نیازهای تربیتی دانش آموزان با تعامل آموزش و پرورش و خانواده تأمین می شود
حجت الاسلام سید سجاد موسوی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، بیان داشت: خانواده مهم ترین کانون تربیت فرزندان است و با توجه به ورود فرزندان در رده های سنی مختلف به جامعه بیان داشت: برای موفقیت در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان باید وحدت و تعامل بین خانواده و آموزش و پرورش وجود داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در جامعه امروز به دلیل مشغله کاری و معیشتی بسیاری از والدین تمام و یا بیشتر وقت خود را در محیط کاری سپری می کنند، افزود: وجود مشغله نباید موجب غفلت از امر تربیت دانش آموزان شود.
امام جمعه الشتر با اشاره به سپردن فرزندان به نهادهای آموزش و پرورش و دیگر نهادهای آموزشی خاطرنشان کرد: والدین باید با برقراری و حفظ تعامل با نهادهای آموزشی بر تربیت فرزندان خود نظارت داشته باشند.
وی با بیان اینکه تربیت فرزندان با توجه به آغاز سال تحصیلی و حضور دانش آموزان در خارج از منزل اظهار داشت: این حضور رسالت والدین را سنگین تر می کند.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به اینکه امروز والدین منتظر هستند آموزش ها و نیازهای تربیتی دانش آموزان در مدارس و از سوی آموزش و پرورش تأمین شود، یادآور شد: با بصیرت بخشی باید والدین را هوشیار ساخت که نباید در تربیت فرزندان شانه خالی کنند و بدانند اصلی ترین و مهم ترین عامل تربیت دانش آموز کانون خانواده است.
وی برای جلوگیری از آثار مخرب آسیب های اجتماعی در تربیت فرزندان در بیرون از فضای خانواده بیان داشت: والدین با وجود مشغله های ذهنی و کاری باید با نهادهای آموزشی تعامل داشته باشند.
امام جمعه الشتر با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش نیز کمتر به نیازهای تربیتی پرداخته می شود، ادامه داد: برای مصون سازی نسل جوان و نوجوان باید در کنار مسائل آموزشی به بحث تربیتی آنان نیز توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: مباحث تربیتی باید به صورت عملی پیاده شود و با پیاده سازی شیوه های عملی تربیتی در مدارس جلوی گسترش آسیب های اجتماعی را گرفت./9459/ت۳۰۳/س