وزارت ارشاد هشدارهای پدرانه و دلسوزانه مراجع را پذیرا باشد
حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد حسینی خراسانی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره خوانندگی زنان در کنسرتها و مجالس عمومی گفت: رواج بخشیدن به برخی مسائل مانند تک خوانی خانمها یک پدیدیهای است که تحت تأثیر هجمه فرهنگی غرب و به هدف کم کردن حساسیت جامعه اسلامی نسبت به ارزشهای اسلامی و انقلابی است.
وی در ادامه ابراز داشت: آوازه خوانی زنان در مجالس عمومی نه نشانگر آزادی زن و نه در راستای تأمین حقوق زن و نه در راستای به رسمیت شناختن شخصیت زن است بلکه چیزی به غیر از ابزار غرب برای از بین بردن ارزشهای اسلام نیست.
این کارشناس دینی خاطر نشان کرد: هیچ هدف عقلایی و منطقی برای این فعل حرام در نظر گرفته نشده و آثار این گونه فعالیتها به غیر از ضربه زدن به جامعه و خانوادهها چیز دیگری در بر ندارد.
وی با اشاره به موضع گیری مراجع عظام تقلید نسبت به آوازه خوانی زنان در مجالس عمومی خاطر نشان کرد: مسؤولان توصیه و نصیحت مراجع تقلید را به عنوان یک توصیه خیرخواهانه و پدرانه بپذیرند چرا که مراجع عظام تقلید به غیر از حمایت از ارزشهای دینی و حفظ اعتقادات مردم هدف دیگری ندارند.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی خراسانی اظهار داشت: آوازه خوانی زنان و حضور آنها در کنسرت های موسیقی برای نواختن موسیقی، استفاده ابزاری و گیشهای از آنها است و این کمال بی احترامی به شخصیت زن است.
وی به بیان فقهی آوازه خوانی زنان در مجالس عمومی پرداخت و تأکید کرد: در فقه اسلام زنان فقط در مجالسی که در آنجا هیچ نامحرمی حضور نداشته باشد و انتشار رسانهای هم پیدا نکند جایز است اما به این شکل که برای آنها شرایط آوازه خوانی را در جامعه آن هم به شکل قانونی فراهم کنیم حرام قطعی است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان با ابراز تاسف از کم رنگ بودن حمایت مسؤولان از هنر اسلامی در کشور یادآور شد: متأسفانه کشور از حیث هنر و پشتیبانی از هنرمند اسلامی و انقلابی کمبود و کاستی دارد و این از مهمترین علل گرایش برخی به این نوع مجالس است./1329/ت302/ف