جشن روزه اولیهای کاشان برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجتالاسلام مرتضی محسنی از گروه تبلیغی موعود کاشان دوشنبه شب در نخستین مهمانی و جشن شکوفایی معنوی در نقش «عمو روحانی» مفاهیم و پندهای قرآنی و احکام روزه داری را به شیوهای شاد و مفرح برای دانشآموزان بازگو کرد.
اجرای نمایشهای جذاب و خلاقانه، همخوانی سرود روزه اولی توسط گروه سرود دانشآموزی، برگزاری مسابقههای متنوع و اهدای جوایز توسط «عمو روحانی» از دیگر بخشهای جذاب این برنامه بود.
این جشن با همکاری پایگاه مشکات الزهرا(س) مسجد حضرت امالبنین(س) بلوار کارگر و با حضور دانشآموزان مدرسه جهانگیر، در فضایی شاد و خاطرهانگیز برگزار شد.
در پایان جشن روزه اولیهای کاشان، با هدف انگیزه بخشی و ارتقای روحیه معنوی، هدایایی به دانشآموزان روزه اولی اهدا شد تا خاطرهای شیرین و ماندگار از این روز را با خود داشته باشند./۱۳۰۷/