صبر و استقامت در ماه رمضان مقدمه انجام تکالیف الهی در طول سال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی ریشهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بعد از ظهر امروز در برنامه «انس با قرآن» شبکه پنج صدا و سیما به برخی فرازهای کاربردی جزء بیست و چهارم قرآن کریم اشاره کرد و گفت: این جزء، شامل بخش پایانی سوره زمر، سوره مؤمن و بخش نخست سوره فصلت است.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به تفسیر آیه 30 سوره فصلت پرداخت و اظهار داشت: پیام اصلی این آیه استقامت و پایداری است؛ چنان که خداوند میفرماید «آنان که کلمه توحید را پذیرفتند و در مسیر عمل کردن به لوازم این اعتقاد، استقامت کردند، در هنگام مرگ، فرشتگان بر آنها نازل میشوند».
وی افزود: پیام فرشتگان به افرادی که در راه خداوند استقامت ورزیدهاند، این است که فرشتگان در دنیا و آخرت دوست آنها هستند؛ از اینرو از مرگ و عالم آخرت نترسند، اندوهناک نباشند و بهشت موعود بر شما بشارت باد، بهشتی که آماده پذیرایی از شما است.
حجت الاسلام و المسلمین محمدی ریشهری به ویژگیهای بهشت اشاره کرد و گفت: طبق آیات قرآن در بهشت همه خواستهها و تمایلات انسان برآورده میشود و در بدو ورود از بهشتیان پذیرایی به عمل میآید.
وی با اشاره به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان یادآور شد: روزهدارانی که یک ماه، صبر و استقامت کردند؛ اگر بر انجام تکالیف الهی در بقیه سال نیز صبر کنند؛ سعادتمند خواهند شد و بشارتهای بهشتی شامل حالشان میشود.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، استقامت انسان را موجب رسیدن به کمال خواند و ابراز داشت: بسیاری افراد در ابتدای مسیر الهی، خوب عمل میکنند؛ اما در ادامه دچار سستی و انحراف میشوند؛ بنابراین استقامت و پایداری از اصول مهم در اسلام است.
وی خاطرنشان کرد: استقامت در مسیر حق را ارزشمند است؛ چنان که شخصی از پیامبراکرم(ص) نصیحت خواست و حضرت وی را به استقامت و پایداری در راه خداوند سفارش کردند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی ریشهری گفت: استقامت در مسیر باطل، امری مذموم و مایه لجاجت است؛ بنابراین اگر کسی حق را تشخیص دهد و در این مسیر مشکلات را تحمل کند و از صراط مستقیم منحرف نشود؛ به معنای حقیقی استقامت دارد./908/پ202/ف