۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
کد خبر: ۷۷۱۳۴۹
حجت‌الاسلام عباسی ولدی:

انقلابی‌نماها تکیه‌گاهی برای مردم باقی نگذاشتند/ ریش و عمامه دلیل درستی افراد نیست

انقلابی‌نماها تکیه‌گاهی برای مردم باقی نگذاشتند/ ریش و عمامه دلیل درستی افراد نیست
استاد حوزه علمیه قم با انتقاد شدید از انقلابی‌نماها به دلیل تخریب تمام تکیه‌گاه‌های مردم برای اعتماد در مواقع بحرانی گفت: ریش و عمامه این جماعت دلیل قبول کردن حرف‌هایشان نباشد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محسن عباسی ولدی از کارشناسان و اساتید حوزه، در قالب کلیپ صوتی، تحلیلی درباره خطر برخی از خرده جریان‌های مدعی انقلابی‌گری که در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی سرمایه‌های ارزشمند انقلاب، حوزه و نظام را مورد هجمه قرار می‌دهند ارائه کرد.

وی با ارائه مستنداتی از کنشگری این خرده جریان ها در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، آنها و جریان‌های ضد انقلاب که اعتماد ملت را نشانه گرفته‌اند،  دو روی سکه "سلب اعتماد عمومی" ارزیابی کرد.

مشروح سخنان و اظهارات حجت الاسلام عباسی ولدی به شرح ذیل است:

موضع‌گیری هفته گذشته بنده شنیده شد، اما با توجه به خطر «این همانی‌های نادرست» لازم است که آن را با قرائت جدیدتر و بیانی واضح‌تر ارائه کنم.

نتیجه کنش گری انقلابی نماها بی اعتماد کردن مردم به ارکان حکومت است

مدتی است که عده‌ای به اسم جبهه انقلاب وظیفه خود را بی‌اعتماد کردن مردم به همه، جز خودشان می دانند؛ این جریان خودآگاه یا ناخودآگاه، خواسته یا ناخواسته به هر فرد، جریان و ارگانی که مانند این‌ها فکر نمی‌کند می‌تازد و تهمت و انگ می‌زند؛ نتیجه این فعالیت، بی‌اعتمادی مخاطب به تمام ارکان حکومت است؛ در این بین هیچ یک از نظامی‌ها، دولتی‌ها، منصوبان رهبری، بیت رهبری در امان نیستند؛ با صریح‌ترین الفاظ و جمله‌ها با این بی‌اعتمادی، شاخه‌هایی را که روی آن‌ها نشسته‌ایم می‌برند.

امروز بی‌اعتمادی یک قیچی با دو تیغ است؛ یک تیغ این قیچی دشمنان خارجی هستند که به همراه رسانه‌های خود نظام را دیکتاتور و بی‌اعتنا به حرف مردم معرفی می‌کنند و رهبر این نظام را فردی معرفی می‌کنند که هر کاری دلش بخواهد انجام می‌دهد؛ از داخل هم این جبهه‌ای که مد نظر است تبلیغ مشابه می‌کند که ....

مهم ترین نکته این است که جامعه باید در بحران‌های اجتماعی و بزنگاه‌های سیاسی نقطه اعتماد و اتکایی داشته باشد تا بتواند مسیر را بشناسد و از چالش‌ها عبور کند؛ اگر شما مخاطب این گروه‌ها و کانال‌ها هستید، پاسخ دهید که این‌ها کجا را قابل اعتماد می‌دانند؟ نقطه اعتماد و اتکای این‌ها نیروهای مسلح، ستاد کل نیروهای مسلح، سپاه، سپاه قدس، فرماندهان سپاه، دولت، صدا و سیما یا بیت رهبری است؟

چه تصویری از انقلاب و نظام برای مخاطب ترسیم می کنید؟

در تصویری که این‌ها از مملکت ترسیم می‌کنند دولت خائن است، سپاه و فرماندهان نظامی و نیروهای مسلح ترسو و متمرد هستند، در نهادهای منصوب به رهبری، حتی بیت هم نفوذ شده است و حرف رهبری به جایی نمی‌رسد؛ با این دیدگاه‌، الان ما به کجا اعتماد کنیم؟

