۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰
کد خبر: ۴۶۳۵۴۸
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد:

آیت الله اردبیلی فردی سلیم النفس بود

استاد درس اخلاق حوزه علمیه با بیان اینکه مرحوم حضرت آیت الله موسوی اردبیلی همواره یار امام و رهبری و حامی نظام و انقلاب بود، گفت: نمونه بارز این مسأله مسؤولیت های خطیری بود که به ایشان داده شد و به ویژه تصدی گری قوه قضاییه در دوران بسیار سخت اوج هنر ایشان را نشان داد.
بزرگداشت آیت الله موسوی اردبیلی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم ترحیم درگذشت حضرت آیت الله موسوی اردبیلی شب گذشته در مسجد اعظم قم و با حضور مراجع، علما، شخصیت ها و مسؤولان از سوی دفتر مقام معظم رهبری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد در این مراسم با بیان این که عمر انسان بسیار سریع می گذرد، ابراز داشت: این گونه جلسات برای همه مایه تذکر و عبرت است که بدانیم مرگ با کسی تعارف ندارد و روزی همه مردم را در برمی گیرد، بنابراین باید هرلحظه خودمان را برای رفتن از این دنیا آماده کنیم.

استاد درس اخلاق حوزه علمیه قم با اشاره به مقام علم و عالم ابراز داشت: ابان بن تغلب یکی از اصحاب و شاگردان امام صادق(ع) و از فقهای زمان خود بود که حضرت نیز علاقه خاصی به او داشت؛ هنگامی که خبر مرگ ابان را به امام صادق(ع) دادند حضرت فرمودند: «این مسأله قلب مرا به درد آورد»، بنابراین بدانیم وقتی امثال حضرت آیت الله موسوی اردبیلی از میان ما می رود امام زمان(عج) متأثر می شود.

وی مرحوم حضرت آیت الله موسوی اردبیلی را فردی سلیم النفس دانست و تأکید کرد: بنده سالها با ایشان در ارتباط بودم و در دفتر ایشان سخنرانی می کردم و هیچگاه ندیدم که در چهره ایشان عصبانیت یا غیظی باشد بلکه همیشه صورت بشاش و خندان داشت و با اطرافیان با خوبی برخورد می کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد افزود: از دیگر ویژگی های فردی ایشان اخلاق خوب و انصاف بود و در کنار این مسائل موردی که بیش از همه به چشم می آمد عشق و علاقه وافر ایشان به اهل بیت(ع) بود، چراکه بارها به خاطر دارم وقتی در حضور ایشان ذکر مصیبت یا روضه ای خوانده می شد از شدت حزن و گریه شانه های ایشان شروع به حرکت می کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برکات وجودی و اجتماعی این عالم ربانی اشاره کرد و یادآور شد: مرحوم حضرت آیت الله موسوی اردبیلی فردی بلند مرتبه و دارای ذهنی سریع الانتقال بود به گونه ای که اطرافیان ایشان نقل می کردند که ایشان مطالب علمی و فقهی را به سرعت متوجه می شوند که البته این شم علمی و فقهی ایشان در اطلاعیه که رهبری معظم نیز دادند به صراحت بیان شده است.

استاد درس اخلاق حوزه علمیه ادامه داد: آثار زیادی که از ایشان برجای مانده دلیل محکمی بر مقام بزرگ علمی ایشان است؛ مرحوم حضرت آیت الله موسوی اردبیلی به قدری در تدریس و مسائل علمی مجد بود که حتی در اوج بیماری نیز جلسه درس خود را تعطیل نمی کرد و در مسائل فرهنگی نیز شما اوج آن را در تأسیس دانشگاه مفید می بینید که منشأ چه خدمات ارزنده شده است.

وی با بیان این که مرحوم حضرت آیت الله موسوی اردبیلی همواره یار امام و رهبری و حامی نظام و انقلاب بود، تصریح کرد: نمونه بارز این مسأله مسؤولیت های خطیری بود که به ایشان داده شد و به ویژه تصدی گری قوه قضاییه در دوران بسیار سخت اوج هنر ایشان را نشان داد و بعد از رحلت امام نیز ایشان یار صدیق رهبری بودند و از کشور و نظام دفاع می کردند./1330/پ202/ج

ارسال نظرات