الاسلام لطفیان با بیان این که ازدواجی که با گناه آغاز شود نخواهد توانست سر انجام موفقی داشته باشد، ادامه داد: در حال حاضر مراسم عروسی به نحوی برگزار می شود که نه تنها در شب عروسی، عروس و داماد را از یاد خدا و قرائت نماز غافل می کند بلکه موجب گناه عده زیادی از افراد می شود.

 

وی با اشاره به این که همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا بیش از 300 مبلغ به نقاط خراسان جنوبی اعزام خواهند، شد، گفت: این مبلغان به صورت محوری در زمینه ازدواج آسان و پیامدهای آن برای جوانان در مساجد سخنرانی خواهند کرد.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان این که در زمینه تسهیل ازدواج باید یک شورای مرکزی در تمامی استان ها کشور ایجاد شود، گفت: در حال حاضر هر چند در بیشتر استان های کشور در کارگروه های فرهنگی به مبحث ازدواج پرداخته می شود ولی متاسفانه در زمینه تسهیل ازدواج تاکنون در کشور فعالیت هدفمندی انجام نشده است.

 

حجت الاسلام لطفیان تاکید کرد: متولی ازدواج جوانان قبل از مسؤولان دولتی خانواده های آن ها هستند و خانواده ها زمانی که فرزند آنها به سن بلوغ می رسد باید زمنیه ازدواج او را فراهم کنند و اگر جوانی به خاطر سخت گیری های بی جای والدین خود نتواند ازدواج کند و به گناه بیفتد خانواده اش در گناه او شریک هستند و خداوند در روز یوم الحساب آنها را مورد بازخواست قرار می دهد.

 

وی با اشاره به این که در گذشته ازدواج ها با کمترین هزینه برگزار می شد و بیشترین دوام را داشت، یادآور شد: در حال حاضر خانواده ها از جوانان در شرف ازدواج تقاضای مسکن، ماشین و رفاه بیش از حد را دارند در حالی که اگر زندگی خود این خانواده ها را بررسی کنید می بینید همین افراد با کمترین امکانات زندگی خود را آغاز کرده و در حال حاضر صاحب همه چیز هستند بنابراین در این زمینه باید با توکل به خداو اعتماد نسبت به جوانان زمینه ازدواج آنها را فراهم کرد./ 968/پ202/ب

ارسال نظرات