الان اگر برای این کشور اتفاقی بیافتد مردم باید به کدام سو بروند؟ در روزهای اخیر این‌ها کاری کردند که حتی اعتماد مردم از بیانات رهبری را هم بگیرند؛ اگر نیروهای مسلح بگویند قرار است اتفاقی بیافتد و مردم باید فلان کار را انجام دهند، مردم چگونه اعتماد کنند؟

این افراد هر تهمتی که به ذهن شان می‌رسد به دیگران می‌زنند اما جالب است که اگر یک دهم یا صدم آن اتهامات را به این‌ها بزنند داد و هوار را شروع می‌کنند و فریاد وا انقلابا سر می‌دهند؛ شما بچه‌های انقلاب، فرماندهان سپاه، ستاد کل نیروهای مسلح، دولت، وزیر امور خارجه، رئیس مجلس، بیت رهبری، دفتر حفظ و نشر آثار رهبری را زده‌اید کسی فریاد وا انقلابا سر داد؟ نمی‌دانم این‌ها جز خود، چه کسی را قبول دارند؟

قبل از صحبت اخیر رهبر معظم انقلاب درباره سوریه گفتند آقا حرف‌هایی از قبل درباره این موضوع داشته‌اند که باید با رجوع به همان صحبت‌ها هندسه فکری رهبری را استخراج کنیم؛ چنین بیانی به صورت تلویحی می‌گوید حرف‌های امروز آقا چندان حجت نیست؛ پس از آن پخش نشدن بیانات به صورت زنده را سوژه بحث‌های خود کردند و ادعا کردند این‌ها می‌خواهند بیانات رهبری را سانسور، تحریف و تقطیع کنند؛ در این یکی دو ساعت چه ولوله‌ای برپا شد، یعنی خود دشمن اگر می‌خواست برنامه‌ریزی کند که صحبت‌های آقا به حاشیه برود بهتر از این نمی‌توانست کار کند.

حاشیه سازی انقلابی نمایان برای سخنرانی مهم رهبر معظم انقلاب

نخست اینکه دفتر حفظ و نشر یا روابط عمومی دفتر رهبری اعلام پخش زنده نکرده بودند؛ چنین سخنرانی‌هایی نیز در گذشته پخش زنده نشده است؛ در هر صورت اگر کسی یک جو عقل داشته باشد یا یک جو هوادار انتشار صحبت‌های رهبری باشد، یکی دو ساعت قبل از چنین سخنرانی مهمی، چنین جوی درست نمی‌کند؟ با این رفتارها من می‌توانم به دلسوزی این افراد اعتماد کنم؟ اگر قبول کنیم که دلسوز هستند، با اطمینان باید گفت که عقل ندارند و آدمی که عقل ندارد حتی حق ندارد برای خودش تعیین تکلیف کند چه رسد به دیگران.

با شروع سخنرانی رهبر معظم انقلاب این طرف و آن طرف پیام دادند که این‌ها می‌خواستند صحبت‌های رهبری به گوش مردم و جهان اسلام نرسد؛ باید پرسید چکار می‌کنید؟ چه می‌گویید؟ با علم این کارها را می‌کنید؟ من نمی‌فهمم این‌ها در چه باغی سیر می‌کنند؛ برای اینکه هنوز می‌خواهم به قصه خوش بین باشم می‌گویم که نمی‌فهمم.

