رهبر انقلاب شخصیتی عالِم، مجتهد، روشنفکر و با احاطه بر مسائل سیاسی هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری تولیت آستان مقدس احمدی(ع) در هشتادمین جلسه از مباحث جهاد تبیین با موضوع "بررسی ادوار تاریخی زندگی رهبر انقلاب" گفت: حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) نخبه ای بودند که توانستند فقط در 6 سال دروس سطح حوزه را تمام کنند یعنی تا قبل از 18 سالگی در دروس خارج شرکت نمودند و این درحالی است که به صورت عادی حداقل ده سال برای اتمام دروس سطح حوزه زمان لازم است.
وی افزود: رهبر انقلاب تحصیل حوزه را بی وقفه ادامه داده اند و با نبوغ ویژه ای که داشتند در کنار سخت کوشی و تعطیل نکردن دروس زودتر از افراد معمولی وارد در خارج شدند.
تولیت حرم شاهچراغ(ع) اظهارداشت: ایشان پانزده سال در درس خارج اساتید بزرگ زمان خود شرکت کردند متاسفانه برخی از افراد نادان که مراحل دروس حوزه را متوجه نمیشوند و در این زمینه تجربهای ندارند، بر اساس عناد و دشمنی، شخصیت ایشان را زیر سوال میبرند با وجود این همه آثار مگر می شود کسی در اجتهاد و فقاهت ایشان تردید کند.
وی یادآور شد: ایشان به درس و بحث آنقدر اهمیت می دادند که حتی در زمان ریاست جمهوری نیز درس تفسیر را برگزار نمودند و حتی کتاب هم منتشر نمودند.
این استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: رهبر انقلاب علاوه بر دروس حوزوی به ادبیات و شعر نیز علاقه مند بودند و همواره به مطالعه رمان های مطرح دنیا از نویسندگان شرق و غرب می پرداخت و حتی کتب ادبی را نیز نقد می کرد و همین است که در محافلی که با حضور شعرا برگزار می شود تسلط ایشان به ادبیات ملموس است.
وی افزود: ایشان رمان ها را بازتابی از فرهنگ و سیاست یک جامعه می دانند و همین است که به فرموده ایشان بیش از هزار رمان مطرح دنیا را مطالعه کرده اند.
حجت الاسلام والمسلمین کلانتری ابراز کرد: کتاب «انسان دویست و پنجاه ساله» از بیانات مقام معظم رهبری دربارهی زندگی سیاسی و مبارزات ائمهی معصومین (ع) میباشد و این را میگوید که تمام امامان معصوم(ع)، طی دویست و پنجاه سال همه روی یک طرح کار میکردند؛ کسی که در تاریخ، تبحر داشته باشد میتواند این حرف را بزند و از دل تاریخ، نقشه حرکت را بیرون بیاورد، زمانی که ایشان وارد زندگی ائمه میشوند، چقدر دقیق بحث میکنند.
وی افزود: تولیت حرم مطهر، خاطرنشان کرد: این دورهی طولانی برای امام خامنهای(دام ظله) که شخصیتی سختکوش و در خانوادهای روحانی و با پدری مجتهد پرورش یافته، از ایشان یک شخصیت عالِم، مجتهد، روشنفکر و با احاطه بر مسایل سیاسی، تاریخی و اهل قلم پدید آورده است و این دوره را میتوان دورهی شکل گیری شخصیت و نبوغ علمی ایشان نام گذاشت.