حفظ دستاوردهای انقلاب وظیفه مهم طلاب است/ هیچ کس توان مقابله با جریان غدیر را ندارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام احمد فرخ فال مدیر حوزه علمیه استان قم عصر امروز در مراسم عمامه گذاری 700 نفر از طلاب قم که در سالن همایش های مدرسه علمیه دارالشفا برگزار شد به تشریح چهار مأموریت مهم طلاب و روحانیان پرداخت و اظهار کرد: مسؤولیتی که به عهده ما است در این چهار مرحله قابل عملیاتی شدن است.
وی افزود: بخش های عظیمی از این چهار مرحله را انبیا و شخص پیامبر اکرم انجام داده اند و ما نیز باید این مسیر را طی کنیم تا مأموریت خود را مطابق برنامه ای که شریعت برای ما در نظر گرفته است به انجام رسانیم؛ تلبس به لباس روحانیت و تبلیغ مسؤولیت انبیا و اولیای الهی را بر شانه های شما می گذارد و به همین دلیل این روز برای شما بسیار مهم است.
مدیر حوزه علمیه استان قم خودسازی را یکی از مهم ترین این مأموریت ها برشمرد و گفت: پیامبر(ص)سال ها مشغول ریاضت بود و به عنوان فرد امینی در جامعه آن روز معروف و مشهور بود؛ چله نشینی ها ایشان را آماده دریافت وحی الهی کرد.
حجت الاسلام فرخ فال با بیان این که باید زمینه رشد را در خودمان ایجاد کنیم ابراز داشت: نزول قرآن و شریعت برکت است اما باید به جایی ببارد که اقتضا آن را داشته باشد از این رو پیامبر(ص)باید تمام مراحل غنی شدن خود را مهیا کند بنابراین خداوند می فرماید«عَلَیْکُمْ أَنفُسَکُمْ»؛ ما باید ابتدا خود را از معارف اهل بیت(ع) و ممارست میدان عمل سیراب کنیم و سپس دیگران را امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
وی با اشاره به آیه«قُوا أَنفُسَکُمْ وَأَهْلِیکُمْ» اظهار داشت: در مرحله بعد باید اطرافیان خود را نیز اصلاح کنیم؛ کسی که می خواهد تبلیغ دین خدا را انجام دهد باید ابتدا خود و دیگران متلبس به شریعت الهی باشند؛ در غیر این صورت به او می گویند اول خود و خانواده ات را اصلاح کن بعد سراغ دیگران بیا و آنها را ارشاد کن.
مدیر حوزه علمیه استان قم با توجه به این که سه سال طول کشید تا پیامبر دعوت عمومی به اسلام داشته باشد، گفت: در آن سال ها پیامبر(ص)اطرافیان خود را آماده می کرد و بعد از تشکیل جمعیت متشکل دعوت عمومی را آغاز کرد.
حجت الاسلام فرخ فال روایتی از پیامبر(ص)که خطاب به امیرالمؤمنین(ع)فرموده را بیان کرد و گفت: تعامل ما با مردم است پیامبر(ص)می فرماید در این تعامل سه نکته مهم است؛ اگر مردم با ما و اهل علم ارتباط خوبی نداشتند ما باید با آنها ارتباط خوبی داشته باشیم، اگر روزی نیازمند بودیم و مردم از ما دریغ کردند و روزگار برگشت و غنی شدیم نباید مقابله به مثل کنیم.
مدیر حوزه علمیه استان قم افزود: پیامبر(ص) فرمود کسانی که به تو ظلم کردند را ببخش؛ مبنای ما باید در اکثر مواقع عفو و گذشت باشد، وقتی مردم ببینند یک روحانی انتقام جویی نمی کند و بخشش دارد متأثر می شوند و دعوت به شریعت می شوند.
حجت الاسلام فرخ فال با تأکید بر این که ما باید به بزرگان، مراجع اساتید و شخصیت های برجسته ای که حق به گردن ما دارند احترام بگذاریم، گفت: در این سال های طلبگی بسیار دیده ام افرادی را که در مسیر طلبگی آمده اند اما احترام به بزرگان دین نگذاشته اند و به همین دلیل ضربه خورده اند.
وی خاطرنشان کرد: اعتقاد ما این است که صاحب اصلی حوزه امام زمان(عج)است، مراجع نیز از سوی آن حضرت سکان دار دین و نشر معارف و شریعت هستند بنابراین باید حرمت این بزرگان را حفظ کنیم.
مدیر حوزه علمیه استان قم گفت: در حال حاضر توفق داریم در یک نظام مقدسی که دست پرورده مرجع بزرگی به نام امام خمینی(ره)است، زندگی کنیم؛ باید حافظ ارزش های عظیمی باشیم که آن احیاگر حوزه ها و تشیع بنیان گذاری کرده است؛ باید عهد ببنیدم که تا آخرین قطره خون خود از این دستاوردها دفاع خواهیم کرد تا آن را به دست امام عصر(عج)بسپاریم.
حجت الاسلام فرخ فال تصریح کرد: امروز وظیفه ما است که در محضر مراجع عظام تقلید و به ویژه رهبر معظم انقلاب در این حوزه علمیه و در سطح کشور نقش آفرین باشیم و به وظیفه خود عمل کنیم.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به آیه« یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَیْکَ مِن رَّبِّکَ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ»و«الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الْإِسْلامَ دیناً» اظهار داشت: غدیر روزی است که به بیان این دو آیه کار عظیم رسالت پیامبر(ص)را تکمیل کرد و خوشایند حق تعالی از اسلام جامعه آن روز را به تحقق واقعه غدیر دانست.
مدیر حوزه علمیه استان قم کمال و تمام دین را به تحقق واقعه غدیر دانست و گفت: اگر چنین اتفاقی نمی افتاد ندای انسان های ناقص از آن روز تا روز ظهور امام زمان(عج)می توانست مردم را در یک انحراف عمیق قرار دهد؛ اگر نبود این واقعه بزرگ جایی برای صلاح و فلاح مسلمانان باقی نمی ماند.
حجت الاسلام فرخ فال ابراز داشت: این روز بزرگ برای بزرگان دین مشعلی فروزان بوده است؛ شیعه و سنی در کتاب های مادر و پر سابقه خود بر واقعه مهم این روز و جریانی که پیامبر(ص)بیان فرمودند تصریح کرده اند؛ حداقل 45 کتاب از اهل سنت در مورد واقعه غدیر نوشته شده است.
وی با بیان این که سند واقعه غدیر بسیار قوی است، گفت: از این رو هیچ کس توان مقابله با عظمت واقعه غدیر را ندارد؛ بیان های سست و شرح های سستی که برای انحراف مردم در حکومت های نبی امیه، بنی مروان و بنی عباس به رشته قلم درآمد نتیجه ای جز تخریب خود نویسندگان را نداشت.
مدیر حوزه علمیه استان قم تأکید کرد: همچنین واقعه غدیر در منابع اصیل اسلامی مانند آیات قرآن در جایگاه محکمی قرار دارد و این امر در کنار ادله عقلی و برهان های تاریخی جریان غدیر است؛ این روز فصل الخطاب بین حق و باطل است و جا دارد عید الله الاکبر باشد./928/پ202/ج