رهبر معظم انقلاب درباره مسأله مهم روز صحبت کردند، این‌ها قبلش یک طور، بعدش یک طور، حین آن یک طور، جو درست کردند؛ همه این‌ها برای چه بود؟ نتیجه چه بشود؟ نتیجه این باشد که صحبتی که منتشر شد صحبت آقا نبود؟ الان باید به کجا اعتماد کرد؟

دم از ولایت می زنند اما غیر خودشان هیچ کس را قبل ندارند

وقتی به کانال‌ها و گروه‌های همین‌ها بروید به اسم دفاع از انقلاب و ولایت خط قرمز خود را رهبری معرفی می‌کنند اما در عمل می‌بینید که غیر از خودشان کسی قبول ندارند؛ سر قصه سوریه سردار قاآنی را چطور مورد هجمه قرار دادند؟ مقام معظم رهبری در سخنرانی چهارشنبه به دفاع از نهادهای نظامی تصریح نداشتند؟ نگفتند ما باید به این سپاه و ارتش افتخار کنیم؟ نگفتند این‌ها آمدند از من خواستند، اجازه گرفتند که به لبنان بروند؟ شما چند تا از این کانال‌ها را دیدید که برای ترسو و متمرد خواندن نظامیان و اینکه حرف آقا را زمین گذاشته‌اند عذرخواهی کنند؟ یا اینکه بگویند تحلیل ما درباره دخالت ایران در سوریه خلاف رهبری بود؟

چند تا از این کانال‌ها قصه تعلل و شتابزدگی را توجیه کردند؟ گفتند قصد رهبری انشاء بوده نه خبر؛ یعنی الان رهبر معظم انقلاب گفتند ما به ارتش و سپاه افتخار می‌کنیم یعنی ارتش و سپاه یک طوری باشید که به شما افتخار کنیم؟ یا اگر فرمودند این‌ها به من گفتند که اجازه بدهید به لبنان برویم، یعنی انشاء کردند ارتشی‌ها، سپاهی‌ها و فرماندهان بیایید به من بگویید و تقاضا کنید؟ این را چگونه توجیه می‌کنید؟ شما که در کانال‌های خود عکس گذاشتید، توهین کردید، بعد از صحبت رهبری چرا نیامدید عذرخواهی کنید؟

بنده یک ویراست زدم، نوشتم آدم‌های خطرناک برای انقلاب سه ویژگی دارند، نخست اینکه خودشان را سینه سپر ولایت معرفی می‌کنند، دوم اینکه از صحبت‌های رهبری به نفع خودشان گزینش و منتشر می‌کنند؛ سوم اینکه آنجا که در مسیر حرف‌هایشان نیست، یا آن حرف را پنهان یا توجیه می‌کنند؛ این کانال‌ها وا انقلابا را شروع کردند که چرا بچه انقلابی‌ها را می‌زنی؟ این حرف چه کسی را می‌زند؟ شما آدم‌های اینچنینی با این سه ویژگی را آدم‌های خطرناکی نمی‌دانید؟ این‌ها خطرناک نیستند؟

باور دارم که اینها برای انقلاب خطرناک هستند

بعد از سخنان رهبر معظم انقلاب در بعضی کانال‌ها منتظر بودم که صحبت ایشان مبنی بر اینکه ما به ارتش و سپاه خود افتخار می‌کنیم و فرماندهان سپاه درخواست اعزام به لبان را داشتند می‌گذارند؟ هر چه منتظر شدم نگذاشتند چون این حرف‌ها خلاف حرف‌های این‌ها بود؛ باور کنید این‌ها برای انقلاب خطرناک هستند، این‌ها در حال نظام‌سازی برای ما و به هم ریختن نظام محاسباتی ما هستند؛ این‌ها کسانی هستند که خوب یا بد بودن افراد را از کانال خودشان در ذهن ما معرفی می‌کنند.

وزیر امور خارجه ما در این مدت جانانه عمل کرده است، من نمی‌دانم شهید امیر عبداللهیان هم بود بهتر از این عمل می‌کرد یا نه؟ عراقچی جانش را کف دست گرفته و در میدان می‌رود، در سخت‌ترین شرایط در خطرناک ترین شرایط کار می‌کند حال اگر یک نفر از او دفاع می‌کند به او تیکه می‌اندازند که تو هم وفاقی شدی؟

