۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۳
کد خبر: ۴۸۵۴۰۹
نماینده ولی فقیه در قزوین:

ایمان به قرآن یک باور عمیق اعتقادی است

حجت الاسلام والمسلمین عابدینی با اشاره به اینکه ایمان به قرآن در حقیقت باور عمیق اعتقادی است، گفت: ما اگر بخواهیم در جامعه کار قرآنی شروع کنیم از خود قرآن باید کمک بگیریم.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان قزوین امشب در جلسه تفسیر قرآن کریم که در حسینیه امامزاده اسماعیل(ع) قزوین برگزار شد با اشاره به ایمان و باور انسان نسبت به قرآن کریم گفت: ما باید به قرآن ایمان داشته باشیم تا بتوانیم به آن انس بگیریم چون اگر به قرآن ایمان نداشته باشیم انس پیدا کردن امری غیرممکن خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ایمان به قرآن در حقیقت یک باور عمیق اعتقادی است افزود: ما اگر بخواهیم در جامعه کار قرآنی شروع کنیم از خود قرآن باید کمک بگیریم خود قرآن در این زمینه بساط تحدی راه می‌اندازد به این صورت که خطاب به منکران و مشرکان می‌گوید ای کسانی که ایمان ندارید وقت آن رسیده است که این قرآن شما را هدایت کند.

قرآن برای هدایت مشرکان و معاندان از ابزار تحدی استفاده می‌کند

امام جمعه قزوین با بیان اینکه قرآن در چند مرحله این تحدی را انجام می‌دهد اظهار کرد: قرآن خطاب به عرب‌های مغرور و متکبر می‌فرماید اگر شما قرآن را کتاب خداوند متعال نمی‌دانید همه شما از جن و انس جمع شوید و کتابی مانند آن را بیاورید به طور قطع نمی‌توانید چنین کاری کنید چون قرآن معجزه جاودانی است.

وی در ادامه با اشاره به مرحله دوم تحدی قرآن برای هدایت منکران ابراز کرد: خداوند متعال در مرحله دوم خطاب به منکران می‌فرماید اگر می‌توانید ده سوره مانند قرآن بیاورید از هر کس هم خواستید کمک بگیرید اگر نمی‌توانید ده سوره را بیاورید پس تسلیم شوید و به قرآن ایمان بیاورید در این مرحله هم به مانند مرحله نخست عجز مشرکان و معاندان و اعجاز قرآن به خوبی آشکار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عابدینی در ادامه با بیان اینکه خداوند متعال در سوره بقره عجز دشمن و اعجاز قرآن را به حد کمال می‌رساند تصریح کرد: مشرکان و معاندان پس از لجاجتی که داشتند طبق بیان نورانی قرآن به مرحله شک رسیدند پیش از این مرحله به خود اجازه فکر کردن هم نمی‌دادند خداوند هم میدان را برای آنها آسان کرد و فرمود فقط یک سوره مانند قرآن بیاورید اگر نتوانستید سوره ای بیاورید معلوم می‌شود شما می‌خواهید دشمنی و لجاجت کنید.

وی در پایان گفت: قرآن در مورد شخصیت مبارک پیامبر اکرم(ص) در سوره عنکبوت می‌فرماید تو پیش از قرآن هیچ کتابی را تلاوت نکرده بودی با دستت هم چیزی ننوشته بودی اگر تو کتاب خوانده بودی و یا خط نوشته بودی دیگران شک می‌کردند در آن چیزی که تو آورده‌ای این حقیقت به خوبی عجز مشرکان و معاندان از آوردن یک سوره و اعجاز قرآن را به خوبی نشان می‌دهد./202/873/ب1

ارسال نظرات