برخی به بهای یک رأی بیشتر مبانی نظام را زیر پا می گذارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نجف آباد، حجتالاسلام ابوالقاسم علیزاده، مسؤول سیاسی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در مراسمی که عصر امروز به همین مناسبت در سپاه ناحیه نجفآباد برگزار شد، گفت: شهید مطهری حق معلمی به گردن همه ملت ایران دارد و همانند یک طبیب حاذق، تمام نوشتهها و سخنرانیهایش به منزله یک نسخه بود.
وی در ادامه درباره مسائل سیاسی و انتخاباتی، افزود: متأسفانه گروهی از گفتمان مبنایی اسلام، که گفتمان و تفکر سیاسی است، برداشت صحیحی ندارند و هر زمان سخن از گفتمان سیاسی به میان میآید در برابرش جبههگیری میکنند.
گفتمان کلام الهی، گفتمان و تفکری سیاسی است
حجتالاسلام علیزاده ریشه گفتمان سیاسی در انقلاب را برگرفته از آیات و روایات معصومین برشمرد و گفت: اگر نگوییم به یک تعبیر تمام کلام الهی به نوعی سیاسی است، اما اکثر آیات الهی در راستای مدیریت، هدایت و اداره جامعه تمام آیاتی با گفتمان سیاسی است و این فهم سیاسی بدون تفسیر قابلبرداشت نیست.
وی در ادامه بیان داشت: در میان مفسران، کمتر مفسری وجود دارد که برداشتهای سیاسی کلام الهی را به درستی تفسیر کرده است و در این میان علامه طباطبایی با درک مکاتب غرب و شرق و نیازهای روز بشری، با نگاه ژرف سیاسی و فرهنگی حق آیات الهی را ادا کرده است.
مسؤول سیاسی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان برخی از آیات سیاسی متناسب با شرایط کنونی، افزود: آنجا که خداوند در آیه 120 سوره بقره، به پیامبر از عدم دوستی یهود و نصاری هشدار میدهد که جز اطاعت محض از آنها سبب دوستی آنها نمیشود که نمونه عینیاش در جامعه کنونی در بحث هستهای شاهد هستیم که آنچه جبهه استکبار به دنبال آن است اطاعت محض و دست برداشتن از تمام آرمانهای انقلاب و اسلام است.
وی در ادامه تصریح کرد: غفلت از تجهیز قدرت دفاعی کشور و دوری از تولید علم که ظرفیتهای اقتدار و عزت ملت است و عدم خودباوری نسبت به توانمندیهای جوانان، نگاه به بیرون، تماماً توطئههای دشمن است آنجا که خداوند در قرآن میفرماید، کفار دوست میدارند شما را خواب غفلت فرا گیرد.
کلام ائمه، ناب ترین برنامه راهبردی جامعه است
حجتالاسلام علیزاده با تأکید بر این که نابترین تئوریها و برنامههای راهبردی را در لسان ائمه باید یافت، ادامه داد: پیامبر در کلامی درباره خواص جامعه بیان میکنند که وای بر خواص امت من اگر غفلت آنها را فرا گیرد ملت را به نابودی میکشانند و مراد از خواص، امراء، علماء، عباد و تجار هستند و به این بیان کسی که خودش را اصلاح نکند، توانایی مدیریت دیگران را نخواهد داشت و دم از اصلاحات میزنند.
وی در ادامه بیان داشت: عباد شما بسیجیها و حزب الهیهایی هستید و بدانید که جزء خواص جامعهاید و باید با بصیرت در میدانهای سخت انقلاب سبب هدایت و راهنمایی دیگران باشید.
مسؤول سیاسی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور درباره برخی کجرویها در تبلیغات انتخاباتی، افزود: در صحنه تبلیغات انتخابات گروهی به خاطر یک رأی بیشتر تمام مبانی و سیاستهای نظام اسلام را زیر سؤال میبرند و اینها در فضای انقلابی این جامعه به خاطر یک رأی بیشتر به دنبال چه هستند.
صحنه انتخابات همانند آغاز شدن عملیات کربلای 5 دیگری است
وی فضای انتخابات را به دوران جنگ تشبیه کرد و گفت: بد عمل کردن گروهی در جبهه انقلاب، سبب شده تا دشمن از این فرصتها برای ما تهدید بسازد و صحنه انتخابات همانند آغاز شدن عملیات کربلای 5 دیگری است.
حجتالاسلام علیزاده درباره بحث نفوذ که رهبری بسیار تأکید کردهاند، بیان کرد: نفوذ یعنی وارد شدن منافقینی که 17 هزار نفر را در این کشور ترور کردند، به عرصه انتخابات ایران و الان دایه دلسوزتر از مادر شدند و خیر برداشتند برای انتخابات و تا حال انتخابات ایران را تحریم میکردند و در این دوره داغ از ما برای حضور هستند.
وی درباره انگیزه اینگونه گروهها، خاطرنشان کرد: خودشان در این باره میگویند، فضایی در ایران ایجاد شده و ذائقهها تغییر کرده است و این سخن منافقین همان ادامه راه فتنه 88 است و امروز حتی این منافقین در خانه ملت و مجلس نیز ورود پیدا کردند و همان کسانی هستند که از حقوقهای نجومی دفاع میکنند و خود را طلبکار این ملت میدانند.
تولید قدرت ملی و کارآمدی نظام، کارکردهای اصلی انتخابات است
حجتالاسلام علیزاده درباره کارکردهای انتخابات، افزود: کارکرد اول، تولید قدرت ملی است که در سایه حضور مردم به دست میآید البته به شرطی که در جهت تقویت ارکان نظام و حاکمیت باشد در شرایطی که دشمنان با دو قطبی کردن ملت، به دنبال دست یافتن به اهداف خود است.
وی کارکرد دوم انتخابات را کارآمدی نظام بیان کرد و گفت: کسانی که در این نظام ارکان انقلاب را قبول دارند ولی با زاویه گرفتن از حرف رهبری و با ادعای ولایتمداری، اندیشههای رهبری را زیر پا میگذارند، بدترین نوع نفاق است.
مسؤول سیاسی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در ادامه بیان داشت: انتخابات دارای 5 مؤلفه مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است از آن جمله، حضور حداکثری، امنیت، سلامت، رقابت سالم و انتخاب اصلح که طبق فرمایشات رهبری باید دارای روحیه جهادی و انقلابی، شناخت شرایط و نیازهای جامعه، بحث اقتصاد و معیشت مردم و آسیبهای اجتماعی را به درستی شناخته باشد. /۱۳۰۶/201/ب2