۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۰
کد خبر: ۲۳۸۴۵۴
مبلغان جهادی(43)

تشریح فعالیت­های گروه جهادی قرآن و عترت

خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه جهادی قرآن و عترت با بیان این‌که تبلیغ در مدارس تأثیرگذاری بیشتری دارد، گفت: با توجه به نیاز مدارس، خطرات موجود در جامعه، تأثیرپذیری بهتر و بیشتر معارف دینی در نوجوانان و ماندگاری بهتر مطالب در ذهن دانش­آموزان و همچنین نتیجه بهتر آن در آینده به تبلیغ در مدارس پرداختیم.
تبليغ جهادي در مدارس

حجت­الاسلام علی­اصغر ابراهیمی­فرد، مدیر گروه جهادی قرآن و عترت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به معرفی این گروه پرداخت و اظهار داشت: این گروه جهادی فعالیت­های خود را از سال 1386 در خراسان شمالی آغاز کرد و با مشورت دوستان به تشکیل گروهی جهادی پرداختیم.

 

این مبلغ دینی افزود: در ابتدای تأسیس این گروه، تبلیغ و فعالیت­ها بیشتر در شهرستان بجنورد انجام می­شد و بعد از گذشت چند سال متوجه وجود مناطق محروم دیگری در سطح استان شدیم و تصمیم گرفته شد که به تبلیغ در شهرستان­های کوچک­تر و مرزی نیز پرداخته شود.

 

استقبال بی­نظیر از برپایی نمایشگاه در سطح شهرستان­ها و مدارس

 

این محقق و پژوهشگر دینی با اشاره به برپایی نمایشگاه در سطح شهرستان­های استان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با هدف جذب مخاطب و تنوع در تبلیغ، به برپایی نمایشگاه­هایی با موضوعات مختلف در سطح شهرستان و بنا به درخواست مسؤولان مدارس نسبت به برگزاری مراسم و برپایی نمایشگاه در این اماکن آموزشی نیز اقدام می­کنیم که به طور تقریبی در تمام شهرهای استان انجام شده است که این نمایشگاه­ها تجسمی و فرهنگی بوده و مباحث فرهنگی به صورت پرسش و پاسخ و مشاوره ارائه می­شود.

 

وی به اهمیت و تأثیرگذاری فعالیت­های دینی در مدارس پرداخت و ابراز داشت: در ادامه فعالیت­ها و با گذشت مدتی از تشکیل گروه جهادی قرآن و عترت، به اهمیت تبلیغ در مدارس پی بردیم و با توجه به نیاز مدارس، خطرات موجود در جامعه، تأثیرپذیری بهتر و بیشتر معارف دینی در نوجوانان، ماندگاری بهتر مطالب در ذهن دانش­آموزان و همچنین نتیجه بهتر آن در آینده، به تبلیغ در مدارس می پردازیم.

 

مدیر گروه جهادی قرآن و عترت درباره فعالیت­های این گروه جهادی در مدارس گفت: بخش عمده کار این گروه شامل فعالیت در مدارس برای دانش­آموزان است که در مدارس نیز غرفه­های فرهنگی با مباحث مختلف برگزار می­شود و سبب جذب دانش­آموزان و درخواست دیگر مدارس جهت برپایی این نمایشگاه­ها می­شود.

 

تأثیر بیشتر تبلیغ جمعی نسبت به فردی

 

حجت­الاسلام ابراهیمی­فرد به عوامل روی آوردن به تبلیغ جهادی اشاره کرد و گفت: تأثیر بیشتر تبلیغ جمعی و تخصص طلاب سبب انگیزه بیشتر برای تشکیل گروه جهادی شد؛ تبلیغ فردی خوب است، اما تبلیغ گروهی و جمعی تأثیرات بیشتر، سریع­تر و بهتری دارد.

 

این محقق و پژوهشگر دینی با بیان این که گروه­های جهادی فواید، نتایج و تأثیرات بیشتری را در بر خواهد داشت، اظهار داشت: از نتایج تبلیغ گروهی این است انگیزه ما را برای فعالیت­های بیشتر ممکن می­سازد؛ چرا که بازخورد و ثمرات آن مشهود می­باشد.

 

این مبلغ دینی افزود: با توجه به این که در تبلیغ گروهی برنامه­ریزی صورت می­گیرد و هدفمند می­باشد، نتایج بهتری را در پی دارد و به بیان امام جمعه یکی از شهرستان­ها، فعالیت­های این گروه اثرات فرهنگی بسیاری را در سطح شهر داشته است.

 

برپایی نمایشگاه در مسیر پیاده روی به سمت مشهد

 

وی در ادامه به فعالیت­های این گروه در ماه صفر اشاره کرد و گفت: با توجه به این که در دهه آخر ماه صفر عاشقان و علاقه­مندان به خاندان عصمت و طهارت به صورت پیاده­روی به سمت مشهد و حرم حضرت امام رضا(ع) می­آیند، با ایجاد غرفه­هایی در این مسیر به فعالیت فرهنگی می­پردازیم و ارگان­های فرهنگی استان از این فرصت غافل بودند که سال گذشته سازمان اوقاف نیز به ایجاد غرفه­ای پرداخت.

 

مدیر گروه جهادی قرآن و عترت افزود: یکی دیگر از فعالیت­های این گروه، برگزاری کارگاه­هایی ویژه ارتقای سطح تبلیغی مبلغان این گروه جهادی است که از استادانی به این منظور و برای هدفمندی و روشمندی این مبلغان در بیان احکام و معارف دینی استفاده می­شود./822/ت302/ف

ارسال نظرات