۰۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۳۲۲۷۶۲
مدیر حوزه علمیه شهرکرد:

نامگذاری سال‌ها نباید جنبه تشریفاتی داشته باشد/ اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده بهینه از داشته‌ها است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه شهرکرد با بیان این که نامگذاری سال جدید با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» صرفا یک شعار و تشریفات و نامگذاری سنتی نیست، گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای تبدیل داشته‌ها و منابع به بهترین تولید و محصول هم برای داخل و هم در صورت امکان برای خارج از کشور است.
حجت الاسلام فاطمي

حجت الاسلام سیدابوالحسن فاطمی، مدیر حوزه علمیه شهرکرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب که سال 95 را سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری کردند، اظهار داشت: در ارتباط با شعار امسال، چند نکته وجود دارد که باید به آن ها توجه جدی و همگانی صورت گیرد.

  

وی تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب در شعال سال جدید، به کلید واژه‌های «اقدام و عمل» تأکید زیادی داشتند که دارای نکته ای حائز اهمیت است، از جمله این که رهبری با این موضوع که نامگذاری سال‌ها جنبه تشریفاتی داشته باشد، به شدت مخالف هستند.

 

حجت الاسلام فاطمی افزود: رهبر معظم انقلاب بر اساس شناختی که از مجموعه اوضاع کشور دارند، یک دکترین را برای جامعه و مسؤولان نظام گوشزد می‌کنند تا این نامگذاری‌ها به تشریفات تبدیل نشود.

 

وی با بیان این که یکی از نکاتی که می‌توان از نامگذاری شعار سال 95 برداشت کرد، این است که نامگذاری سال جدید با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» صرفا یک شعار و تشریفات و نامگذاری سنتی نیست، تصریح کرد: ایشان با تأکید بر اقدام و عمل، از روز نخست سال، یک مطالبه عمومی از جامعه و مسؤولان کشور دارند که حرکت در مسیر خواسته رهبری وظیفه همگانی است.

  

این استاد حوزه علمیه تأکید کرد: نامگذاری سال جدید نشان می‌دهد که صرفا برگزاری همایش، کنفرانس و نشست‌های مختلف مطلوب رهبری نیست و این حرکت ها، کشور را به جایی نمی‌رساند، بلکه تنها هزینه‌های اضافی برای نظام دارد.

 

مدیر حوزه علمیه شهرکرد با اشاره به این که دلیل تأکید رهبر انقلاب اسلامی بر اقدام و عمل این است که این شعار به عنوان تشریفات دیده نشود و باید فراتر از برگزاری همایش‌ها و یا تألیف مقالات و کتب در این موضوعات باشد، بیان داشت: یکی دیگر از مسائلی که به آن باید توجه شود، این است که بحث اقتصاد مقاومتی تنها متعلق به سال 95 نیست، بلکه اقتصاد مقاومتی از ابتدا یک امر ضروری برای کشور بوده و هست و تا زمانی که به آن نرسیم، ما با این ضرورت روبرو هستیم، در غیر این صورت کشور آسیب می‌بیند و در رنج خواهد بود.

 

حجت الاسلام فاطمی با بیان این که اقتصاد مبتنی بر فروش نفت با روح اقتصاد مقاومتی سازگار نیست، گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای در شعب ابی‌طالب بودن و یا بدین معنا که چون در تحریم و تحت فشار هستیم، پس باید اقتصاد مقاومتی داشته باشیم، نیست بلکه ما باید توجه کنیم که حتی اگر تحریم نباشد و حتی اگر نفت ما را به بالاترین قیمت نیز بخرند و درآمد بالایی داشته باشیم، باز باید اقتصاد مقاومتی در جامعه ما عملیاتی شود.

 

وی با اشاره به این که کشور بدون اقتصاد مقاومتی نمی تواند موفق و بالنده باشد، گفت: رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند که اقتصاد مقاومتی درون‌زا و برون‌گرا است، یعنی کشور ما باید در داخل تولید کند و به کشورهای دیگر نیز صادرات داشته باشد.

  

این استاد حوزه علمیه با تأکید بر این که اقتصاد مقاومتی یک ضرورت است تا کشور از درون ساخته شود، افزود: نخستین نکته در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی این است که ضرورت این امر احصا شود و مردم و مسؤولان متوجه باشند که چنین ضرورتی در کشور وجود دارد و یک امر عمومی است.

 

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده بهینه از داشته‌ها است، عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای تبدیل داشته‌ها و منابع به بهترین تولید و محصول هم برای داخل و هم در صورت امکان برای خارج از کشور است، اقتصاد مقاومتی به معنای مولد بودن و رفع بیکاری و رفع رکود است.

 

حجت الاسلام فاطمی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی زمینه رشد و پویایی کشور را فراهم می‌کند که برای رسیدن به این امر توجه به نکاتی ضروری است، از جمله این که مسؤولان باید درک و شناخت درستی از داشته‌ها و منابع کشور داشته باشند و به گونه ای نباشد که هر گروهی که سرکار می‌آید، مطالعات گروه قبلی را پس بزند و زمانی صرف پس زدن مطالعات قبلی و زمانی نیز صرف بازسازی و مطالعات جدید شود.

 

وی تصریح کرد: تنش مدیریتی سبب می‌شود که کشور درجا بزند؛ بنابراین شناخت صحیح از منابع و داشته‌های ملی باید به صورت اصولی انجام شود و پس از آن، بهترین برنامه ریزی و گزینش‌ها بر اساس داشته‌ها و توانایی‌های کشور صورت بگیرد. /9457/302/ب2

ارسال نظرات