۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۴
کد خبر: ۲۵۴۷۳۷
مبلغان جهادی(60)

راهکار دوری از موازی کاری گروه­های تبلیغی جهادی

خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه جهادی شهید گمنام، ارزیابی عملکرد گروه های تبلیغی جهادی، تبیین نقاط قوت و اصلاح نقاط ضعف آنها و انتقال تجربیات، توانمندی ها، فکرها و ایده‌ها را راهکاری مناسب برای دوری از موازی کاری های تبلیغی و افزایش کیفیت فعالیت در این گروه‌ها ارزیابی کرد.
مبلغان جهادي 31

حجت­الاسلام علیرضا حبیبی، مدیر گروه جهادی شهید گمنام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به ویژگی­های منحصر به فرد مبلغان جهادی اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به این که کار جهادی به طور طبیعی بیشتر در مناطق محروم صورت می­گیرد، صبور بودن در برابر محرومیت­ها و مشکلات و داشتن سعه صدر، داشتن انگیزه بالا، دارا بودن اخلاص و دلسوز بودن از ویژگی­های مبلغان جهادی به شمار می‌رود.

 

این مبلغ دینی افزود: داشتن پشتکار و خلاقیت و ولایی بودن از دیگر ویژگی­های مبلغان جهادی است و در زمینه مهارت­ها نیز مبلغان باید دارای مهارت خاصی برای پیشبرد بهتر فعالیت­ها باشند.

 

ضرورت افزایش گروه­های جهادی در سطح کشور

وی درباره وضعیت امروز تبلیغ جهادی اظهار داشت: درصد کمی از طلاب مشغول به انجام فعالیت در فضای جهادی شده­اند، در حالی که در سطح کشور بسیار نیاز است و امکان حضور طلبه­های بیشتر در گروه­های جهادی وجود دارد.

 

مدیر گروه جهادی شهید گمنام تصریح کرد: حرکت­هایی در این زمینه شروع شده و حمایت‌هایی نیز صورت می‌گیرد اما با توجه به تعداد طلاب باید گفت که نیاز بیشتر ی به وجود این گروه‌ها است.

 

انتقال تجربیات و ایده‌ها راهی برای کاستن موازی کاری گروه های تبلیغی جهادی

حجت­الاسلام علیرضا حبیبی با تأکید بر دوری از موازی کاری‌های تبلیغی خاطرنشان کرد: برخی نهادها و ارگان‌هایی هستند که گروه های جهادی را یاری می‌کنند و باید افرادی باشند که گروه­هایی تبلیغی جهادی را مورد ارزیابی قرار دهند و نقاط قوت و ضعف آنها را گوشزد کرده و در اصلاح آنها برآیند؛ همچنین با انتقال تجربیات، توانمندی‌ها، فکرها و ایده‌ها می‌توانند به صورت شبکه ای در اختیار یکدیگر قرار دهند و وجود چنین ارتباطی از انجام موازی کاری کاسته و از تجربه های دیگران استفاده شده و کیفیت فعالیت در گروه‌ها افزایش می یابد.

 

این مبلغ دینی افزود: در بین نهادهای تبلیغی موجود، باید نهادی باشد که بتواند گروه­ها را به یکدیگر نزدیک سازد و مورد ارزیابی قرار داده و جهت­دهی کند و مدیریت آن نهاد نیز به صورت جهادی باشد.

 

فرهنگ جهادی راهی برای اثرگذاری بهتر در مخاطبان

وی درباره تأثیر فرهنگ جهادی در گسترش سریع و آسان آموزه های دینی اظهار داشت: با توجه به این که امروزه فضای جنگ نرم وجود دارد، اگر روحیه جهادی در افراد درگیر در این فضا بیشتر باشد، گسترش آموزه­های مدنظر راحت­تر و عمیق­تر انجام خواهد شد؛ یعنی مبلغان هر چه با تفکر و مدل جهادی در این جنگ ورود پیدا کنند، اثرگذاری و گسترش افکار مدنظر در جامعه مخاطبان خود، بیشتر و بهتر صورت خواهد گرفت.

 

مدیر گروه جهادی شهید گمنام درباره تبلیغ و تحصیل همزمان طلاب تصریح کرد: طلاب درس می­خوانند تا بتوانند با دین آشنا شده و به تبلیغ آن بپردازند؛ اساس حوزه تشکیل شده است که برخی از افراد به یادگیری معارف دینی پرداخته و به جامعه خودشان آن دین را ابلاغ کنند و منافاتی با تحصیل ندارد.

 

حجت­الاسلام علیرضا حبیبی افزود: طلبه­ای که وارد حوزه علمیه می­شود، اولویت کاری­اش همین تبلیغ است و هر طلبه­ای در ابتدا مبلغ است و در مرحله بعد می­تواند استاد، پژوهشگر و نویسنده باشد، اما تبلیغ وظیفه اولیه و اصلی هر طلبه است./822/ت302/ی

ارسال نظرات