۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۲
کد خبر: ۲۳۸۱۴۵
حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری:

بسیاری از خواص نسبت به فتنه اعلام موضع نکرده اند

خبرگزاری رسا ـ رییس هیات مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به وقایع فتنه 88 گفت: فتنه 88 آزمونی برای خواص بود که بسیاری از افراد بی بصیرت علی رغم تأکید رهبر انقلاب بر فتنه بودن این جریان، سکوت اختیار کردند و باطل را از حق تشخیص ندادند.
حجت الاسلام ماندگاري

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ماندگاری، رییس هیات مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا، امشب در نخستین جلسه از سلسله نشست‌های سیاسی دهه بصیرت که در مسجد حضرت زینب کبری(س) پردیسان قم برگزار شد، با بیان این‌که فتنه یک واژه قرآنی است؛ به سه سوال فتنه چیست؟، چرا اتفاق می‌افتد؟ و چگونه باید عکس العمل نشان داد؟ پاسخ داد.

 

وی در ادامه، به چیستی فتنه پاسخ داد و افزود: فتنه، پوشاندن لباس حق به پیکر باطل است به طوری که بسیاری از بزرگان نیز فریب لباس آنان را خورده و متمسک به باطل می‌شوند.

 

رییس هیات مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا اظهار داشت: جنگ با پیامبر اسلام(ص)، جنگ مستقیم حق است و کفار در آن صراحتا با دین داری مقابله می‌کنند؛ اما فتنه گران از خدا، پیامبر، امام، قرآن قلابی می‌سازند و به این وسیله دست به ایجاد ادیان و مذاهب قلابی می‌زنند.

 

وی با بیان این‌که لباس روحانیت، نماد حق و انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: دشمنان به این نتیجه رسیده‌اند که تنها راه ضربه به انقلاب اسلامی، پوشاندن لباس حق وروحانیت به اندیشه‌های باطل است؛ از این رو در تمام فتنه‌هایی که در نظام اسلامی اتفاق افتاده، پای یک روحانی نیز در میان بوده است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری در ادامه به چرایی فتنه پاسخ داد و ابراز کرد: فتنه راهی برای تخریب اندیشه‌های حق گرا است؛ دشمنان برای ایجاد فتنه کسی را پیش قدم می‌کنند که نزد عموم مردم مقبولیت و محبوبیت داشته باشد؛ در این صورت است که می‌توانند اندیشه‌های باطل را پشت لباس حق پنهان کنند و به خورد مؤمنان دهند.

 

رییس هیات مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا تأکید کرد: در زمان حکومت حضرت امیر مؤمنان علی(ع)، زبیری محور فتنه شد که نام وی روزی در کنار نام سلمان فارسی قرار گرفته و «سیف الاسلام» خطاب شده بود.

 

وی با بیان این‌که عقل و فطرت انسان‌ها همواره حق طلب و باطل گریز است، خاطرنشان کرد: باطل برای رسمیت بخشیدن به خود همواره پشتوانه‌های سه گانه حق را درگیر می‌کند تا حق کنار گذاشته شود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان این‌که عقل یکی از پشتوانه‌های حق است و باطل برای رسمیت بخشیدن به خود، عقل را درگیر هوای نفس می‌کند، ابراز کرد: عقلی که از هوای نفس دور شود، حق طلب خواهد شد.

 

وی اضافه کرد: معاویه خود به فضائل حضرت امیر مؤمنان علی(ع) آگاه بود و در مجلسی خصوصی نیز نسبت به مظلومیت این امام همام گریسته بود اما به سبب هوای نفس خویش، هیچ‌گاه حاضر نشد که از دشمنی با امام علی(ع) دست بردارد.

 

عضو هیات مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا با بیان این‌که تطمیع و تزویر به صورت وعده مال و منصب، عقل را از کار می‌اندازد، ابراز کرد: در فتنه 88 بسیاری از حاضرین در تجمعات نگاه‏شان به بزرگان و خواص بود که تطمیع شده و به آن سو رفته بودند.

 

وی با بیان این‌که فطرت، دومین پشتوانه عقل است و تنها با شکم و شهوت از بین می‌رود، تأکید کرد: اوایل انقلاب در فتنه‌ها و خانه‌های تیمی منافقین،‌ قرص‌های ضدبارداری و خوردنی‌های غیر مجاز بسیاری یافت می‌شد که نشانه شکم پرستی و شهوت رانی آن‌ها است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری در ادامه به این سؤال که دشمن چگونه فتنه را مدیریت می‌کند؟، پاسخ داد و گفت: فتنه گران مفاهیم صحیحی همچون دفاع از آزادی جوانان و حقوق زنان را مطرح کرده و برای پاسخگویی به این نیاز، راهکار باطلی را ارائه می‌دهند.

 

وی با بیان این‌که ظاهر الصلاه بودن یکی از شگردهای دشمن برای ایجاد فتنه است، عنوان داشت: معاویه و یزید هر دو  از پلیدترین انسان‌های زمین هستند اما معاویه به سبب ظاهر صالحی که داشت، توابع و طرفداران بیشتری پیدا کرد و نسبت به یزید از دشمنان کمتری برخوردار است.

 

رییس هیات مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا به شیوه مبارزه با فتنه پرداخت و اظهار داشت: نخستین راهکار مبارزه با فتنه، استعاذه به خدای متعال است؛ تا زمانی که خدا دست انسان را نگیرد، دست یافتن به پیروزی خیالی بیش نیست.

 

وی ادامه داد: توسل به امام زمان(عج) و رعایت تقوای الهی، دو راهکار مهمی است که می‌تواند تشخیص صحیح را به انسان هدیه داده و در مواقع سختی به فریاد مؤمن برسد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری تصریح کرد: فتنه 88 جدال میان حق و باطل بود اما خواص آن قدر نسبت به ماهیت وقایع 88 سکوت کردند که شخص رهبر معظم انقلاب با بیانات خویش در نماز جمعه، به روشنگری مردم پرداختند.

 

وی در پایان با بیان این‌که بسیاری از خواص و بزرگان پس از پنج سال از گذشت فتنه، هنوز هم نسبت به فتنه موضع گیری نکرده‌اند، گفت: این عده خاص نفهمیده‌اند که فتنه سال 88 در حقیقت درگیری میان احمدی نژاد و موسوی نبود./997/پ201/ج

ارسال نظرات