۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۱
کد خبر: ۱۶۴۰۹۰
استاد دانشگاه:

مدل حکومت ولایت فقیه ضد دیکتاتوری است

خبرگزاری رسا ـ مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ضمن تبیین مدل های حکومتی در دنیا عنوان داشت: «ولایت فقیه» مدل دیکتاتوری، پارلمانی و ریاست جمهوری نیست بلکه ضد دیکتاتوری است.
ولايت مطلقه فقيه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی منصوریان، مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی عصر امروز دوشنبه نهم اردیبهشت ماه در این دانشکده با بیان این‌که انتخابات در کشورهایی که دچار دیکتاتوری هستند معنایی ندارد ابراز داشت: معنای دقیق انتخابات این است که ما با انتخاب اصلح در سرنوشت خود دست ببریم اما در نظام‌های دیکتاتوری مردم در سرنوشت خود دخیل نیستند.

وی با اشاره به این‌که در دنیا سه مدل حکومتی وجود دارد، عنوان داشت: یکی از مدل‌های حکومتی، نظام پارلمانی است به‌این صورت که مجلس و احزاب مختلف موجود در آن رییس جمهور را انتخاب می‌کند و مقام معظم رهبری در سفر به یکی از استان‌های غربی فرمودند این ظرفیت در قانون اساسی ما آمده است.

حجت‌الاسلام منصوریان ابراز داشت: ریاست جمهوری مدل دیگر حکومتی در دنیا است که این مدل در ایران با کشورهای دیگر تفاوت بسیاری دارد زیرا انتخاب رییس جمهور در دنیا چه به‌صورت پارلمانی و چه با رأی مردم، باید با مشورت لابی‌های قدرت و ثروت باشد.

مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: رییس جمهور آمریکا را مردم انتخاب نمی کنند؛ وقتی بوش پسر مدعی تقلب در انتخابات شد و آن را اثبات کرد، نظام آمریکا آن را پذیرفت و مردم هم  سکوت کردند.

وی با اشاره به این‌که فرانسیس فوکویاما در کتاب پایان تاریخ آخرین مدل حکومتی را لیبرال دموکراسی معرفی می‌کند اظهار داشت: البته معنای لیبرال و دموکراسی با هم در تناقض است اما معنای حرف فوکویاما این است که تروریسم را ما تعریف می‌کنیم.

حجت‌الاسلام منصوریان فراماسونری را مدل دیگر حکومتی در دنیا ارزیابی کرد و عنوان داشت: واقعه‌ای که در اخبار هم پخش شد رییس جمهور ایتالیا در جلسه‌ خصوصی در حال ارائه گزارش کار به لوژهای فراماسونی حاکم در ایتالیا بود.

مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اظهار داشت: یکی از مسائلی که در دین ما مطرح شده است و غرب روی آن کار می‌کند، مساله حقوق زن در جامعه اسلامی است که دشمنان برابری زن و مرد را برای این‌که به فحشا دامن بزنند، توجیه کردند و در سازمان ملل  اساس نامه ای را تنظیم کردند که همه کشورها موظف شدند از موارد آن در کشورشان حمایت کنند که یکی از آن موراد، سقط جنین بود.

وی ریاست جمهوری در اروپا را انتخاب یک شخصیت ممتاز از نگاه زرسالاران و صهیونیست‌ها دانست و عنوان داشت:ما در ایران با ویژگی‌هایی که نخبگان و در رأس آنها مقام معظم رهبری بیان می‌کنند، در تغییر سرنوشت خود نقش داریم به‌طوری‌که شخصیت‌های مختلفی به ریاست جمهوری انتخاب شدند و اندیشه‌شان هم اندیشه ناب امام(ره) و رهبری نبود و برخی از علما هم مخالف بودند اما به دلیل حاکمیت مردم، مقام معظم رهبری حکم آنها را امضاء کردند.

حجت‌الاسلام منصوریان دیکتاتوری را مدل حکومتی دیگر در دنیا معرفی کرد و گفت: دیکتاتوری یعنی تصمیم نهایی را یک فرد بر اساس مصلحت خودش یا نظام می‌گیرد.

مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از «ولایت‌فقیه» به عنوان مدل حکومتی دیگر در دنیا یاد کرد و ابراز داشت: این مدل، دیکتاتوری، پارلمانی و ریاست جمهوری نیست بلکه مدلی است که به‌صورت مشورتی درحال اجرا است به طوری‌که یک نفر تصمیم نهایی را می‌گیرد اما هزاران حلقه مشورتی و پژوهشگری این جریان را همراهی می‌کنند.

وی گفت: در سال 1388 نسبت دیکتاتوری را به این نظام دادند که عنوان بدی بود زیرا دیکتاتور کسی است که مانند حسنی مبارک و دیگران منافع غرب را تأمین کند و رییس جمهوری که در ایران انتخاب می‌شود باید کار را براساس قانون و شریعت پیش ببرد.

حجت‌الاسلام منصوریان عنوان داشت: سکولارها می‌گویند وضع موجود که در آن فقر و فحشا وجود دارد نشان می‌دهد دین پاسخگو نیست و دین افیون ملت‌ها است و همچنین می‌گویند دین رابطه انسان با خالق خودش است و به مسیحی ها می‌گفتند که شما حکومت تشکیل ندهید بگذارید تا حضرت مسیح(ع) بیاید، آن‌گاه به این کار بپردازید و به ما هم می گفتند بگذارید امام زمان(عج) ظهور کند سپس حکومت تشکیل بدهید.

مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ابراز داشت: همچنین سکولارها گفتند نمی‌توانیم در جامعه انسانی دین را پیاده کنیم بلکه باید مدل غربی که 200 سال است سابقه دارد را اجرا کنیم./956/پ202/ج

 

ارسال نظرات