فلسفه وجودی مجمع نمایندگان، حفظ وحدت و یکپارچگی حوزه علمیه است
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، اعضای هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری دیدار کردند. رئیس جامعه مدرسین ضمن تبریک به اعضای هیئت رئیسه جدید مجمع نمایدگان طلاب، گفت: مسئولیتی که بر عهده شما گذاشته شده است، مسئولیت خطیری است؛ زیرا هر مسئولیتی لوازمی را نیز به دنبال دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تلاش در جهت وحدت و یکپارچگی حوزه علمیه را به عنوان فلسفه وجودی مجمع نمایندگان طلاب توصیف کرد و افزود: رابطه اعضای هیئت رئیسه با یکدیگر و با مجموع نمایندگان باید به گونهای باشد که در انجام وظیفه و مسئولیتهای یکدیگر نقش آفرین باشید و نهایت تلاش خود را در ایجاد وحدت و یکپارچگی در مجموعه انجام دهید؛ چرا که اگر همافزا باشید، به طور قطع در انجام وظائف موفق خواهید بود.
وی افزود: پیامبر اکرم –صلی الله علیه و آله- میفرماید «أَمَرَنی رَبّی بِمُداراهِ النّاسِ کما أَمَرَنی بِأَداءِ الفَرائِضِ» بنابراین از هیئت رئیسه محترم انتظار میرود تا با سعه صدر، تدبیر و مدارا با مجموعه تعامل داشته باشند و ارتباط آنها به گونهای باشد که نمایندگان احساس کنند یک مجموعه امین و پرتلاش به امور آنان رسیدگی میکند.
توجه ویژه به وظایف و ظرفیتهای مجمع نمایندگان، سبب ایجاد تحول در حوزه میشود
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در بخش دیگری از سخنان خود، توجه ویژه به وظایف، اختیارات و ظرفیتهای مجمع نمایندگان را سبب ایجاد تحول در حوزه عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: وظایف، اختیارات، ظرفیتها و هر آنچه که در اساسنامه به آن پرداخته شده است را با نگاهی نو مورد توجه قرار دهید؛ چرا که این مسئله میتواند در شکل گیری تحول و اقدامات بزرگ و اساسی در سطح حوزههای علمیه مؤثر واقع شود.
وی بهره گیری از کارشناسان و افراد با تجربه در کمیسیونهای مختلف را سبب پیشبرد اهداف مجمع دانست و ابراز امیدواری کرد تا مجمع نمایندگان طلاب با شناخت نیازها، مشکلات و برقراری ارتباط قوی با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بتواند به نتایج خوبی دست پیدا کند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: طلبههای جوان گاهی مسائل را از منظری مورد توجه قرار میدهند که شاید برای دیگران مغفول واقع شده باشد و از طرف دیگر، اعضای جامعه مدرسین و بزرگان حوزه نیز پیامدهایی را مد نظر قرار میدهند که در نتیجه این رفت و آمدها و تبادل نظرها، طرحهای خوبی به دست میآید که به مصلحت کل حوزه است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سابقه مجمع نمایندگان طلاب، اظهار داشت: در طول سالیانی که مجمع نمایندگان مشغول فعالیت بوده است، یک سری ایدهها و طرحهایی مطرح شدهاند که نیازمند پیگیری هستند. باید کمیتهای تشکیل شود تا ضمن دسته بندی این طرحها و پیشنهادها، گزارش جامعی برای ارائه و پیگیری از جامعه مدرسین و شورای عالی حوزههای علمیه، آماده کند.
زنده بودن مجمع نمایندگان بواسطه ارتباطات آن است
وی در بخش دیگری از سخنان خود، ارتباط سازنده، مؤثر و برنامه ریزی شدهی مجمع نمایندگان طلاب با مراجع عظام تقلید، مقام معظم رهبری، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی حوزههای علمیه و اساتید و طلاب جوان را نشان از زنده بودن و پویایی آن ارزیابی کرد و خاطر نشان ساخت: زنده بودن مجمع نمایندگان طلاب، بواسطه ارتباطات آن است.
وی در پایان ضمن اشاره به تشکیل مجامع استانی، ابراز داشت: مجامع استانی باید طلاب خود را شناسایی کنند و در ضمن تشکیل جلسات منظم، آنها را در بُعد آموزشی، تهذیبی و مسائل اجتماعی همراهی کنند تا فارغ التحصیلان حوزه، علاوه بر امور علمی و اخلاقی، افرادی عالم به زمان باشند.
وی با توجه به تنگنای معیشتی طلاب، از هیئت رئیسه مجمع نمایندگان خواست که نسبت به حل مشکلات طلاب تلاش کنند و اقدامات مؤثری را به سرانجام برسانند.
شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین رضوی مهر، رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، گزارشی از اقدامات هیئت رئیسه نهمین دوره مجمع نمایندگان طلاب ارائه کرد و از عزم جدی برای جبران کاستیها و مشکلات خبر داد.