مسجد مرکز تربیت، خدمات اجتماعی و سیاست است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام علی سرلک، عضو هییت علمی دانشگاه هنر و کارشناس برنامه های تلوزیونی عصر امروز در جمع پژوهشگران و هنرمندان مساجد کشور، در تالار ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان مشهد، گفت: مسجد مرکزی است برای تربیت، خدمات اجتماعی و سیاست اما متاسفانه در بعضی مناطق مسجد تنها کارکردش برای امور عبادی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه هنر عنوان کرد: مسجد با رونق، مسجد انسان های شکسته و بدهکار است. مسجد یعنی انسان های بدهکار در یک جا جمع شوند ،آینه کاری حرم امام رضا (ع) به این دلیل است که زائر خود را شکسته ببیند. مسجد یعنی جایی که ما را بدهکار و گردن مان را در مقابل خدا کج سازد.
حجت الاسلام سرلک بیان کرد: نزدیک ترین حالت به خدا حالت سجده است. مستحب است هنگام سجده بینی مان به خاک بچسبد؛ چرا محسن حججی گل کرده زیرا هیچ ادعایی نداشت و خود را بدهکار می دانست، محسن حججی معادلات سیاسی، اقتصادی، اعتقادی را نیز حل کرده است.
وی اضافه کرد: به نام مسجد فعالیت های غیرمسجدی نکنید. مسجد هویت مذهبی، سنتی، شرعی، عرفانی و اجتماعی دارد.
حجت الاسلام سر لک گفت: هر زمان مبنای فکری برای طرح یک مسئله داشتید بیشترین جذب اتفاق می افتد.
وی ادامه داد: اگر اهل مطالعه و کتاب نیستید فعالیت تان را کنار بگذارید، مادر فرهنگ، مطالعه است؛ کتاب حکم چشمه را دارد و فضای مجازی حکم قوطی آب دارد و سریع تمام می شود.
حجت الاسلام سرلک گفت: کمال عقل تمام هویت انسان است و هر چه انسان عاقل تر باشد انسان تر است. باید خودمان را از کسی بهتر ندانیم، اگر خومان را بهتر از دیگران بدانیم به کمال عقل نرسیده ایم. تکبر، مسخره کردن، نگاه تلخ و ناامید کردن مومن بدتر از تمامی گناهان است./۹۷۰۵/پ۲۰۳/ب۱