۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۷۷۴۵۱۸
حجت الاسلام والمسلمین فاضل مطرح کرد؛

حوزه‌های علمیه خواهران در مسیر تحقق چشم‌انداز ۱۴۱۴

حوزه‌های علمیه خواهران در مسیر تحقق چشم‌انداز ۱۴۱۴
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: در سند چشم‌انداز ۱۴۱۴ حوزه‌های علمیه خواهران، ۳ برنامه تهیه و تنظیم شده است تا بانوان طلبه تا زمان مقرر شده در قله‌های تصدی تمام امور مربوط به خود قرار گیرند.
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، پیش از ظهر امروز در همایش ملی زن، خانواده و امنیت که با حضور نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان در سالن همایش آیت الله شرعی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در آیه ۴ سوره قصص می‌فرماید «إِنَّ فِرْعَوْنَ عَلَا فِی الْأَرْضِ وَجَعَلَ أَهْلَهَا شِیَعًا یَسْتَضْعِفُ طَائِفَةً مِنْهُمْ یُذَبِّحُ أَبْنَاءَهُمْ وَیَسْتَحْیِی نِسَاءَهُمْ إِنَّهُ کَانَ مِنَ الْمُفْسِدِینَ» و در آیه ۱۳ سوره جاثیه نیز بیان می‌کند؛ «وَسَخَّرَ لَکُمْ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا مِنْهُ ۚإِنَّ فِی ذَٰلِکَ لَآیَاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ».

وی ادامه داد: خداوند متعال در آیه ۲۳ سوره شوری، «ذَٰلِکَ الَّذِی یُبَشِّرُ اللَّهُ عِبَادَهُ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ قُلْ لَا أَسْأَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَیٰ وَمَنْ یَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَزِدْ لَهُ فِیهَا حُسْنًا ۚإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ شَکُورٌ»، پیامبر را به مودت و محبت در مقابل جنس مونث اقرب یعنی حضرت صدیقه طاهره امر کرد و رسالت ایشان را در گرو مودت حضرت(س) قرار داد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: خداوند فقط در موضوع «ازدواج، زوج و زوجه» مودت و رحمت در کنار یکدیگر قرار داد و آن را برای تحکم خانواده جعل نمود.

وی مطرح کرد: مودت یک نوع از خود گذشتگی و ایثار است که برای تحکم خانواده، زوج و زوجه بکار می‌رود و از آنجایی که دارای جایگاه بی‌بدیل می‌باشد، شارع مقدس، به آن اهتمام می‌ورزد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل عنوان کرد: همان طور که مسئله امنیت ملی و نظامی در طول تاریخ از اهمیت خاصی برخوردار بوده است، امروزه نیز اهمیت فرهنگ و امنیت خانواده دست کمی از آن نخواهد داشت، آگر بنیان خانواده‌ها متزلزل شود، آمار طلاق افزایش پیدا کند، میزان سن ازدواج افزایش یابد، منجر به پیری جمعیت و بالتبع، فروپاشی فرهنگ و جایگاه خانواده می‌شود که در آیه ۴ سوره قصص مطرح شده است؛ هرکس که اقدام به برهم زدن قوانین خداوند کند، عمل مفسدانه‌ای را مرتکب شده است.

وی ادامه داد: حوزه‌های علمیه خواهران با برگزاری همایشاتی در محوریت زن و خانواده می‌تواند در راستای کمک به نظام اسلامی عمل کند، زیرا دولت و نهادهای ذیربط نیز به حمایت خواهند پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل در پایان اعلام کرد: در سند چشم‌انداز ۱۴۱۴ حوزه‌های علمیه خواهران، ۳ برنامه تهیه و تنظیم شده است که بانوان طلبه تا زمان مقرر شده در قله‌های تصدی تمام امور مربوط به خود قرار گیرند.

وی افزود: امیدوارم آثار این همایش به حل مشکلات مسائل زن و خانواده کمک کند که به برکت انقلاب اسلامی امروزه از این موضوع حمایت‌های زیادی می‌شود و همچنین امیدوارم چشم‌انداز ۱۴۱۴ توسط خواهران به نحو احسن اجرا شود و با تحصیل، پژوهش و تهذیب، جامعه را به سمت تدیّن و معنویت هدایت کنند.

ارسال نظرات