فرهنگ قرآن و ائمه اطهار در جامعه ترویج شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عباس اسکندری، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم، در نشست تخصصی مسؤولان مؤسسه قرآنی نورالیقین گفت: کوتاهی های بسیاری در زمینه ترویج فرهنگ قرآن داشته و داریم و بایستی تلاش کنیم این کمبودها را جبران کنیم.
وی در ادامه افزود: کوتاهیها در زمینه علوم قرآنی باید با ترویج فرهنگ قرآنی توسط نهادها و دستگاههای قرآنی از بین برود.
ججت الاسلام اسکندری خاطر نشان کرد: پس از گذشت 31 سال از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز نتوانسته ایم یک سامانه واحد آموزش روخوانی قرآن کریم ایجاد کنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم یادآور شد: معارف قرآنی و اسلامی باید در جامعه رواج یابد تا مردم با منطق قرآنی متناسب با شئونات نظام آشنا شوند.
وی تاکید کرد: مسؤولان و مربیان قرآنی باید رفتارهای جامعه را با سنت پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار(ع) تطابق دهند تا به رفتارهای مردم رنگ اسلامی ببخشند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم پیشدستی در سلام را از سنتهای پسندیده اسلامی عنوان و تصریح کرد: تاریخ اسلام مملو از الگوهایی است که در زمینه اخلاق اسلامی و قرآنی نمونه هستند و مراجعه به آنها، اهمیت این موضوع را روشنتر میکند.
حجت الاسلام اسکندری با تاکید بر ایجاد تهذیب نفس، اخلاص و بصیرت در درون افراد گفت: انسانها باید از دورن و فطرت خود به اخلاص و تقوا برسند تا فعالیتهای روزانه آنها به اخلاص نزدیک شود.
وی خاطرنشان کرد: سهلانگاری در رفتارهای جزئی زمینهساز مشکلات عظیم در جامعه است و جامعه را به شکست رفتاری و اخلاقی گرفتار میکند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه برای پیشرفت و دستیابی اهداف به برنامهریزی نیازمند هستیم، اظهار داشت: انسانهای بزرگ با برنامهریزی منسجم و با حرکتی تدریج مدارج را طی و به پیشرفت رسیدهاند.
حجتالاسلام اسکندری تاکید کرد: متولیان امور قرآنی باید فعالیتهای قرآنی را در راس امور قرار دهند و در مرحله نخست خود را مطابق شئونات اسلامی اصلاح کنند.
وی با تاکید بر ایجاد سامانه و ستاد فعالیتهای قرآنی منسجم گفت: این ستاد در صورت تشکیل نهضت قرآنآموزی را ایجاد کرده و میتواند ضعفهای قرآنی را برطرف کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم تصریح کرد: طرحهای جامعی باید ارائه شود تا بحرانهای قرآنی در جامعه کاهش یابد و همگان از این موهبت بهرهمند شوند.
اسکندری تصریح کرد: فرهنگ قرآنی در جامعه باید گسترش یابد تا در رفتار و کردار انسانها تبلور پیدا کند و نمونهای برای کشورها غیراسلامی و تمدنهای اسلامی دیگر باشد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش قرائت قرآن در کشور گفت: قرائت قرآن از الویتهایی است که باید در کشور پیاده شود تا در کشور شیعی ضعفهای جزئی از بین برود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم راه گسترش مسائل دینی و اعتقادی را استفاده از مبانی قرآنی ذکر و تصریح کرد: آموزههای قرآنی از انحراف کشور جلوگیری و بسیاری از آسیبهای جوامع را از بین میبرد./919/پ202/ع