افتتاح مدرسه تحصیلات تکمیلی جامعة المصطفی در مشهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، مراسم افتتاحیه مدرسه تحصیلات تکمیلی جامعة المصطفی و تقدیر از ممتازین آموزشی و فعالان فرهنگی تربیتی ظهر روز شنبه در ساختمان این مرکز در خیابان مدرس مشهد برگزار شد.
در این مراسم که با حضورطلاب، اساتید، ریاست مجموعه در مشهد و همچنین آیة الله مروارید همراه بود، حجت الاسلام کمیلی، مدیر مدرسه تحصیلات تکمیلی، این مدرسه را دارای ساختاری جدید برای تحقق اهداف حوزه و مجتمع جامعة المصطفی معرفی کرد.
کمیلی گفت: مدرسه تحصیلات تکمیلی دارای دو اداره برای پیشیرد اهداف است، اداره فرهنگی و ارتباطات و اداره آموزش و پژوهش، همچنین ما در تحصیلات تکمیلی دارای انجمن های پژوهشی هستیم و سعی در جذب طلاب ممتاز در این مجموعه را داریم.
وی در ادامه خود را متعهد به تلاش برای سامان بیشتر و دستیابی به اهداف تعیین شده در ساختار جامعة المصطفی و پیگیری مطالبات طلاب در این مجموعه دانست.
حجت الاسلام کمیلی مهم ترین مسأله در تحصیلات تکمیلی را امر پژوهش عنوان کرد و رویکرد این مجموعه را بیشتر پژوهشی آموزشی معرفی کرد.
مدیر مدرسه تحصیلات تکمیلی، نظم و انضباط و ارتقا سطح کیفیت پایان نامه ها را از برنامه های شاخص این مجموعه عنوان داشت.
مجالسه با علما و استفاده از فیوضات معنوی
در ادامه حجت الاسلام مهدوی مهر، مدیر جامعة المصطفی مشهد با قرائت فرازهایی از عهدنامه مالک اشتر بر مجالسه و بهره مندی از علما تاکید کرد.
حجت الاسلام مهدوی مهر حضور بسیاری ازاساتید و علما برای تدریس در جامعة المصطفی را فرصتی مغتنم برای طلاب و مجموعه اداری برای کسب معرفت و علم دانست.
وی در ادامه افزود: استفاده از اساتید فقط محدود به جهت علمی آن نیست بلکه بسیاری از فیوضات معنوی را می توان از بزرگان کسب کرد، اینکه می گوییم ما پژوهش و تربیت محوریم به معنای نشستن پای درس استاد و استفاده همزمان از فیوضات آموزشی و تربیتی اخلاقی است.
مهار نفس با یاد معاد و قیامت
در ادامه جلسه، آیة الله مروارید با اشاره به آیه 18 سوره حشر، آیه ی مذکور را از محدود آیاتی دانست که در آن تاکید مکرر به رعایت تقوا واشاره به مبدا و معاد گردیده است .
وی در ادامه گفت: دنیا مثل یک روز است یک طلوعی دارد و یک غروبی و این طلوع با تولد آغاز می شود و با مرگ خاتمه می یابد.
استاد برجسته حوزه علمیه خراسان با نقل کلامی از مرحوم فلسفی گفت: مرحوم آیت الله فلسفی می فرمودند اگر دنیا چون طلا اما موقت باشد و آخرت چون سفال اما دائمی هیچ عاقلی آن طلا را بر سفال برنمی گزیند اما حقیقت برعکس است به این گونه که دنیا سفالی موقت است و آخرت چون طلایی دائمی پس تو چگونه عاقلی هستی که دنیا را به آخرت ترجیح می دهی.
وی در ادامه را وسیله ای دانست که جنبه ی مقدمیت دارد بدین گونه که آبرو می بایست مقدمه ی شفاعت باشد و قدرت مقدمه ی خدمت .
آیت الله مروارید در پایان گفت: آنچه انسان را در این دنیا مهار می کند یاد روز قیامت و معاد است.
در پایان این جلسه از طلاب ممتاز آموزشی و فعالان فرهنگی مجموعه ی جامعة المصطفی تقدیر به عمل آمد./864/202/ب3