۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
کد خبر: ۷۷۳۵۴۲

رقابت ۱۲۰۰ طلبه بسیجی در سومین جشنواره ورزشی طلاب کشور

رقابت ۱۲۰۰ طلبه بسیجی در سومین جشنواره ورزشی طلاب کشور
سومین جشنواره فرهنگی و ورزشی طلاب کشور با حضور ۱۲۰۰ طلبه از سراسر کشور در ۸ رشته ورزشی در مشهد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری رسا، سومین جشنواره فرهنگی و ورزشی طلاب کشور با حضور ۱۲۰۰ طلبه آقا از سراسر کشور در ۸ رشته ورزشی از صبح ۴ بهمن‌ماه در مشهد آغاز شد.

این مسابقات در رشته‌های فوتسال، تیراندازی، دوومیدانی، والیبال، تکواندو، شنا، آمادگی جسمانی و تنیس روی میز برگزار می‌شود.

پناهی، دبیر ستاد راهبری ورزش‌های حوزه‌های علمیه درخصوص برگزاری این جشنواره بیان کرد: امروز در حوزه‌ها، اشتیاق به سمت ورزش بسیار زیاد است.

دبیر ستاد راهبری ورزش‌های حوزه‌های علمیه با اشاره به استقبال خوب از ورزش میان طلاب بیان کرد: چند سال پیش که این ستاد ورزش را برنامه‌ریزی کردیم، فکر نمی‌کردیم که روزی در یک استان ما تا ۱۵ هزار طلبه در مسابقات ورزشی شرکت کنند‌.

پناهی همچنین درخصوص جایگاه ورزش در میان طلاب افزود: امروز در رشته‌های مختلف، طلبه‌هایی داریم که داوری، مربی‌گری و باشگاه‌داری انجام می‌دهند و حتی بازیکنانی در سطح ملی داریم.

وی افزود: حوزه علمیه نقش و رسالت خاصی در جامعه طلاب دارد و در عرصه ورزش، یک رسالت مهم در خصوص نشاط و کاهش کم‌تحرکی در جامعه طلاب دارد.

دبیر ستاد راهبری ورزش‌های حوزه‌های علمیه با اشاره به برنامه‌های پنج‌ساله ورزش در حوزه علمیه بیان کرد: برنامه راهبردی ورزش حوزه علمیه نوشته شده و ما به دنبال رسیدن به آن هستیم. سرانه ورزش طلاب، ۹۰ سانتی‌متر به ازای هر نفر باید وجود داشته باشد که امروز به ۸ سانتی‌متر نمی‌رسد و به دنبال تأمین و تجهیز اماکن ورزشی حوزه‌های علمیه هستیم.

پناهی ادامه داد: مسئله کم‌تحرکی در جامعه ما بسیار بغرنج شده است و اگر در بانوان این کم‌تحرکی ادامه داشته باشد، به ۸۵ درصد کم‌تحرکی خواهیم رسید که بسیار خطرناک است.

دبیر ستاد راهبری ورزش‌های حوزه‌های علمیه اظهار کرد: ورزش باید ارزان و رایگان در اختیار مردم قرار بگیرد و این اتفاقی است که امروز در جامعه ورزش ما رخ نداده است و حوزه علمیه به دنبال رسیدن به آن است.

وی افزود: حوزه علمیه در درون خود ۱۰ هیئت ورزشی دارد و در کنار همه این موارد، در ساختار وزارت ورزش نیز یک ساختار به عنوان ورزش طلاب داریم که نشان دهنده جایگاه خاص حوزه در ورزش کشور است.

پناهی خاطرنشان کرد: امروز در حوزه فرهنگ دین و ورزش در کنار وزارت ورزش هستیم، ورزشکاران ما باید در هر میدانی در کنار ارزش‌های فنی، ارزش‌های فرهنگی جامعه خود را نیز نشان دهند.

دبیر ستاد راهبری ورزش‌های حوزه‌های علمیه بیان کرد: حوزه علمیه امروزه به عنوان بخشی از جامعه علمی، یک جشنواره با ۱۲۰۰ ورزشکار برگزار می‌کند و این جشنواره نشان دهنده جایگاه ورزش و فرهنگ در حوزه علمیه است.

وی افزود: حوزه علمیه آماده است برای کاهش دغدغه جامعه ورزش و مدیران ورزشی با آنها همکاری کند و همچنین حوزه برای حمایت از ورزشکاران طرح‌هایی دارد و ورزشکاران ارزشی را ورزش مورد توجه ویژه قرار داده‌است‌.

پناهی همچنین افزود: حوزه در طرح‌های ورزشی برای کمک به بحث فنی و زیرساختی می‌تواند مؤثر باشد و آمادگی دارد تا با همکاری با وزارت ورزش ۵ هزار کار نیمه‌تمام ورزشی را به پایان برساند.

دبیر ستاد راهبری ورزش‌های حوزه‌های علمیه در پایان بیان کرد: امیدواریم در این جشنواره بتوانیم یک رویداد ماندگار و الگو فرهنگی را در کنار مباحث فنی برای همه جامعه برگزار کنیم.

ارسال نظرات