رشد اقتصاد در گرو رشد تولید است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حسین هاشمیتختی رییس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی امروز در جمع خبرنگاران گفت: رشد هزینهکردهای دولت در بودجه سال 96 نباید بخش عمرانی را تحت تأثیر قرار دهد.
وی در ادامه افزود: باید تلاش کنیم تا اعتبار مورد نیاز برای اجرای پروژههای عمرانی در سراسر کشور را از طرق مختلف تأمین کنیم.
رییس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با حضور رییس سازمان برنامه و بودجه کل کشور و وزرای راه و شهرسازی و نیرو و کشور، موارد مهمی از قبیل تزریق اعتبار به پروژه ها و رشد تخصیص ها در مدت زمان باقی مانده از سال 95 و همچنین افزایش تزریق اعتبار به موقع به پیمانکاران برای سال آینده به طور مفصل در کمیسیون عمران مجلس و همچنین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و به عنوان یکی از اولویت های مهم کار دولت در سال آینده به شمار می رود.
وی بیان کرد: نمایندگان استانهای مختلف مجلس شورای اسلامی نیز بر ضرورت توزیع بودجه بر اساس منطقی مشخص و برنامهریزی واحد تاکید دارند.
رییس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اعتقاد ما بر این است که نظام بودجه ریزی کشور باید از مقوله چانه زنی فاصله گرفته و توزیع اعتبارات بر پایه عدالت و توجه به اصل توسعه متوازن و همه جانبه باشد.
هاشمی تختی همچنین تاکید کرد: رشد اقتصاد در گرو رشد تولید است، همینطور منابع لازم برای رشد عملیات عمرانی در کشور بخصوص از طریق اوراق مشارکت در بودجه سال آینده کشور دیده است که امیدواریم دولت و مجلس بتوانند در یک فضای همکاری، زمینه های رفع رکود را در اقتصاد ملی فراهم کنند./202/851/ب1