۲۳ تير ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۱۰۸۷۹۶
مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم خبر داد؛

پیشنهاد تأسیس مؤسسه بین‌المللی فرهنگ و معارف قرآن کریم

خبرگزاری رسا ـ مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم از پیشنهاد تأسیس مؤسسه بین‌المللی فرهنگ و معارف قرآن کریم به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.
قرآن کريم


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدصادق یوسفی مقدم، مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران از پیشنهاد تأسیس مؤسسه بین‌المللی فرهنگ و معارف قرآن کریم به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

وی با اشاره به تصویب منشور توسعه فرهنگ قرآنی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و اختصاص نیم درصد از بودجه کل کشور به استثنای بودجه‌های خاص به فعالیت‌های قرآنی، گفت:‌ در همین راستا همه برنامه‌های پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی ظرف دو ماه گذشته گردآوری، تنظیم و تدوین نهایی شده است.

حجت‌الاسلام یوسفی مقدم اظهار داشت: دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان، مشهد و پژوهشکده‌های مختلف پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برنامه‌های قابل توجهی را ارائه داده‌اند که پس از جمع‌آوری و تدوین نهایی به برنامه‌های پژوهش ضمیمه و ارائه شد.
 
وی با بیان این‌که دفتر تبلیغات اسلامی در سه حوزه ترویج و تبلیغ، آموزش عمومی قرآن، پژوهش و آموزش تخصصی فعالیت می‌کند و جایگاه برتر را در بین نهادهای دیگر در این سه حوزه به دست آورده است، افزود: مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم مسؤول تنظیم فعالیت‌های پژوهشی این دفتر است.

مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم از تصویب کلیات برنامه‌های پیشنهادی دفتر تبلیغات اسلامی از سوی کمیسیون آموزش و پژوهش خبر داد و گفت: امیدواریم بودجه‌های درخواست شده از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به زودی ارائه شد.
 
وی ابراز داشت: بودجه‌های مورد نیاز را در دو بخش تولید محتوای قرآنی، تأسیس و تقویت زیرساخت‌های قرآنی درخواست کرده‌ایم که با در اختیار قرار دادن آن، زمینه فعالیت و پژوهش قرآنی در حوزه بین‌المللی فراهم خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام یوسفی مقدم ادامه داد: تأسیس مؤسسه بین‌المللی فرهنگ و معارف قرآن کریم، تأسیس ساختمان مرکز فرهنگ و معارف قرآن و تأسیس ساختمان بزرگ‌ترین کتابخانه قرآن‌پژوهی با هدف تقویت منابع کتابخانه‌ای از جمله پیشنهادهای ارائه شده است.
 
وی با اشاره به بودجه درخواست شده در زمینه فعالیت‌های قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، اظهار داشت: دو میلیارد و چهارصد میلیون تومان برای تولید محتوای قرآنی و بیش از شصت میلیارد تومانی برای تولید زیرساخت‌های قرآنی درخواست کرده‌ایم.

مدیر مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم پیرامون نیم درصد بودجه کل کشور که به فعالیت‌های قرآنی اختصاص داده شده است، توضیح داد: 49 درصد به بخش ترویج و تبلیغ قرآنی، 39 درصد به بخش آموزش عمومی قرآن و 12 درصد به بخش پژوهش و آموزش عالی اختصاص داده شده است.

وی همچنین از تدوین اتوماسیون پژوهشی در مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم خبر داد و گفت: با تدوین اتوماسیون پژوهشی افزون بر نظارت بر فعالیت‌های قرآنی، زمینه مدیریت پژوهش در حوزه تولید محتوای قرآنی فراهم می‌شود. /920/پ202/ع

ارسال نظرات