حجت الاسلام چوگانی خبرداد؛
برگزاری آزمون پذیرش سطح 4 رشته روانشناسی برای اولین بار در شیراز

فارس- مدیر موسسه تخصصی حوزوی امام حسین(ع) شیراز از برگزاری آزمون پذیرش مقطع دکتری در رشته روانشناسی گرایش خانواده برای اولین بار در شیراز توسط این موسسه خبرداد.
حجت الاسلام احمد چوگانی مدیر موسسه تخصصی حوزوی امام حسین(ع) شیراز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، از برگزاری آزمون پذیرش مقطع دکتری در رشته روانشناسی گرایش خانواده برای اولین بار در شیراز توسط این موسسه خبرداد.
وی ادامه داد: طلاب واجد شرایط در آزمون ورودی رشته روانشناسی گرایش خانواده،در مقطع سطح چهار (دکتری) در روز شنبه، مورخ 4 مرداد ماه شركت نموده و با يكديگر به رقابت پرداختند.
حجت الاسلام چوگانی اظهارکرد: این رویداد مهم و مبارک فرصتی است تا طلاب با استعداد و متعهد بتوانند در زمینه روانشناسی خانواده، دانش و مهارتهای لازم را کسب کرده و به ارتقاء کیفیت زندگی مردم عزیزمان کمک نمایند.
وی یادآور شد: این اقدام زمینهساز پیشرفت روزافزون طلاب گرامی خواهد بود و آنان را در خدمت هرچه بیشتر به جامعه یاری خواهد کرد.
ارسال نظرات