شیب تند به سوی قله
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی اصغر مجتهدزاده عضو بسیج اساتید حوزه علمیه قم و مستشار بازنشسته دیوان عالی کشور در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری رسا قرار گرفت با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر «به قلّهها نزدیک شدهایم. نباید خسته شویم» به تشریح وظایف رؤسای قوا در حرکت به سوی قله پرداخت.
«ما این سربالایی، این شیب تند را عبور کردهایم، به قلّهها نزدیک شدهایم. نباید خسته بشویم». [امام خامنهای- 26/5/1402]
مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی در سال ۵۷ یک رژیم بیکفایت، فاسد، وابسته به آمریکا، بیدین، سوء استفاده چی و خودخواه و دارای دیگر ممیّزات زشت را برکنار کرد. بیکفایتی و فسادهای اخلاقی و اقتصادیشان هر کدام یک کتاب است [امام خامنه ای-۱۵ /۱۱ /۸۱] یکی از رایجترین تبلیغات پهلوی "نمیتوانیم" بود [امام خامنه ای-۳ شهریور۸4].
در دورانی که برخی ملتهای دیگر به سوی دانش و پژوهش و معرفت روی آورده بودند ملت کهن وبا استعداد ما درزیرسلطه انسانهای پلید و خودپرست و زورگو و نااهل از دانش و معرفت دور ماند. درهنگامه تسلط چنین حکومتی برایران نفت این مملکت، فولاد، زغال سنگ، منابع کشاورزی، دانشگاه وارتش این مملکت در خدمت قدرت مستکبر و زورگوی انگلیس و پس از آن آمریکا بود. در چنین وضعی انقلاب پدید آمد و آن حکومتِ نوکرِ مخلصِ حلقه به گوش را بیرون انداخت وحکومتی بر سر کار آورد که سر تسلیم درمقابل فلک هم خم نکرد ونمیکند. حکومتی را که انقلاب بر سرکار آورد حتی برای یک لحظه هم درمقابل دوابرقدرت آمریکا و شوروی تسلیم نشد [امام خامنه ای- ۲۴ فروردین ۷۳]. این انقلاب معادلات منطقه و جهان را تغییرداد. انقلاب اسلامی به مردم یاد داد که باید از ظرفیتهای موجود کشوراستفاده کرد.
قبل از انقلاب ما درعرصه علوم و دستاوردهای علمی که تعیین کننده شاخصهای پیشرفت و رشد یک ملت است نه تنها در دنیا، بلکه در منطقه هم جایگاهی نداشتیم اما امروز با وجود همه مانع تراشی دشمنان نه تنها در منطقه بلکه در کل دنیا دارای جایگاه ممتازی هستیم.
انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی دارد این دستاوردها در نظر و سخن امامین انقلاب بینظیر واز سایر انقلابهای دیگر متمایزاست. دستاوردهایی در حوزه جهانی- معنویت و اخلاق- دین- فرهنگ- سیاست- اقتصاد- مسائل اجتماعی- هستهای- نانو- فضایی و..... از این رو دشمنان انقلاب اسلامی همواره در صدد کتمان یا آسیب رسانی به دستاوردهای یاد شده میباشند در زمانی که قبل از انقلاب در تولید علم تقریباً هیچ جایگاهی نداشتیم.
امروز آهنگ سرعت تولید علم در ایران ۱1 برابر متوسط جهانی است ودرتکثیر وانجماد سلولهای بنیادین ما عددی نبودیم و امروز رتبه اول منطقه و جزء ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم. جزء ۱۰ کشور دارای ناوگان بزرگ زیردریایی در دنیا میباشیم. درعلم نانوهیچ محلی از اِعراب نداشتیم و امروز جزء ۴ کشور برتر دنیا هستیم. درحوزه سلامت، درآموزش، دردرمان، درتولید انواع داروها و تجهیزات بیمارستانی و تولید انواع واکسن جزء ۱۰ کشور اول دنیا هستیم. در دوران کرونا علیرغم تحریمهای بیسابقه نسبت به کشورهای پیشرفته دنیا کمترین قربانی را داشتیم و در تولید واکسن کرونا جزء برترینها بودهایم.
درمیان کشورهای منطقه رشد خوبی در زمینه توریست درمانی داریم. ازلحاظ دفاعی وامنیتی به ویژه دراستقلال کشوربا اینکه با پشتوانه آمریکا و غرب کاملاً وابسته و ژاندارم منطقه حسوب میشدیم اما امروز کاملاً مستقل و قدرت اول منطقه هستیم وازنظرموشکی و پهپادی جزء کشور برتر دنیا میباشیم و جزء ۶ کشور دارای فناوری موشک هایپر سونیک و همچنین جزء ۱۷ ارتش قدرتمند دنیا هستیم. در ثبت اختراعات رتبه دهم دنیا و رتبه ۹ تولید انرژی و رتبه ۱۵ تولید علم و رتبه ۱۰ جهان در پرتاب گرِ ماهواره و درتولید فولاد جزء ۱۰ کشور برتر هستیم.
این موارد تنها گوشهای از دستاوردهای ماهستند واگرهمه رشد جبهه حق و انزوای روبه اضمحلال جبهه باطل را به طور واقع بینانه و به دوراز جوّ رسانهای دشمن ببینیم، کشور پیشرفت قابل ملاحظهای داشته است. البته برای رسیدن به پیشرفت بیشتر و کاملترمراقبت هایی لازم است که سکاندار کشتی انقلاب به منظوررسیدن به آن فرمودند: « در راه پیشرفت، توقف ممنوع است. خود شیفتگی ممنوع است.غفلت ممنوع است. اشرافیگری ممنوع است. لذت جویی ممنوع است. به فکر جمع کردن زخارف دنیا افتادن برای مسئولین ممنوع است»[۱۴خرداد ۹۱].
