۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
کد خبر: ۷۷۸۷۵۴
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران:

«سرعت تغییر و تحول در نسل جدید» مورد اهتمام قرار گیرد

«سرعت تغییر و تحول در نسل جدید» مورد اهتمام قرار گیرد
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: آن چیزی که باید مورد اهتمام معاونت امور حوزه‌ها قرار گیرد «سرعت تغییر و تحول در نسل جدید» است زیرا در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که درک این تغییرات کاملا محسوس و ملموس است.
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در نشست مدیران و کارکنان ستادی معاونت امور حوزه‌ها که در سالن همایش شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در آیه ۱۸۳ سوره بقره می‌فرماید؛ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلَی الَّذِینَ مِنْ قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ، ای اهل ایمان، روزه بر شما مقرّر و لازم شده، همان گونه که بر پیشینیان شما مقرّر و لازم شد، تا پرهیزکار شوید، انسان باید طوری زندگی کند که ثمره یک ماه روزه‌داری و تقوای وی به یازده ماه دیگر سال سرایت کند.
 
وی ادامه داد: آن چیزی که برای انسان باید از اهمیت وافری برخوردار باشد، حفظ دستاورد تقوا است، زیرا شیطان دشمن تقوای انسان است و نباید به آن مجال داد تا ثمره یک ماه تقوای انسان را از بین ببرد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل افزود: آن چیزی که باید مورد اهتمام معاونت امور حوزه‌ها قرار گیرد «سرعت تغییر و تحول در نسل جدید» است زیرا در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که درک این تغییرات کاملا محسوس است.
 
دغدغه اصلی والدین، تربیت فرزندان است

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: یکی از دغدغه های اصلی پدر و مادر، تربیت فرزندان است اما امروزه به دلیل مشغله‌های کاری که برای اکثر خانواده‌ها در جریان است، خیلی از فرزندان معمولا صبح الی ظهر والدین خود را نمی‌بینند و زمانی که شب همه اعضای خانواده دور یک دیگر جمع می‌شوند، به‌جای گفت‌وگو و ارتباط مؤثر با یکدیگر، تمام هم‌وغم خود را بر تلفن همراه و تلویزیون قرار می‌دهند، در واقع خانه صرفا به یک خوابگاه تبدیل شده است و خانواده‌ها مانند سابق و بنیان آن از بین رفته است.

معاونت امور حوزه‌ها، پرچم‌دار سبک زندگی زاهدانه قرار گیرد

وی با اشاره به سبک زندگی اسلامی و زاهدانه اهل بیت(ع) مطرح کرد: نوع رفتار و گفتار معاونت امور حوزه‌ها و اعضای ستادی این اداره زیره ذره‌بین است و دیگران از آن الگوبرداری می‌کنند که این موضوع می‌تواند به یک فرصت خوب مبدل گردد و هم‌زمان یک تهدید تلقی شود، باید مراقبت کرد تا رفتار و کردار ما به دین‌گریزی دیگران منجر نشود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل افزود: زندگی زاهدانه و ساده اهل بیت(ع) به ویژه امیرمؤمنان علی(ع) در ایام حکومت، باید سرلوحه ما قرار گیرد، نباید رفتار ما به‌گونه‌ای باشد که یک طلبه خواهر در حالی که از شرایط مالی خوبی برخوردار نیست حسرت امکانات دیگران را بر دل خود بگذارد.

وی ادامه داد: از آنجایی که معاونت امور حوزه‌ها بیشترین ارتباط با مدارس علمیه سراسر کشور را برخوردار است، باید بیشتر از سایر معاونت‌ها به این موضوعات اهتمام ورزد زیرا اگر به این موارد پایبند باشیم، برنده دنیا و آخرت خواهیم شد.

اهتمام ویژه به انتصاب مدیران استانی

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اذعان کرد: اگر شخصی نتوانست در وظایف محول شده استانی ایفای نقش موثری داشته باشد، نباید در آن جایگاه باقی بماند و معاونت امور حوزه نسبت به انتصاب مدیران استانی این موضوع را مدنظر خود قرار دهند، وَ أَنْ لَیْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَی.

وی در پایان گفت: اگر بخواهیم به جایگاهی برسیم باید همواره به سعی و تلاش متکی باشیم و در این مسیر سعه صدر خود را افزایش دهیم.

ارسال نظرات