۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۵
کد خبر: ۸۱۹۲۹۳

ضرورت تبدیل خون‌خواهی به بازدارندگی تمدنی در تشییع امام شهید

ضرورت تبدیل خون‌خواهی به بازدارندگی تمدنی در تشییع امام شهید
فعال عرصه رسانه و تربیت با تبیین ماهیت تقابل تمدنی با استکبار، خواستار تبدیل شعار خون‌خواهی به یک الگوی عملیاتی و بیدارساز برای جوانان جهان اسلام شد تا از این طریق، ضمن حفظ انسجام، بازدارندگی ملی و اقتدار ایران اسلامی در برابر تهاجم دشمن تثبیت گردد.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عباس محسنی، فعال عرصه رسانه و تربیت، در نشست تخصصی «الگوهای روایتگری در آیین تشییع امامِ شهید»، که روز چهارشنبه بعد از ظهر در سالن شهید دهقانی خبرگزاری رسا برگزار شد، ضمن اشاره به نحوه برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید، ابراز داشت: ما در مقطع تاریخی بسیار حساس و سرنوشت‌سازی قرار داریم که فراتر از تصورات پیشین، تقدیر الهی برای این امت و انقلاب اسلامی رقم خورده است.

وی با اشاره به ماهیت تقابل تمدنی با عالم استکبار، خاطرنشان کرد: امروزه ما با تهاجم غیرقانونی یک ابرقدرت سرکش و رژیم صهیونیستی روبرو هستیم که هیچ پایبندی به قواعد بین‌المللی ندارد و تمامی سازوکارهای جهانی تنها نمایشی احمقانه برای اعمال قدرت آمریکا هستند. تعرض به بزرگترین سرمایه انقلاب اسلامی، یعنی شخص رهبری، نشان می‌دهد که ما درگیر یک تقابل تمدنی و مستمر با عالم استکبار هستیم؛ ما باید از فرصت این تشییع، برای ایجاد «بازدارندگی» در مسیر جمهوری اسلامی استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام محسنی با تحلیل وضعیت موجود، ابراز داشت: راه اصلی این بازدارندگی در مفهوم «خون‌خواهی» نهفته است. همان‌گونه که در تاریخ ائمه (ع) دیدیم، خون‌خواهیِ خالصانه و قیام‌های پس از عاشورا توانست مانع از تداوم دسیسه‌ها شود. امروز نیز خون‌خواهی برای امام شهید نباید به یک واکنش احساسی محدود شود، بلکه باید به سطحی برسد که جوانان جهان اسلام، با رویکرد «آتش به اختیار»، منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی را در سراسر جهان هدف قرار دهند.

وی با تأکید بر نقش تولیدکنندگان محتوا، خاطرنشان کرد: برای عبور از این وضعیت، تولیدکنندگان محتوا و فعالان فرهنگی باید به پیام‌های صریح و راهبردی رهبری توجه کنند. پیام‌های اخیر رهبری فراتر از یک بیانیه ساده، حاوی دستورالعمل‌هایی برای تعیین دقیق متجاوز، مطالبه‌ غرامت و بازپس‌گیری خون شهدا است. تاریخ نشان داده است که وقتی تراژدی‌های انسانی عظیم رخ می‌دهد، خون‌خواهی در جهان راه می‌اندازد و عاملان را تا رسیدن به تقاص، آرام نمی‌گذارد. ما باید فرامین صریح رهبری را به محور اصلی مطالبات خود و مسیر خون‌خواهی امت تبدیل کنیم.

حجت‌الاسلام محسنی در پایان، با اشاره به ملاحظات استراتژیک برای حفظ انسجام، ابراز داشت: اگرچه ما به دلیل ملاحظات استراتژیک و برای حفظ انسجام این نهضت تا رسیدن به دوران ظهور، نباید بدون تدبیر و عقلانیت به سمت آتش‌سوزی‌های بی‌هدف در منطقه حرکت کنیم، اما این به معنای عقب‌نشینی و پذیرش وضع موجود نیست. ما باید راهکارهای نوین و غیرمتعارف برای بیدارسازی و اقدام را جستجو کنیم. اگر راهکارهای خلاقانه و جهانی برای اعمال فشار و بیدارسازی جهان اسلام را پیش نگیریم، تنها راه باقی‌مانده، عقب‌نشینی گام‌به‌گام و از دست دادن اقتدار ملی خواهد بود.

ارسال نظرات