استقبال لابی صهیونیستی از تحریم های ضد ایرانی سنا
به گزارش خبرگزاری رسا، کمیته امور عمومی آمریکا - اسرائیل، (آیپک) روز گذشته با صدور بیانیه ای از تصویب تحریم های ضد ایرانی در سنای آمریکا استقبال کرد و مدعی شد که این تحریم ها بر خلاف برجام نیست.
بیانیه این گروه صهیونیستی مستقر در پایتخت آمریکا از اینکه سنا برنامه موشکی بالستیکی ایران و سپاه پاسداران را تحریم کرده، استقبال کرده و آن را گام مهمی از جانب دو حزب آمریکا دانسته است.
این بیانیه از اینکه لایحه سنا به رییس جمهوری آمریکا اجازه می دهد افرادی که 'ناقض حقوق بشر' هستند را تحریم کند، استقبال کرده است.
ایپک همچنین از مجلس نمایندگان آمریکا درخواست کرده که به طرح تحریم های ایران رای بدهد.
مجلس سنا آمریکا روز پنجشنبه، طرح تحریم های جدید علیه ایران را با اکثریت آرا تصویب کرد.
98 سناتور به این طرح رای مثبت و 2 سناتور رای منفی دادند. سناتور برنی سندرز از ایالت ورمانت و سناتور رند پال از کنتاکی دو سناتوری بودند که به این طرح رای منفی دادند.
آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: نمایندگان دمکرات و جمهوری خواه مجلس همیشه چند قطبی سنای آمریکا طرح تحریم های جدید علیه ایران و روسیه را با اکثریت آراء به تصویب رساندند.
طرح تحریم ها و متمم های آن علیه ایران همراه با تحریم روسیه در یک لایحه گنجانده شده است.
این تحریم ها به خاطر دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعمال شده است و بخش های مختلفی مانند اقتصاد، کشتیرانی، معدن، فلزات، راه آهن و... را هدف قرار داده است. اشخاصی که حملات سایبری را از سوی دولت روسیه انجام داده اند نیز با تحریم ها مورد هدف قرار گرفته اند.
قانون جدید تحریم ها علیه ایران اشخاصی را که در برنامه موشکی ایران دخالت دارند و یا هر شخصی که با آن ها در ارتباط است و در این رابطه داد و ستد می کند، شامل می شود.
این لایحه همچنین تحریم هایی مربوط به سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی و تحریم تسلیحاتی را نیز شامل می شود.
سناتورها آمریکا مدعی هستند که این تحریم ها مانعی برای اجرای توافق هسته ای 1+5 نیست.
در این رابطه خبرگزاری رویترز نیز نوشت: سناتور رند پائول و برنی سندرز تنها سناتورهای مخالف در تصویب این لایحه بودند. این لایحه تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع می کند و مواردی مانند تحریم های موشکی و فعالیت هایی را که مربوط به توافق هسته ای نمی شود، شامل می شود.
برای تبدیل شدن این لایحه تصویب شده به قانون، مجلس نمایندگان نیز باید این لایحه را تصویب کرده و به امضای دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا نیز برسد.
مشاوران مجلس نمایندگان کنگره آمریکا عنوان کردند که هنوز نمی توانند درباره نتیجه نهایی نمایندگان کنگره پیش بینی خاصی داشته باشند./۸۴۷/ب۱۰۲/ف
منبع: ایرنا