۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸
کد خبر: ۵۰۳۱۸۰
معاون اعزام مبلغ تبلیغات اسلامی قزوین:

بزرگترین پیام ۱۵ خرداد دشمن شناسی و دشمن ستیزی بود

حجت الاسلام میرزایی با اشاره به پیام‌های بزرگ ۱۵ خرداد، گفت: مهمترین پیام پانزده خرداد دشمن شناسی و شناخت آسیب‌های دشمن بود که با تکیه بر مدیریت رهبری فرزانه و هوشیار و حضور مردم در صحنه انجام گرفت.
حجت الاسلام مسیح الله میرزایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام مسیح الله میرزایی، معاون اعزام مبلغ تبلیغات اسلامی قزوین امشب در مسجد زینبیه قزوین با اشاره به قیام ۱۵ خرداد گفت: قیام پانزده خرداد مقدمه و زمینه تشکیل انقلاب بود این قیام مبدأ شکل‌گیری و بسیاری از تحولات دیگر تا سالیان بعد قرار گرفت که توانست راه و مسیر را به ما نشان دهد.

وی در ادامه با اشاره به رهبری هوشیارانه امام راحل(ره) و حضور مردم در صحنه، افزود: در طول تاریخ مردم در تمام صحنه‌های انقلاب با مدیریت رهبری فرزانه به صورت خودجوش به صحنه آمدند و بسیاری از وقایع تاریخی نظیر قیام پانزده خرداد را شکل دادند.

معاون اعزام مبلغ تبلیغات اسلامی قزوین با بیان اینکه مردم همواره نشان دادند که در مقابل  هنجارشکنان ایستادگی می‌کنند اظهار کرد: قیام پانزده خرداد ماه نشان داد که مردم به دلیل خفقان سیاسی و فضایی که در آن زمان حاکم بود نمی‌توانستند به طور آزادانه عقاید و نظرات خود را بیان کنند و اعمال و دستورات اسلامی را انجام دهند از این رو با شهامت در برابر مستکبران ایستادند تا بتوانند به آزادی بیان دست پیدا کنند.

وی در ادامه با اشاره به پیام‌های بزرگ پانزده خرداد ابراز کرد: مهمترین پیام پانزده خرداد دشمن شناسی و شناخت آسیب‌های دشمن بود که با تکیه بر مدیریت رهبری فرزانه و هوشیار و حضور مردم در صحنه انجام گرفت امروز هم دشمن شناسی باید با توجه به فرامین رهبر معظم انقلاب صورت بگیرد.

حجت الاسلام میرزایی در ادامه قیام پانزده خرداد را سرآغاز و مبدأ نهضتی عظیم دانست و تصریح کرد: زمانی که در جریان فیضیه قم رژیم شاهنشاهی روحانیت مبارز را قتل عام کرده و رهبران مبارزی را که هدایت نیروهای انقلابی را بر عهده داشتند را راهی زندان و تبعید کردند این امر مبنای شکل‌گیری نهضتی در تاریخ انقلاب شد که به طور تدریجی پیروزی نظام جمهوری اسلامی ایران را به دنبال داشت.

وی در پایان گفت: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که مردمش انقلابی و آرمان‌ها و ارزش‌های نظام آن هم اسلامی و دینی است، این فیوضات به برکت وجود انقلاب اسلامی و نعمت بزرگ ولایت فقیه است که ما همواره باید قدردان و سپاس گزار این نعمات و ارزش‌ها باشیم و همواره مراقبت کنیم که خون شهدای انقلاب اسلامی ما پایمال نشود./873/۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات