۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱
کد خبر: ۲۱۸۷۶۴
در جلسه هم اندیشی مدیران حوزه علمیه:

عملکرد حوزه های علمیه آذربایجان غربی تشریح شد

خبرگزاری رسا ـ در جلسه هم اندیشی مدیران مدارس حوزه های علمیه کشور با حضور حجت الاسلام فاضل، معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه کشور ، عملکرد حوزه های علمیه استان آذربایجان غربی تشریح شد.
جلسه هم انديشي مديران حوزه هاي علميه آذربايجان غربي جلسه هم انديشي مديران حوزه هاي علميه آذربايجان غربي جلسه هم انديشي مديران حوزه هاي علميه آذربايجان غربي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام محمدجواد قهرمانی، مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی امروز در جلسه هم اندیشی مدیران مدارس علمیه استان با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در راستای توسعه کمی و کیفی حوزه های علمیه استان اظهار کرد: در بدو تشکیل مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان فقط 350 طلبه مشغول تحصیل بودند که این رقم در حال حاضر به بیش از یک هزار نفر افزایش یافته است.

  

وی با مقایسه امکانات سخت افزاری حوزه های علمیه در شرایط فعلی با سال های گذشته گفت: هم اکنون حوزه های علمیه از نظر سخت افزاری، نرم افزاری، مراکز آموزشی در حد قابل قبول است.

 

حجت الاسلام قهرمانی از افزایش اساتید حوزه های علمیه خبر داد و افزود: قبل از آغاز فعالیت مرکز مدیریت حوزه های علمیه 35 استاد در مدارس علمیه مشغول تدریس بودند که این آمار در حال حاضر با سه برابر افزایش به 100 نفر رسیده است.

 

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی تصریح کرد: هم اکنون یازده مدرسه علمیه با احتساب مدرسه سفیران هدایت در سطح استان مشغول فعالیت است.

 

حجت الاسلام قهرمانی به عملکرد معاونت تبلیغ و تهذیب حوزه های علمیه استان اشاره کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان طرح ضیافت نور با حضور 5 نفر از اساتید برجسته قم در سطح مدارس استان برگزار شد که در کشور بی نظیر بود.

 

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی گفت: در این استان با توجه به شرایط آب و هوایی که خنک است، تعطیلات حوزه را به حداقل رسانده ایم.

 

وی با بیان این که ده پروژه در حال احداث است، خاطرنشان کرد: 50 واحد استادسرا در استان ساخته شده است و تعدادی نیز در حال احداث است که با اتمام آنها مشکلات استاد سرا در استان حل می شود.

 

حجت الاسلام قهرمانی ساخت استادسرا های استان را از کار های اساسی مرکز مدیریت حوزه های علمیه از بدو شروع به کار خواند و اظهار داشت: حوزه علمیه با استاد و انفاس قدسیه شناخته می شود، بنابراین باید حداقل نیاز اساتید که منزل است، در اختیار آن ها قرار داد.

 

وی با اشاره به ارتقاء تحصیلی طلاب، خاطرنشان کرد: سال های گدشته طلاب آذربایجان غربی تا پایه 6 در مدارس علمیه مشغول به تحصیل می شدند که هم اکنون زمینه تحصیل تا پایه 9 در مدارس فراهم شده است که امیدواریم درآینده درس خارج هم راه اندازی شود.

 

مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی از استقبال جوانان برای ورود به حوزه های علمیه ابراز خرسندی کرد و گفت: امسال یک هزار و 57 نفر برای ورود به حوزه های علمیه نام نویسی کرده بودند که از این تعداد 180 نفر پذیرش نهایی خواهد شد.

 

وی افزود: استان آذربایجان غربی بدون لحاظ جمعیت مقام هشتم و با لحاظ جمعیت مقام اول کشور را در جذب طلبه کسب کرده است.

 

حجت الاسلام قهرمانی از راه اندازی هشت مدرسه امین در آذربایجان غربی خبر داد و گفت: بر اساس همکاری های حوزه و آموزش و پرورش تعداد مدارس امین در استان به 30 باب افزایش می یابد.

 

وی رویکرد پژوهشی حوزه های علمیه آذربایجان غربی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نخستین المپیاد علمی شمالغرب کشور در ارومیه برگزار شد که بازتاب خوبی داشت.

 

مدیر حوزه های علمیه اردوهای فرهنگی اخلاقی با حضور طلاب استان خبر داد و گفت: همه ساله 700 نفر از طلاب و کارکنان مدارس علمیه استان به شهر قم سفر کرده و چند روزی از فرمایشات مراجع تقلید و عالمان برجسته قم بهره می گیرند.

 

حجت الاسلام قهرمانی از پیگیری راه اندازی مدارس علمیه در برخی شهرستان ها خبر داد و گفت: حوزه های علمیه باید در شهرستان هایی که ظرفیت موجود است ایجاد شود تا سدی در برابر افکار و اندیشه های باطل باشد./1301/پ202/ب

ارسال نظرات