قالیباف به عنوان رئیس مجلس در این شرایط به آنجا می‌رود، رفتن رئیس مجلس به آنجا و بردن بچه‌های خود به وسط خرابه‌ها را نمی‌بینند، بعد می‌گویند که بچه‌هایت را برای سفر به ژنو با پول بیت المال بردی؛ بعد می‌بینند که بچه‌ها برگشتند و به ژنو نرفتند، چند نفر از این‌ها عذرخواهی کردند که ببخشید ما تهمت زدیم، دین و ایمان شما کجاست؟

دشمن بی اعتمادی مردم را نشانه گرفته؛ شما دقیقا همین پازل را تکمیل می کنید

باور کنید و قسم می‌خورم یکی از اصلی‌ترین چیزهایی که امروز دشمن نیاز دارد، بی اعتماد کردن مردم به ارکان مختلف نظام است؛ مثل نان شب به این محتاج است و این آقایان کف میدان بی‌اجر و مزد سربازی دشمن را می‌کنند؛ دشمن حاضر است هزینه هنگفتی کند تا مردم به هیچ کس اعتماد نکنند، فردا برای این مملکت اتفاقی افتاد، مردم هیچ جایی را نداشته باشند که بشود با خیال راحت به آن اعتماد کرد.

ریش و عمامه نباید ما را گول بزند؛ طرف منصوب مستقیم رهبر است و محرمانه و خصوصی پیام رهبر را برای بشار اسد و لبنان برده است، اما این‌ها طوری از روی او رد می‌شوند که انگار نه انگار این فرد الان نماینده آقا است و آقا به ایشان اعتماد کرده است؛ رد شدن از روی این در این زمان چه معنا و مفهومی دارد؟ بعد وقتی در سوریه این اتفاق می‌افتد می‌گویند این هم نتیجه پروازهای نمایشی است؛ آن هم پیام رسانی‌تان که نتوانستید یک بشار اسد را اقناع کنید؛ می‌دانی که داری به چه کسی حرف می‌زنی؟

من می‌خواهم بدانم که شما به چه کسی رحم می‌کنید؟ حال ما چرا این قدر به این‌ها اعتماد داریم؟ بعضی از دوستان می‌گویند که حاج آقا یک مقدار تند می‌روی؛ به من بگویید تند رفتن یعنی چه؟ الان اسرائیل بیش از این از تو می‌خواهد که رهبرت را طوری معرفی کنی که از عهده بیتش نمی‌آید و ادعای رهبری جبهه مقاومت را دارد؟ بیش از این از تو می‌خواهد؟

بنده به این خاطر قصه کرونا را رها نمی‌کنم که آن موقع این قصه‌ها شروع شد و مانند آب خوردن نسبتی به رهبری دادند که اسرائیل هم نتوانسته بود چنین نسبتی بدهد؛ دقیقاً بعضی از همان‌ها الان سردمدار این جریان هستند؛ آنجا آمدند و داد و هوار کردند که صهیونیسم در بیت رهبری نفوذ کرده است و مشاوره‌های اشتباه می‌دهد، همین الان مگر نمی‌بینید؟ خیلی‌هایشان توئیت و ویراست می‌زنند.

به راحتی تهمت می زنند

آقا صراحتاً می‌گویند بی‌اعتماد کردن مردم به مسئولان بازی کردن در زمین دشمن است؛ این‌ها دیگر کسی را نگذاشتید بماند؛ حرف من با جبهه انقلاب است که چرا به این‌ها اعتماد می‌کنید؟ چرا وقتی می‌بینیم یأس و نا امیدی منتشر می‌کنند و خلاف بیان صریح آقا و بیانیه گام دوم حرف می‌زنند باز هم اعتماد می‌کنید؟ چرا وقتی راحت تهمت می‌زنند و پس از برملا شدن تهمت‌هایشان عذرخواهی نمی‌کنند، باز هم به این‌ها اعتماد می‌کنید؟

