تبلیغ جهادی عامل مهمی در تقویت پیوند روحانیت و مردم است

حجتالاسلام علیاصغر ابراهیمیفرد، مدیر گروه جهادی قرآن و عترت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به یکی از مولفههای شخصیتی مبلغان جهادی اشاره کرد و گفت: داشتن روحیه و انگیزه جهادی از مهمترین مولفههای مبلغان به حساب میآید و مبلغان باید هدفشان از بین بردن یا مقابله و ایجاد مانع بر سر راه ورود معضل فرهنگی باشد و همین انگیزه، شور و شعور میآورد.
این محقق و پژوهشگر دینی به تعریف کار جهادی پرداخت و ابراز داشت: برخی از مبلغان تعریف کار جهادی را بدون توقع مالی کارکردن میدانند و این تعریف اشتباه است؛ در صورتی که تعریف کار جهادی، داشتن هدف برای انجام کاری است و اگر کسی هدف خوبی برای انجام فعالیتش داشته باشد، اهل بیت(ع) کمک میکنند و کارها به خوبی پیش خواهد رفت.
این مبلغ دینی درباره وضعیت تبلیغ جهادی در حوزه علمیه اظهار داشت: حوزه علمیه برای فعالیتهای جهادی فردی و جمعی هیچ برنامه منسجمی برای تمامی بودجهها ندارد که برنامهریزی در این خصوص صورت بگیرد تا کارهایی انجام شود و برنامههایی که صورت میپذیرد یا برخی حمایتهایی که انجام میشود، بخاطر طبیعت طلبگی است.
رشد بیشتر گروههای تبلیغی در گرو علمی و هدفدار بودن فعالیتهایشان است
وی درباره دوری از موازیکاریهای تبلیغی از سوی گروههای جهادی گفت: در صورتی که گروههای تبلیغی به صورت علمی و هدفدار پیش بروند، رشد بیشتری خواهند داشت؛ بومیبودن گروههای جهادی هم حسن و هم آفت است که از تخصصیشدن گروهها کاسته است.
مدیر گروه جهادی قرآن و عترت درباره سازماندهی گروههای جهادی از سوی نهادها خاطرنشان کرد: اگر تشکلها بتوانند به گروهها در سراسر کشور رسمیت ببخشند تا مانعی برای فعالیتهایشان به وجود نیاید، مفید بوده و همچنین اگر گزارش کار دقیقی از آنها بخواهند، در بهتر شدن فعالیتهای گروهها تأثیرگذار خواهد بود.
حجتالاسلام ابراهیمیفرد افزود: هر چند نهادهای مختلفی برای ساماندهی گروههای جهادی وجود دارد، اما بنیاد خاتم، مناسبترین نهاد برای ساماندهی گروههای تبلیغی ـ جهادی است.
اصل کار تبلیغ گروهی چهره به چهره بودن آن است/تحصیل و تبلیغ رقیب هم نیستند
این محقق و پژوهشگر دینی با بیان این که فرهنگ جهادی تأثیر بسزایی در گسترش آسان و سریع آموزههای دینی دارد، اظهار داشت: اصل کار تبلیغ گروهی، چهره به چهره بودن تبلیغ است؛ در گذشته مردم کمتر به طلاب دسترسی داشتند که کار جهادی، سبب نزدیک شدن طلاب به مردم شده است و اثر بسیاری زیبایی را خواهد داشت.
این مبلغ دینی افزود: کار جهادی طلاب جوان سبب شد تا روحانیان به صورت محسوس در بین مردم دیده شوند و در بطن جامعه باشند تا مردم به راحتی بتوانند مشاوره های دینی بگیرند و در صورتی که این کار بیشتر گسترش یابد، اثرات بیشتری را در بر خواهد داشت.
وی درباره تحصیل و تبلیغ طلاب گفت: تحصیل و تبلیغ، در عرض رقیب یکدیگر نیستند و در طول نیز در یک مسیر و در کنار هم میباشند و تحصیل علم باید بازخورد داشته باشد که بازخورد آن تبلیغ است./822/ت302/ف