مدیر حوزه علمیه امام القائم تهران:
ملت ایران با گذر از فتنه 88 راه اصیل امام و انقلاب را تداوم بخشیدند
خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه امام القائم(عج) تهران با بیان این که مهمترین عامل دفع فتنه ایجاد بصیرت است، ابراز داشت: در فتنه 88، مردم بزرگ ایران با روشنگریهای کامل و دقیق رهبر معظم انقلاب از این فتنه و امتحان، سربلند بیرون آمدند.

حجت الاسلام سید مجتبی بدری، مدیر مدرسه علمیه امام القائم(عج) تهران، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با بیان این که مهمترین عامل دفع فتنه ایجاد بصیرت است، ابراز داشت: در فتنه 88، مردم بزرگ ایران با روشنگریهای کامل و دقیق رهبر معظم انقلاب از این فتنه و امتحان، سربلند بیرون آمدند.
وی ابراز داشت: فتنه به معنای آزمایش و امتحان است که حقیقت، به جهت غبارآلودگی فضای سیاسی جامعه پنهان میشود و رفتارها و اتفاقهای مختلف مانع از دیدن و دریافتن حقیقت و واقعیت می شود که در این فضای گنگ، مهمترین عاملی که میتواند انسان را از گمراهی و ضلالت نجات دهد، بصیرت است.
مدیر مدرسه علمیه امام القائم(عج) اظهار داشت: در طول تاریخ به خصوص در تاریخ اسلام، فتنههای مختلفی برای مردم اتفاق افتاده است که یکی از آنها در زمان امام حسین(ع) بود که مردم نتوانستند به جهت غبارگرفتگی فضای سیاسی جامعه حق را از باطل تشخیص دهند و این بیبصیرتی تا جایی رسید که ولی خدا را به شهادت رساندند.
وی افزود: در زمان امام حسین(ع) و در شهر کوفه حتی چند تن از بزرگان همچون سلیمان ابن صرد خزاعی نتوانستند حق و باطل را از هم تمیز دهند و نه تنها خود به گمراهی رفتند؛ بلکه عده زیادی از مردم را نیز به جهت اعتباری که داشتند از راه حق خارج کردند و نمونه دیگر از این افراد شریح قاضی بود که حتی به کشتن امام حسین(ع) فتوا داد.
حجت الاسلام بدری اظهار کرد: در فضای فتنه تنها نمی توان به سابقه افراد توجه کرد به دلیل اینکه در طول تاریخ افراد بسیاری بودند که در برهه ای آگاه بودند و در برهه دیگر اشتباهات بزرگی کردند، همان گونه که امام خمینی(ره) فرمود عملکرد حال حاضر افراد، ملاک است، باید رفتار و کردار مسؤولان با معیار حق سنجیده شود.
وی مهمترین عامل شناخت حق و پذیرش آن در زمان فتنه را بصیرت در افراد یک جامعه خواند و عنوان کرد: از جمله مسائلی که می تواند بصیرت را در جامعه افزایش دهد مطالعه تاریخی، علمی به خصوص اسلامی، اطاعت از افرادی که دلسوزانه برای دین و نظام بدون چشم داشتی همچون مراجع تقلید و بزرگان دینی زحمت میکشند، است.
مدیر مدرسه علمیه امام القائم(عج) در پایان افزود: یکی از دلایل قیام امام حسین(ع) جهل زدایی از اجتماع مسلمانان بود که در آن زمان امویان جهل را در میان مردم گسترش داده بودند و پس از واقعه عاشورا به خصوص با روشنگری امام زین العابدین(ع) و حضرت زینب(س) فضای جهل از جامعه برداشته شد و قیامهای مختلفی پس از واقعه عاشورا انجام شد که منجر به سرنگونی امویان شد و این پیروزی به دلیل بصیرت بخشی واقعه عاشورا در جامعه بود./956/ت302/س
ارسال نظرات