شکر الهی یعنی انسان در همه امور مطیع ولایت باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام حبیب الله فرحزاد بعد از ظهر امروز در برنامه سمت خدا از شبکه سه سیما با اشاره به این که اگر ارتباط ما خداوند قوی باشد خداوند روابط ما را با دیگران اصلاح می کند، گفت: در بعضی از سورهها از جمله سوره محمد(ص) به حضرت رسول(ص) توصیه شده که ای پیامبر اول برای خودت استغار کن و بعد از آن برای دیگران استغفار کن که با وجود معصوم بودن رسول خدا (ص) این امر نشان دهنده یک حکمت خاص الهی است.
وی افزود: از آیات و روایات بر میآید که پیغمبر(ص) در طول زندگی خود حتی نیت گناه هم نکردند ولی با این وجود ائمه و رسول خدا (ص) فراوان استغفار میکردند و روایت شده که پیامبر (ص) روزی 70 مرتبه به درگاه الهی استغفار کرده و بسیار استغفار کننده بودند.
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: منظور از استغفار این نیست که پیامبر به خاطر گناه استغفار میکردند بلکه این کار پیامبر (ص) برای هدایت مشرکان و کفار بود زیرا کفار فکر میکردند حضرت رسول (ص) خطاکار است و حضرت میخواستند با این استغفار آنها را به توبه کردن دعوت کنند.
حجتالاسلام فرحزاد ادامه داد: این استغفار و نالههای پیامبر (ص) در مقابل عظمت خداوند است چون پیغمبران خود را در برابر خداوند ناچیز می دیدند و هرچه داشتند از خداوند بود و با وجود اینکه آیات قرآن از امام حسین (ع) به عنوان ذبح عظیم یاد میکند حضرت زینب (س) در کربلا فرمودند« خدایا این قربانی قلیل را از ما قبول کن» زیرا هیچ موجودی در عالم نمیتواند حق معرفت، حق آفرینش و حق خلقت خداوند را ادا کند.
وی اظهار کرد: روزی خداوند از حضرت موسی(ع) خواست که ایشان ر ا شکر بگوبد که حضرت در پاسخ گفت که الحمدلله و پس از آن دوباره به خاطر شکر خداوند، خداوند را حمد گفت و پس از آن به خاطر اینکه به یاد خدا بوده شکر گفت و وقتی که این کار را ادامه داد به خدا فرمود خدایا هیچکس نمیتواند حق شکر تو را ادا کند که خداوند فرمود ای موسی این شکر واقعی من است.
استاد حوزه علمیه قم گفت: انسان در مقابل خوبی خدا هر کاری را که انجام دهد نمیتواند بازهم شکر گذار خوبیهای الهی باشد.
حجتالاسلام فرحزاد یادآور شد: شکر خداوند در این است که انسان در همه امور مطیع ولایت باشد و هرگز پای خود را از مسیر ولایت کج یا راست نگذارد بلکه همیشه در صراط باشد./837/پ202/ی