تقویت کرسی های آزاداندیشی ابزار بالندگی فکری و علمی کشور است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک امروز در پیامی به مناسبت بازگشایی دانشگاه ها، بیان کرد: تقویت کرسی های آزاداندیشی در کانون های دانشگاهی بهترین ابزار در بالندگی فکری و علمی کشور است.
آیت الله نجف آبادی افزود: نیروی انسانی کارآمد، متعهد و خلاق، عامل دستیابی به توسعه پایدار است و کرسی های آزاداندیشی به عنوان امکانی در کانون های علم و تربیت دانشگاهی باید به درستی در راستای این هدف متعالی باشد.
این پیام می افزاید: برگزاری کرسی های آزاداندیشی و مدیریت آن از سوی نخبگان دانشگاهی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری است.
در این پیام آمده است: نگهبانی و مرزبانی از قلمرو علوم اسلامی در کنار بهره وری حداکثری از علم محض یکی از وظایف اصلی استادان دانشگاه، علما و روحانیت است که این مهم تنها در سایه برگزاری کرسی های آزاد اندیشی از سوی نخبگان دانشگاهی محقق می شود.
آیت الله دری نجف آبادی بیان کرده است: مسؤولان و کارگزاران نظام باید از کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها استقبال کنند چرا که در بسیاری از مواقع دیدگاه ها و نقطه نظرات این قشر از جامعه راهگشای مشکلات اقتصادی و اجتماعی است و غفلت از این سرمایه های مهم جایز نیست.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: باید به جوانان نخبه فرصت داد تا ایده های خود را در بخش های صنعتی، تولیدی و کشاورزی به منصه ظهور برسانند و تفکر سازنده با برنامه محوری گره خورده و توسعه متوازن در جامعه ایجاد شود.
این پیام می افزاید: استان مرکزی از دهه های قبل، نخبگان و فرهیختگان نامداری را در عرصه های مختلف اجتماعی، صنعتی، نظامی، ادبی و سیاسی برای جامعه ایران اسلامی تربیت کرده و امروز نیز یکی از رسالت های اساسی سرمایه گذاری در این بخش ها است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بخش دیگری از این پیام تاکید کرده است: دشمنان ایران اسلامی با بررسی حوزه های فرهنگی، علمی، اقتصادی و سیاسی کشور با تشکیل اتاق فکرهای متعددی برای ضربه زدن به نظام اسلامی وارد عمل شده اند که این مهم مسؤولیت دانشگاه های نقاط مختلف کشور را سنگین تر کرده و می طلبد هوشمندانه و مجدانه و به صورت هدفمند در برابر این تهدیدها در عرصه بود.
به گزارش رسا، آیت الله دری نجف آبادی در ادامه این پیام آورده است: برای تحقق دانشگاه اسلامی و علم گرا باید زمینه های مساعد قانونی و اجرایی برای جذب و گزینش استادان شایسته از نظر علم، ایمان، تقوا، تعهد و آگاهی و پایبندی به مبانی و آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی فراهم شود.
شایان ذکر است، حدود 120 هزار دانشجو در 81 دانشگاه استان مرکزی به تحصیل علم و دانش اشتغال دارند./203/842/ب1