نقش باورهای اعتقادی در تحقق سبک زندگی اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام محمدمهدی ماندگاری، عضو هیئت امنای مؤسسه سیره شهدا قم، پیش از ظهر امروز در ادامه سلسله نشست های طرح تقویت مبانی اعتقادی در شهرکرد با اشاره به آیات نخست سوره بقره گفت: نخستین باوری که سبک زندگی اسلامی بر آن مبتنی است، عالم غیب است.
حجت الاسلام ماندگاری با بیان این که عالم غیب عالمی است که با چشم و حواس ظاهری قابل درک نیست، تصریح کرد: یکی از ویژگی های این عالم آن است که همانند باطن و روح قابل درک نیست و حواس ظاهری از درک آن عاجزند.
وی، خدا، قیامت، وسوسه و فتنه های شیطان را از مصادیق عالم غیب دانست و افزود: متأسفانه در عرصه های مختلف زندگی، ایمان به غیب کم رنگ شده است که این منجر به فاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی شده است.
حجت الاسلام ماندگاری با اشاره به این که اگر بخواهیم سبک زندگی دینی در جامعه ما رونق پیدا کند باید ایمان به عالم غیب را بالا ببریم، افزود: در زمان دفاع مقدس این باور در بین شهدا و رزمندگان قوی بود و دیدیم چه حماسه هایی خلق شد.
مدرس حوزه و دانشگاه، دومین باور در سبک زندگی اسلامی را اعتقاد به معلم و هدایتگری قرآن و عترت دانست و بیان داشت: هیچ کس بی نیاز نسبت به عالم غیب و هدایت کنندگان به سمت آن نیست.
این مقام مسؤول، سومین باور را حمایت خداوند برشمرد و تصریح کرد: باید برنامه ریزی های ما بر محور خدا باشد و فقط به او امید داشته باشیم و طبق صفات خداوند او را همیشه ناظر و حاضر بر اعمالمان بدانیم.
عضو هیات امنای مؤسسه روایت سیره شهدا، لازمه بصیرت را تقوا دانست و اظهار داشت: در قرآن، 91 بار اتقوا آمده است که 85 بار آن اتقوالله است و اگر ما تقوا پیشه کنیم، خداوند چشمان و بصیرت ما را برای دیدن عالم غیب باز می کند.
حجت الاسلام ماندگاری بیان داشت: متقین به درجه ای از بصیرت می رسد که گناه را آتش و پرتگاه می بیند و از آن فرار می کند و انجام واجبات، خدمت به مخلوقات و ایثار و فداکاری و خوبی ها را بهشت می بیند و به سمت آن می رود./9457/پ202/ب