عصر ظهور در راستای سیر تکامل انسان به سمت خدا و قیامت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از رشت، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی اراکی، استاد حوزه و دانشگاه در جشن نیمه شعبان که امروز در جامعه الحسین(ع) رشت برگزار شد، با اشاره به تفاوت های اعتقاد به منجی در شیعه و سایر ادیان، اظهار کرد: اعتقاد به منجی اختصاص به شیعه ندارد و بین المللی است اما اعتقاد به منجی در شیعه مستند تر و پویاتر نسبت به سایر ادیان است.
این مدرس حوزه و دانشگاه اعلام کرد: در قرآن کریم 300 آیه و در روایات اسلامی شش هزار حدیث صحیح درباره امام زمان(عج) وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: مستند بودن اعتقاد به منجی به آیات قرآن کریم و روایات متعدد مهم ترین تفاوت اعتقاد به منجی در شیعه و سایر ادیان است.
حجت الاسلام حسینی اراکی با بیان این که تحلیل سایر ادیان و مذاهب از اعتقاد به منجی با افسانه ها و اساطیر در هم آمیخته است، اضافه کرد: در اعتقادات شیعه عصر ظهور در راستای سیر تکامل انسان به سمت خدا و قیامت است.
وی اظهار کرد: اعتقاد به زنده بودن منجی و در میان مردم بودن امام زمان(عج) تفاوت دوم اعتقاد به منجی در شیعه و سایر ادیان است.
حجت الاسلام حسینی اراکی در خصوص نقش امام زمان(عج) در دنیا با توجه به مسأله غیبت گفت: در روایات متعدد امام زمان(عج) مایه امنیت و آرامش اهل زمین معرفی شده است و دین الهی به واسطه همین آرامش و امنیت ترویج پیدا می کند.
وی در ادامه با اشاره به انتظارات امام زمان(عج) از شیعیان و محبان، اعلام کرد: امام زمان (عج) می خواهند مردم تنها به وجود ایشان اعتقاد نداشته باشند و در همه مراحل زندگی با ایشان به معنای واقعی کلمه و اسلامی اش زندگی کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه همچنین یادآور شد: عادت به نبود ظاهری امام زمان(عج) باعث شده تا معارف و ارزش های مهدویت در زندگی ها وارد نشود./950/پ203/ب