این جملات روشنگر مصداق حرکت برخی رزمندگان در تنگهای از کوه احد است که گوش به فرمانده خود نداده وموجبات شکست جبهه حق را فراهم آوردند. همان عده قلیلی که به دنبال غنائم جنگی وظیفهای که پیامبر اکرم صلوات الله به آنها سپرده بود را ترک کرده و به فکر جمع کردن زخارف دنیا افتادند. اگر آن عده متمرد به دنبال مال دنیا نمیرفتند و برهوای نفس خویش مسلط بودند پیشرفت و پیروزی نصیب میگردید ولی شکست اولیه در جنگ احد جلوی پیشرفت در مقطعی را گرفت و موجب سرخوردگی مسلمانان شد.
حضرت آقا نتیجه آن مراقبت ها را رسیدن به قله می دانند. در ادامه می فرمایند: «با این ممنوعیتهاست که میتوانیم به قله برسیم. ما داریم در دامنه حرکت میکنیم ما هنوز به قله نرسیدهایم. با آن فاصله داریم. آن روزی که ملت ایران به قله برسد دشمنیها تمام خواهد شد آن روزی که ملت ایران به قله برسد معارضههای خباثت آلود به پایان خواهد رسید. ما تا آن روز فاصله داریم. حرکت را باید بیوقفه ادامه دهیم»[۱۴خرداد ۹۱].
چه ارتباطی بین رسیدن به قله با پایان دشمنی های دشمنان دین و ملت وجود دارد؟
قله نقطهای بر سطح زمین است که ارتفاع آن از همه نقاط اطرافش بیشتر باشد. حاجعمران در12 کیلومتری مرز ایران وعراق است. این منطقه دارای ارتفاعات بلندی است که بر پیرانشهر مسلط می باشد. در دفاع مقدس، ارتش عراق، بر رزمندگان تسلط کامل داشت و آن ها را زیر آتش خود قرار می داد. رزمندگان طی عملیاتی تپه های حاج عمران که مشرف برپیرانشهر و جاده های مواصلاتی بود تصرف وازحضور دشمن پاکسازی و از ارتفاعات برقسمت وسیعی از خاک عراق مسلط شدند. از آن پس، ایران نه تنها از گزند دشمنان درامان ماند بلکه مانع حرکت دشمنان درجاده های مهم تدارکاتی شدند.
بنابر سخن حکیم فرزانه انقلاب مبنی بر اینکه شیبهای تندی را پشت سر گذاشتهایم بخوانید؛ دوران سخت تجزیه طلبی، کودتاها، ترور وسیع مردم و مسئولان مهم مملکتی، جنگ تحمیلی هشت ساله، تحریم ها، فشارهای بین المللی بی پایه و اساس را با موفقیت پشت سر گذاشته واکنون به قلهها نزدیک شدهایم واگر به خود قله برسیم قطعاً دشمنیها تمام خواهد شد زیرا رسیدن به قله معنایش پایان کار نیست بلکه از قله باید به افقهای دورتر نگاه کرد و بر دشمنان مسلط شد تا آنها نتوانند صدمهای به ما بزنند.
در این صورت با حرکت پرشتاب خود به تمدن جهانی اسلام خواهیم رسید. شرط رسیدن به قله داشتن بصیرت و حرکت بی وقفه است. بصیرت یعنی تقوا و گوش دادن به فرمایش رهبری که این پادزهر خیلی از امور و دسیسهها و فتنهها میباشد. بدیهی است در حرکت با شتاب ملت قوی ایران، دشمنان انقلاب اسلامی با راهبرد بحرانهای پیاپی و طراحی و بحران سازی از طریق دستگاههای جاسوسی سیا و ام آی ۶ انگلیس با همراهی پادوهای داخلی و عناصر غربگرا به ویژه مرجفون و انسان های جلّال و حرام خوار که با دروغ و شایعهسازی و هیاهوی پوچ و دو قطبی سازی جامعه اقدام به تخریب اصل نظام میکنند که بایستی با بصیرت با آن برخورد کرد.
رؤسای قوا نیز در حرکت به سوی قله وظایفی دارند: الف) در سخن گفتن امید آفرینی را در دستور کار خود قرار دهند.ب) خسته نشوند و اظهار خستگی نکنند. ج) ناامید نباشند وجامعه را ناامید نکنند. د) مردم را به شوق و نشاط در این حرکت بزرگ شریک نمایند. ه) مسئولان دربخشهای مختلف با همین روحیه حرکت کنند. و) به هیچ بهانه ای حرکت را متوقف نکنند. ز) به اصول انقلاب و آرمان های آن پایبند باشند. ح) گوش به فرمان رهبری باشند. ط) در برابر دشمنان شجاع و صریح باشند. ی) کارشبانه روزی و جهادی کنند. ک) مردم را ولی نعمت خود بدانند. ل) به تواناییها و پیشرفت ها مغرور نشوند. م) به جوانان اعتماد کنند و آن ها را در امور مملکتی دخالت دهند. ن) انتقاد پذیر باشند. ص) افراد بد سابقه و فتنه گر را طرد نمایند.
اگر این راه را دنبال کردیم که بحمدالله تا امروز نیز دنبال شده و بعد از این هم به فضل الهی، به توفیق الهی دنبال خواهد شد، پیروزی بر دشمن قطعی است.