۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۲۴۶۰۹۴
حجت الاسلام وافی تأکید کرد؛

ترویج گفتمان انقلاب اسلامی رسالت اصلی حوزه‌های علمیه

خبرگزاری رسا ـ مدیر عامل مؤسسه خانه خورشید حضور فعالانه حوزویان در زمینه های آموزشی و فرهنگی ضروری دانست و گفت: رسانه ها نباید از وجود طلاب کار آزموده خالی باشد، حوزه علمیه از تأثیرات رسانه های دیداری و شنیداری نباید غافل شود؛ حوزویان باید در فضاهای گوناگون حضور پیدا کرده و گفتمان انقلاب را ترویج دهند.
حجت الاسلام مرتضي وافي

حجت الاسلام مرتضی وافی، مدیر عامل مؤسسه خانه خورشید، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به نقش تبلیغی حوزویان در تداوم انقلاب اسلامی گفت: حوزه علمیه از سه منظر می تواند در مسائل کلان نظام و جامعه حضور داشته باشد.

 

طلاب با نگاه منطقی خود می توانند منشأ حرکت باشند

 

وی با بیان این که حوزه های علمیه ریشه در دین وشریعت دارند، افزود: نگاه حوزه های علمیه بر اساس دین است، از همین رو تمامی رفتارها و گفتار حوزویان باید در راستای شریعت اسلام باشد، منظر دوم حوزویان فضای استدلال و منطق است.

 

این مبلغ دینی با اشاره به اهمیت فضای عقلانی در حوزه های علمیه اظهار داشت: طلاب با نگاه عقلانی و به دور از وابستگی های سلیقه ای و برپایه منطق و به دور از افراط و تفریط می توانند منشأ حرکتی در جامعه باشد، از همین رو حوزویان از فضای منطقی برای ترویج مسائل اسلام و پاسخگویی به شبهات استفاده می کنند.

 

وی ادامه داد: نگاهی که جامعه به حوزه علمیه دارد برپایه تجهیز و آمادگی حوزویان نسبت به پاسخگویی شبهات است، مردم از طلاب انتظار دارند که برابر هجمه ها عکس العمل های به موقع و رفتارهای صحیح توأم با بینش کامل را مشاهده کنند، واکنش های حوزویان نباید زودگذر، سطحی و به دور از آگاهی های لازم باشد.

 

مدیر عامل مؤسسه خانه خورشید با بیان این که رفتار حوزویان باید از دیدگاه علمی و توأم با منطق باشد، ابراز داشت: طلاب وظیفه مهم در ترویج و تبلیغ نظام و مبانی انقلاب اسلامی دارند؛ ذهنیت بخشی به جامعه به سبب حضور در کرسی های نظریه پردازی پیرامون مفاهیم انقلاب شکل می گیرد.

 

 حوزویان در عرصه برگزاری نشست های آزاد اندیشی باید پیش قدم باشند

 

وی با بیان این که حوزویان در عرصه برگزاری نشست های آزاداندیشی  باید پیش قدم باشند، عنوان کرد: طلاب باید جلسات و کارگاه های پرسش و پاسخ به ویژه در میان نسل جوان و با موضوع مفاهیم اصیل انقلاب اسلامی پیگیری کنند، ذهن جوان ها باید نسبت به انقلاب و دفاع مقدس آماده شود.

 

حجت الاسلام وافی حضور فعالانه حوزویان در زمینه های آموزشی و فرهنگی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: رسانه ها نباید از وجود طلاب کار آزموده خالی باشند، حوزه علمیه از تأثیرات رسانه های دیداری و شنیداری نباید غافل شود؛ حوزویان باید در فضاهای گوناگون حضور پیدا کرده و گفتمان انقلاب را ترویج دهند.

 

وی با اشاره به ضرورت حضور طلاب علوم دینی در مکان های مورد نیاز، گفت: حضور حوزویان در تشکل های دینی ، مساجد و محافل فرهنگی هنری اگر با دقت صورت گیرد می تواند فضای تبلیغی جدید برای ترویج گفتمان دینی و انقلابی ایجاد باشد.

 

 مطالعه تاریخ انقلاب اسلامی برای حوزویان ضروری است

 

این مبلغ دینی افزود: مطالعه تاریخ انقلاب اسلامی برای حوزویان ضروری است، بررسی تاریخ معاصر  توان علمی حوزه های علمیه را در عرصه تبلیغ افزایش می دهد؛ به وسیله نقل لایه های پوشیده خاطرات انقلاب می توان در راستای برانگیختن تفکر جامعه و موعظه آنان گام برداشت.

 

وی با اشاره به ضرورت آماده سازی جامعه برای مقابله با هجمه ها ، اظهار داشت: شناخت توطئه های دشمن در 36 سال گذشته کمک شایانی به دشمن شناسی جامعه و در مسیر تفکر قرار گرفتن آن می کند؛ حوزویان برای این که بتوانند در عرصه تبلیغ موفق باشند نیازمند به برگزاری کارگاه هستند، مؤسسات علمی و پژوهشی حوزه باید باز تعریفی از شعار انقلاب که جمهوری اسلامی ایران است داشته باشند.

 

مدیر عامل مؤسسه خانه خورشید ادامه داد: باز خوانی و ارائه به روز شعار انقلاب و انتشار آن از سوی رسانه های گوناگون تأثیر بسزایی در پیشبرد مسائل تبلیغ دینی و انقلابی  دارد؛ انقلاب اسلامی همواره از پشتوانه مردمی برخوردار بوده است.

 

روحانیت وظیفه دارد که شعار انقلاب را در قالب جدید و به صورت ترویج گفتمان انقلاب ارائه دهد

 

وی با اشاره کلید واژه جمهوریت در شعار انقلاب اسلامی ابراز داشت: این که حضور مردم در صحنه چه تأثیراتی دارد و چرا انقلاب همواره از پشتوانه های مردمی برخوردار بوده؛ از مسائلی است که در موضوع جمهوریت به آن ها پرداخته می شود؛ مردم باید خود را نسبت به تمام مسائل جامعه حساس بدانند.

 

حجت الاسلام وافی به اسلامیت انقلاب اشاره کرد و عنوان داشت: این که دین زمینه سعادت دنیا و آخرت معرفی شود، دین باید با عنوان نسخه حیات بخش در جامعه بیان شود؛ آموزش دین داری  کمک شایانی در مقابله با دین گریزی جوانان و  دین داری فردی می کند.

 

وی با اشاره به ایرانیت انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: بازگو کردن نکات مثبت، دادن امید و ایجاد روحیه نشاط و خودباوری در جامعه وظیفه روحانیت است که این اگر این وظایف به درستی انجام شود در واقع با تهاجم دشمن مقابله صورت گرفته است./1323/ت302/س

ارسال نظرات