۱۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۱
کد خبر: ۸۶۸۷۲
معاون آموزش و تبلیغ حوزه های علمیه گیلان:

طلاب برای مقابله با توطئه نرم باید به قدرت نرم‌افزاری مجهز شوند

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه گیلان طلاب و روحانیان را تأثیر گذارترین قشر برای مقابله با توطئه‌های نرم دشمنان معرفی کرد و گفت: طلاب باید برای موفقیت در این جنگ نرم به علوم روز مجهز شوند.
طلاب برای مقابله با توطئه نرم باید به قدرت نرم‌افزاری مجهز شوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، حجت الاسلام محمد لاکانی، معاونت تبلیغ و آموزش حوزه های علمیه گیلان، امروز در جمع خبرنگاران یکی از موثرترین راه کارهای مبارزه با جنگ نرم دشمنان را اعزام مبلغ دانست و گفت: از این طریق سؤالات و شبهات مردم در زمینه های گوناگون دینی و عقیدتی پاسخ داده می شود.

وی طلاب و روحانیان راتأثیر گذارترین قشرها برای مقابله با توطئه های نرم دشمنان معرفی کرد و گفت: طلاب باید برای موفقیت در این جنگ نرم به علوم روز مجهز شوند و از شیوه های نرم افزای ترفندهای دشمنان را خنثی کنند.

حجت الاسلام لاکانی با اشاره به مأیوس شدن دشمن از جنگ سخت افزاری و رو آوردنشان به ابزار جنگ نرم، خاطرنشان کرد: اعزام‌های کوتاه مدت مبلغ با هدف فرهنگ‌سازی دینی در بین اقشار گوناگون مردم به ویژه جوانان، و آشنا کردن آنها با مبانی دینی، قرآنی و احکام شرعی صورت می گیرد.

معاون تبلیغ و آموزش حوزه های علمیه گیلان، با بیان این که طبق روال سال های گذشته روند اعزام مبلغ کوتاه مدت هم در تاستان و هم در ماه مبارک رمضان صورت می گیرد، ادامه داد: در تابستان نیز 160 نفر از روحانیان را در غالب طرح هجرت کوتاه مدت به نقاط گوناگون اعزام کردیم.

وی در ادامه اظهار داشت: بخشی از این مبلغان کوتاه مدت به صورت مستقیم از مرکز مدیریت حوزه علمیه قم اعزام و بخشی دیگر نیز از نیروهای گیلانی هستند که همه مراحل گزینش و پذیرش آنها در داخل استان صورت می‌گیرد.

حجت الاسلام لاکانی با اشاره به کافی نبودن تعداد فعلی اعزام مبلغ با توجه به تعداد روستاها و استقبال مردم، ادامه داد: برنامه ریزی شده است تا در صورت تأمین بودجه تعداد اعزام مبلغ در تابستان به 350 نفر و در ماه رمضان به چهارصد نفر روحانی افزایش یابد.

وی وظایف مبلغان اعزامی را تدریس تفسیر قرآن، روخوانی و روانخوانی قرآن و بیان احکام شرعی برشمرد و اضافه کرد: از دیگر کارکرد‌های مهم مبلغان اعزامی به نقاط محروم و روستایی استان، گرفتن مشاوره و نظر‌خواهی در زمینه‌های گوناگون از روحانیان است. 

مسؤول بنیاد مهدی موعود(عج) گیلان در ادامه سخنان خود یکی از راه‌های بسیار موثر در انتشار معارف مهدوی در جامعه را آموزش این معارف به صورت دوره های مقدماتی، تکمیلی و دوره تربیت مربی اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: برنامه ریزی شده است تا در آینده نزدیک این دوره های آموزشی را در بین دانش آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی گسترش دهیم.

حجت الاسلام لاکانی، از ایجاد کانون‌های مهدوی در مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه سطح استان خبر داد و ادامه داد: این کانون‌ها با نیاز سنجی و شناسایی گروه‌های هدف، در جهت نهادینه‌کردن فرهنگ مهدوی در جامعه تلاش خواهند کرد./950/پ202/س
ارسال نظرات