۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۲
کد خبر: ۲۴۰۸۹۶

انتظار 32 ساله یک حوزه علمیه مخروبه

خبرگزاری رسا ـ مدرسه علمیه علی آباد تفت که از سال 1361 تأسیس شده تاکنون به خود طلبه ندیده است.
حوزه علميه علي آباد تفت يزد حوزه علميه علي آباد تفت يزد

حجت الاسلام حسن استقامت، مبلغ دینی حوزه علمیه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به مخروبه شدن حوزه علمیه علی آباد تفت یزد گفت: این حوزه علیمه در سال 1361 از سوی شهید محراب آیت الله صدوقی تأسیس شد؛ اما از همان سال های نخست افتتاح، متروکه مانده است.

 

این مبلغ دینی به ضرورت ورود مسؤولان برای احیای این مدرسه علمیه اشاره کرد و اظهار داشت: بسیاری از مردم این محل با امضای طوماری به وضعیت حاضر این مدرسه علمیه اعتراض کردند؛ اما متأسفانه هیچکدام از مسؤولان پاسخگو نبودند که چرا حوزه علمیه به عنوان یک کانون فرهنگی، تبدیل به یک مخروبه شده است.

 

وی با اشاره به پیامدهای مخروبه شدن این مدرسه علمیه ادامه داد: وجود  نداشتن یک مدرسه علمیه فعال سبب ضعف شدید فرهنگی در این محل شده است به گونه ای که آمار فساد اخلاقی، خرید و فروش مواد مخدر و نقض حلال و حرام الهی هر روز افزایش پیدا می‌کند.

 

حجت الاسلام استقامت با بیان این که درشهرهای دیگر استان یزد طلبه های حوزه علمیه قم در مدارس آن حضور پیدا می کنند ابراز داشت: اگر این مدرسه علمیه به عنوان یک قطب فرهنگی فعال شود و طلاب حوزه علمیه قم در این روستا برای تبلیغ دین حضور داشته باشند، به یقین شاهد کاهش چشمگیر آمار فساد خواهیم بود.

 

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه سوء استفاده از این مدرسه علمیه سبب شده تا برخی افراد سودجو همین کار را با زمین های زراعی و دیگر مکان ها انجام دهند که متأسفانه در این امر هم مسؤولان کوتاهی کردند، جمعیت این روستا در اوایل انقلاب 7 هزار نفر بود؛ اما با توجه به مشکلات گوناگون و پیگیر نبودن مسؤولان، جمعیت این منطقه به حدود 700 نفر رسیده است.

 

این مبلغ دینی در پایان سخنان خود خواستار ورود جدی مسؤولان برای احیای این مدرسه علمیه شد و گفت: مسؤولان باید از پرداختن به کارهای غیر اصلی پرهیز کرده و به اصل که احیای حوزه علمیه به عنوان قطب فرهنگی است، بپردازند./1323/ت302/س      

 

ارسال نظرات