راهکارهای مبارزه با جرائم اقتصادی و اجتماعی تدوین شود
ابراهیم کارخانهای نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری رسا، درباره وقوع برخی مفاسد اقتصادی در جامعه، گفت: عدم همکاری سه قوه باعث به وجود آمدن مفاسد و جرائم اقتصادی شده است.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در فرمان 8 مادهای به سران قوا ابراز داشت: مقام معظم رهبری در این فرمان، خشک کردن ریشه فساد مالی و اقتصادی را مستلزم اقدام همه جانبه بوسیله قوای سه گانه به ویژه دو قوه مجریه و قضاییه دانستند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با این وجود همچنان شاهد هستیم که این مسأله در ابعادی تازه تر تحت عنوان معوقات بانکی در حال شکل گیری است.
وی با اشاره به این که هر سال حدود 30 درصد به حجم معوقات بانکی که متعلق به دو یا سه نفر است افزوده میشود، ابراز داشت: دولت در تهیه لیست این بدهکاران با تسامح و تساهل برخورد میکند و قوه قضاییه هم اگر بخواهد تمام وقت خودش را صرف شناسایی و رسیدگی به این پرونده ها کند باعث رشد پروندههای بزرگتری در این زمینه خواهد شد.
کارخانهای با تأکید بر این که قوه قضاییه باید تغییر رویه دهد، اظهار داشت: سیستم قضایی نباید به صورت موردی و زمانبر با مسائل برخورد کند چرا که نمیتواند این مسأله را ریشهکن کند و جلوی رشد آن را بگیرد در حالی که مردم منتظر هستند تا جلوی فساد اقتصادی به طور کامل گرفته شود.
وی با اشاره به این که دشمن ما را تحریم اقتصادی کرده و جنگ تمام عیاری را علیه ما ساماندهی کرده است، ابراز داشت: وقتی ما در چنین شرایطی هستیم باید قوای سه گانه با یک مدیریت جهادی با این موضوع برخورد و با قدرت و قاطعیت مسیر را برای مبارزه با این گونه جرائم هموار کنند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان این که طرح راهکار به صورت موردی و مصداقی کارآمد نیست، تصریح کرد: هر کدام از قوای سه گانه کارشناسانی با تجربه و کاردان در اختیار دارند که اگر اراده کنند میتوانند راهکارهای اساسی و جامعی را پیشنهاد کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در آخر این قوای سه گانه هستند که باید احساس وظیفه کنند و هر چه سریعتر قویترین راهکار را برای مبارزه با جرائم اقتصادی و اجتماعی تدوین و تبیین کنند تا شاهد جامعهای عاری از جرم و جنایت باشیم./922/ت302/ج