حرف من با جبهه انقلاب و بچه انقلابی‌هایی است که خودشان و مخشان را به این‌ها سپرده‌اند؛ چرا این‌ها هنوز جایگاه دارند؟ چرا ریش و عمامه برای ما حجت شده است؟ چرا باورمان نمی‌شود که کسانی به اسلام ضربه زدند که دقیقاً از متن مسلمانان بودند؛ اتفاقاً دو آتشه هم بوده‌اند؛ کسی که حکومت امیرالمؤمنین علی (ع) را به آن وضع کشاند و آنکه حضرت را به شهادت رساند چه کسانی بودند؟ اهل جمل بودند؟ اهل صفین بودند؟ یا اهل نهروان بودند؟ معاویه‌ای‌ها بودند؟ طلحه و زبیری‌ها بودند؟ یا خوارجی‌ها بودند؟ چرا تاریخ را با دقت نگاه نمی‌کنیم؟

چرا فکر می‌کنیم که همیشه آدم‌هایی که به ضرر دین کار می‌کنند باید ریش‌هایشان را تراشیده باشند یا ریش پروفسوری باشند یا یک کراوات زده باشند؟ چرا؟ چرا منتظر هستیم که آدمی که علیه اسلام، علیه نظام و علیه انقلاب کار می‌کند، حتماً شعار و ظاهرش کاملاً ضد انقلابی باشد؟ چرا باورمان می‌شود که ممکن است که در دولت و در بیت در فرماندهان نظامی نفوذ شود؟ ولی باورمان نمی‌شود که در این‌ها نفوذ شود؟ چرا؟ چرا یک حالی داریم که می‌گوییم که این‌ها آدم‌هایی هستند که نهایتاً اشتباهاتی هم دارند؟ باور کنید که باید مشکوک نگاه کرد.

می‌دانم این حرف‌ها برای من هزینه دارد، منتظر هزینه‌هایش هم هستم، بچه انقلابی‌ها پاسخ دهند مگر آقا اعتماد سازی نمی‌گوید؟ مگر آقا حرف زدن بر اساس بینه نمی‌گوید؟ مگر آقا تقوای سیاسی نمی‌گوید؟ مگر آقا اتحاد وحدت نمی‌گوید؟ مگر آقا تشخیص اولویت‌ها نمی‌گوید؟ ببینید در این کانال‌ها و صفحات این افراد برای من و شما چه چیزی گذاشته‌اند؟ باور کنید که امروز انقلاب از ناحیه این‌ها در حال تهدید است.

چون عده‌ای از این‌ها فهمیده‌اند که ما حرف این‌ها را حجت می‌دانیم، خیالشان راحت است که هر چه بگویند حداقل برای ما شبهه و تردید تولید می‌کند و برای عده‌‌ای از ما هم یقین حاصل می‌شود؛ ما باید برویم و تحقیق کنیم و به ولایت برگردیم، ما باید خودمان مستقیم برویم و حرف‌های آقا را ببینیم، امروز روزی نیست که بشود به این راحتی به این‌ها اعتماد کرد؛ من رک و پوست کنده می‌گویم که به من هم اعتماد نکنید، خودتان صحبت‌های آقا را بشنوید، صحبت‌های آقا را کاملاً تحلیلی بخوانید.

دوره خطرناکی است؛ امروز تهدید اصلی از درون خودمان است و امیدوارم که خدا کمک کند، بویژه این‌ها که ناآگاهانه این کارها را می‌کنند به هوش بیایند و شرایط منطقه را ببینند، اولویت‌ها را تشخیص دهند، به تقوای سیاسی پایبند شوند و ان‌شاء‌الله نیاز مبرم امروز جامعه که همدلی و اتحاد است اتفاق بیافتد و با این بی‌اعتماد کردن‌ها ضربه‌ای به ما وارد نشود.

گفتنی است، موضع گیری های انتقادی و صریح شماری از دلسوزان، اساتید و علمای انقلابی حوزه در نقد تحرکات خرده جریان های مدعی انقلابی گری، با هجمه کانال ها و شبکه های همسو با این تفکر در فضای مجازی همراه بوده است. 

به دنبال اظهارات حجت الاسلام عباسی ولدی به صورت هماهنگ در کانال های مدعیان انقلابی گری و عدالت خواهی حوزوی شاهد انتشار پست های متعدد علیه وی هستیم. 

ارسال نظرات