اعلام برنامه کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی خراسان
در ابتدای این نشست، غلامرضا بصیری پور و عباس پارساییراد رئیس و دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی خراسان رضوی، به فرآیند صورت گرفته در انتخاب نامزدها اشاره کردند. پارسایی همچنان با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، در مورد نامزدهای منتخب این شورا برای انتخابات مجلس خبرگان نیز اعلام کرد که شورا از نامزدهای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم حمایت میکند.در ادامه، هر یک از نامزدهای منتخب، رئوس برنامههای خود را ارائه کردند.
رفع مشکلات اقتصادی از مسیر فرهنگی
حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی امیری با اشاره به این که افق این ائتلاف مرام شهدا است، به اولویتهای خود در حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: اگر فرهنگ صحیح نهادینه شود، اقتصاد و حتی سیاست خارجی نیز اصلاح میشود و در ریل صحیح به حرکت خود ادامه خواهد داد.
وی تاکید کرد: این شورا به حکمرانی فرهنگی قائل است و حوزههای دین و فرهنگ نیز از دغدغههای مهم مردم و نخبگان جامعه بوده است.
لزوم توجه به اقتصاد اسلامی
جواد کریمی قدوسی دیگر نامزد این شورا نیز با بیان این که قانونگذاری در جمهوری اسلامی شانی از شئون ولایت فقیه است و به همین دلیل مجلس شورای اسلامی باید در تراز و جایگاه ولایت فقیه به انجام ماموریت خود بپردازد، خاطرنشان کرد: بر خلاف نظر برخی که همچنان اصلاح وضعیت اقتصادی را در گرو توافق با کدخدا میدانند، اعتقاد داریم در کشور ظرفیتهای مهمی وجود دارد و با نگاه به درون میتوان بر مشکلات غلبه کرد.
وی با بیان این که وضعیت اقتصادی امروز کشور محصول عدم توجه به اقتصاد اسلامی در طول دوران ۴۵ ساله انقلاب بوده است، خاطرنشان کرد: باید انفال در اختیار مردم قرار بگیرد و از این مسیر است که بخش مهمی از کمبودهای اقتصادی تامین میشود.
لزوم تعریف پیوست اجتماعی برای قوانین
فاطمه رحمانی دیگر نامزد این شورا نیز گفت: مجلس آینده باید در جایگاه نظارتی نقش خود را به درستی ایفا کند و از سوی دیگر باید تکمیل کننده احکام برنامه هفتم توسعه باشد.
وی با تاکید بر این که نمایندگان مجلس باید بر وظایف نمایندگی خود متمرکز باشند، خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم که قوانین مصوب مجلس باید علاوه بر پیوست فرهنگی، پیوست اجتماعی نیز داشته باشد.
توجه به موضوع امنیت غذایی و کشاورزی
محمد اسماعیلنیا دیگر نامزد این شورا با اشاره به این که کشور دچار جنگ گسترده رسانه و اقتصاد است، خاطرنشان کرد: با شایسته سالاری و مدیریت جهادی میتوان بر مشکلات غلبه کرد.
وی مهمترین برنامهها و اولویتهای خود را موضوع امنیت غذایی و موضوع مهم و اولویت دار کشاورزی دانست و با اشاره به سوابق گذشته خود در حوزه کشاورزی، ابراز امیدواری کرد با ایجاد اصلاحات در قوانین این حوزه میتوان بخش مهمی از مسائل و مشکلات اقتصادی را برطرف کرد.
ضرورت تحول در نظام اداری و اقتصادی
مجتبی بذرافشانمقدم دیگر نامزد این شورا نیز ایجاد تحول در نظام اداری و اجرایی از مسیر وضع قوانین مناسب برای حضور افراد در این حوزهها را از اولویتهای خود برای نمایندگی مجلس دانست و گفت: از سوی دیگر، نمایندگان مجلس باید بر اجرای قوانین نیز نظارت دقیق داشته باشند.
وی با اشاره به نبود نظام مدون برای انتخاب مدیران اجرایی خاطرنشان کرد: عدم رضایت مردم از مراجعه به دستگاههای اجرایی ناشی از این موضوع است. علاوه بر این نیاز به شفافیت در عرضه محصولات مختلف به مردم داریم تا این محصولات با قیمت واقعی در اختیار مردم قرار بگیرد و این نیز از باید رئوس برنامههای نمایندگان باشد./933/