۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۷
کد خبر: ۲۲۲۹۳۹
امام جمعه نگار کرمان:

اخلاق جبهه به فرهنگ امروز جامعه تزریق شود

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه نگار کرمان گفت: با نگاه به تاریخ و شناخت مبارزان تاریخ ساز می توان فهمید روحانیت برای مبارزه با ظلم از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.
حجت الاسلام مهري امام جمعه نگار

حجت الاسلام وحید مهری، امام جمعه نگار کرمان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص دفاع مقدس، گفت: برای همه افراد جامعه ما لازم است فرهنگ عاشورایی را از جوان هایی یاد بگیرند که روزگار طلایی زندگی خود را در راه دفاع از اسلام فدا کردند.

 

وی ادامه داد: در آغاز می بایست قدردان افرادی باشیم که امروز جانباز این جنگ بوده زیرا جوانی خود را خرج راحتی امروز ما کرده سپس راه آن هایی را که شهید شدند بشناسیم و فرهنگ عاشورایی آنان را ترویج دهیم.

 

این روحانی رزمنده دفاع مقدس اظهار داشت: فرهنگ اصیل و امام حسینی ملت ما دفاع از مظلوم بوده و همین است که عزت آفرین است؛ ماندگاری این فرهنگ یکی از دستاورد های دوران دفاع مقدس است.

 

حجت الاسلام مهری با اشاره به جایگاه امروز فرهنگ دفاع مقدس در جامعه، گفت: رزمندگان دفاع مقدس از اصحاب رسول خدا مرتبه ای فراتر بودند زیرا در دل های رزمندگان تزلزلی ایجاد نشد؛ برای رساندن جامعه کنونی به فرهنگ دفاع مقدس لازم است اهداف بسیج را تقویت کرده و فرهنگ بسیجی را به جامعه تزریق کنیم.

 

وی با اشاره به کم کاری بعضی از رزمنده ها در انتقال ارزش های دفاع مقدس به نسل های کنونی، عنوان کرد: بعضی از افرادی که در جنگ حضور داشته و در راه دفاع از ارزش ها تلاش کردند اکنون در انتقال این ارزش ها کوتاهی کرده و عرصه های پنهان دفاع مقدس را برای نسل امروز بازگو نکردند.

 

وی ادامه داد: افرادی که روزی رزمنده بودند باید بدانند هنوز جنگ تمام نشده زیرا قرآن دستور به جنگ داده تا زمانی که فتنه برطرف شود اما هنوز فتنه باقی است؛ دشمنان در حال دسیسه بوده و بر علیه ما تلاش می کنند و ما نیز می بایست با تمامی ابزارها دفاع کنیم؛ دفاع آن ها انتقال ارزش های دفاع مقدس به جامعه امروز است.

 

امام جمعه نگار گفت: دفاع مقدس الگو هایی را ساخت و برای جامعه امروز به یادگار گذاشت؛ شهید چمران الگویی برای عرصه جهاد، تهذیب، علم و خودباوری بود که تلاش وی می تواند برای جوانان امروز ما الگو باشد؛ دانشجویان ما باید الگویی مانند باکری و زین الدین برای خود در نظر بگیرند زیرا این افراد با وجود این که تحصیل کرده و ممتاز بوده در جنگ شرکت کردند.

 

وی با اشاره به شهدای هسته ای گفت: عده ای با تقوا و خلوصی که داشتند و با بارور کردن دستاورد های علمی این کشور توانستند به جایگاهی برسند که شهید شوند؛ این افراد زندگی خود را آمیخته از فضائل و اخلاقیات کرده بودند.


حجت الاسلام مهری با اشاره به حضور روحانیت در صف اول مقاومت در برابر ظلم، اظهار داشت: چهره هایی مانند شهید مدرس، شیخ فضل الله نوری، میرزا کوچک خان جنگلی و افرادی دیگر در تاریخ نشان می دهد روحانیت همواره در خط مقدم مبارزه علیه ظلم حضور داشته و در نهایت امام خمینی توانست هدف روحانیان دین باور را محقق کند.

 

وی ادامه با تأکید بر ضرورت جلو گیری از بدعت در تاریخ دفاع مقدس گفت: در بسیاری از مناطق کشور مراسم هایی تحت عنوان یادواره شهدا برگزار می شود می بایست این یادواره ها را پرشور و با محتواسازی قوی برگزار کرد زیرا راهی را که شهدا در پیش گرفتند نشان از بصیرت آن ها داشت.

 

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان گفت: برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به جوانان می بایست محتوای مطالب خود را تقویت کنیم و برای رسیدن به این هدف تقویت محتوای کتب درسی بسیار مؤثر است؛ با نشان دادن ویژگی های دفاع مقدس در کتب درسی می توانیم نوجوانان خود را با یک فرهنگ غنی بزرگ کنیم./9704/ت302/ب

ارسال نظرات