۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۳
کد خبر: ۲۰۲۷۲۸
حجت‌الاسلام والمسلمین بنی­احمدی:

باید نگاه صنفی به برنامه­های آموزشی حوزه­های علمیه داشته باشیم

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه­ علمیه خواهران استان البرز با بیان این­که باید نگاه صنفی به برنامه­های آموزشی حوزه­های علمیه داشته باشیم تاکید کرد: وضعیت خانم­ها در نظام­های آموزشی باید لحاظ شود و برای یافتن این عمق باید مسائل تربیتی عین مسائل آموزشی باشد نه این­که در حاشیه قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمين بني احمدي ، مدير حوزه علميه خواهران استان البرز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل بنی‌احمدی، مدیر حوزه­ علمیه خواهران استان البرز، در نشسستی صمیمانه با طلاب مدرسه علمیه خواهران کوثر کرج که صبح امروز در سالن همایش این مدرسه برگزار شد‌، ضمن تبریک ایام ولادت حضرت زهرا(س) گفت: در عصر ورود اسلام در جزیرة العرب جایگاهی برای زن وجود نداشت.

وی ادامه داد: هرگاه بخواهند تقوا، ایمان و ارزش­های اسلامی را در جامعه­ای از بین ببرند، جایگاه زن را در آن جامعه هدف قرار می­دهند.

حجت الاسلام والمسلمین بنی­احمدی با بیان این‌که قبل از اسلام زن به عنوان کالایی مصرفی در لذت­ها و عشرت­های جنسی استفاده می­شد ابراز کرد: با آمدن اسلام زن به جایگاه اصلی خود بازگشت و دوشادوش مرد در مسیر تعالی و تکامل قرار گرفت.

مدیر حوزه­ علمیه خواهران استان البرز با اشاره به جایگاه کنونی زن در دنیا به عنوان ابزاری برای فروش کالاها و ابزاری برای لذت دیگران خاطرنشان کرد: نگاه کالایی به زن ظرفیت وجودی او را از بین می‌برد، لذا اگر بخواهیم جامعه­ای متعالی داشته باشیم باید جایگاه اصلی زن در جامعه را تبیین کنیم.

وی با اشاره به فرموده امام(ره) مبنی بر این‌که از دامن زن، مرد به معراج می­رود گفت: سازندگی و یا به انحطاط کشیدن جامعه به دست زن است.

حجت الاسلام والمسلمین بنی­احمدی با اذعان به این­که زنی در جامعه موفق است که مدیریت در منزل را تجربه کرده باشد تصریح کرد: درس را بهانه­ای برای تاخیر در ازدواج قرار ندهید.

وی افزود: شما طلاب می­باییست به عنوان افسران جنگ نرم جایگاه اصلی زن در جامعه را تبیین کنید.

این استاد حوزه با اشاره به ظرفیت­های بالای موجود در حوزه­های علمیه اذعان کرد: این ظرفیت­ها باید به فعلیت برسد و برنامه­های آموزشی پاسخ‌گوی این ظرفیت­ها نیست و در این راستا می‌بایست برنامه­های آموزشی، پژوهشی و تربیتی توسط طلاب نقد عالمانه شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین بنی­احمدی با بیان این­که باید نگاه صنفی به برنامه­های آموزشی حوزه­های علمیه داشته باشیم تاکید کرد: وضعیت خانم­ها در نظام­های آموزشی باید لحاظ شود، طلبه باید در حوزه علمیه عمق مسائل فرهنگی را پیدا کند تا پاسخ‌گوی مسائل روز جامعه باشد در حالی‌که گذراندن تنها191 واحد درسی به ما عمق نمی­دهد بلکه برای یافتن این عمق باید مسائل تربیتی عین مسائل آموزشی باشد نه این­که در حاشیه قرار گیرد.

مدیر حوزه­ علمیه خواهران استان البرز خروجی حوزه را تربیت متخلقین به اخلاق برشمرد و گفت: حضور طلبه باید عمران و آبادانی از حیث فرهنگی و اجتماعی به همراه داشته باشد.

وی در پایان با اشاره به برخی اشکالات در امور تبلیغ خاطرنشان کرد: باید از بدو ورود طلاب به حوزه استعدادیابی و کلاس­های تخصصی تبلیغ برگزار کنیم و در این راستا باید هنر را به خدمت بگیریم چرا که هنر باید در خدمت دین قرار بگیرد نه در خدمت بی­دین­ها./9592/202/ص

ارسال نظرات