نخستین نشست شورای مشورتی و راهبردی بسیج طلاب برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نخستین نشست شورای مشورتی و راهبردی بسیج طلاب حوزههای علمیه خواهران روز شنبه در سازمان بسیج اساتید تهران برگزار شد.
حوزههای علمیه در خط مقدم مبارزه با هجمه فرهنگی دشمن قرار دارند
لاله افتخاری، نماینده مجلس نهم در این نشست گفت: دشمن به واسطه جنگ نرم درصدد سلطه سیاسی بر کشورهای منطقه است.
وی افزود: نفوذ دشمن از طریق جنگ نرم و در راستای حذف استقلال یک ملت صورت میپذیرد و امروز این نفوذ در بسیاری از امور قابل مشاهده است.
افتخاری با بیان اینکه حوزههای علمیه در خط مقدم مبارزه با هجمه فرهنگی دشمن قرار دارند، عنوان کرد: دفاع نظامی بر عهده مردان است اما در مبارزه با جنگ نرم، بانوان باید خط مقدم باشند زیرا تاثیر آنان به مراتب بیشتر از مردان خواهد بود.
طلاب باید با رویکرد انقلابی در برابر هجمه دشمن موضع گیری کنند
حجتالاسلام محمود محمدی شاهرودی، مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیون کل کشور امروز در نخستین نشست شورای مشورتی و راهبردی بسیج طلاب حوزههای علمیه خواهران که در سازمان بسیج اساتید برگزار شد، گفت: امام راحل دفاع از اسلام، دفاع از انقلاب اسلامی، دفاع از اصل تغییرناپذیر نه شرقی و نه غربی و دفاع از عقاید سایر اقشار جامعه را مهمترین رسالت حوزههای علمیه بیان کرد.
مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیون کل کشور درباره هجمه فرهنگی دشمن، بیان داشت: طلاب باید با رویکرد انقلابی در برابر هجمه دشمن موضع گیری کنند و در راستای فرامین امام راحل و رهبر معظم انقلاب انجام وظیفه کرده و غفلت نکنند.
وی درباره هجمه فرهنگی دشمن، گفت: طلاب باید با رویکرد انقلابی در برابر هجمه دشمن موضع گیری کنند و در راستای فرامین امام راحل و رهبر معظم انقلاب انجام وظیفه کرده و غفلت نکنند.
ارتباط طلاب با مردم در میعادگاه نماز جمعه
در ادامه نشست نماینده حجتالاسلام والمسلمین تقوی رییس شورای سیاستگذاری نماز جمعه، گفت: امام راحل فرمودند: نماز جمعه قرارگاه فرهنگی است که فرماندگی آن بر عهده امام جمعه هر شهر است؛ بخش مهم این قرارگاه باید برعهده مبلغان باشد.
وی درباره اینکه ذی طلبگی طلاب در مواجهه با نمازگزاران میتواند مثمر ثمر و تاثیر گذار باشد، بیان داشت: بسیاری از نمازگزاران در میعادگاه نماز جمعه در جستجوی پاسخی برای سوالات شرعی خود هستند که با حضور طلاب و ارتباط آنان با مردم این خلع مرتفع خواهد بود.
نقش اساسی طلاب در رفع نیازهای فرهنگی جامعه
همچنین در این نشست زهرا سادات مؤمنی، مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: با رصد نمودن نیازهای جامعه میتوان از پتانسیل طلاب نخبه در رفع این نیازها استفاده کرد.
وی افزود: طرح قرارگاه جهادی زن مسلمان نیاز امروز مراجعان از اقصی نقاط دنیا به کشور ما ایران است.
مؤمنی اظهار داشت: بسیج به عنوان یک تشکل منسجم میتواند حامی قدرتمندی برای خواهران طلاب به شمار آید.
مدیر حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خاطرنشان کرد: در فعالیتهای فرهنگی کیفیت اهمیت ویژهای دارد، زیرا سبب همکاری و همراهی آحاد جامعه در این امر خطیر میشود.
طلاب عامل پیشرفت جامعه و تمدن اسلامی به شیوه های نوین
در ادامه زهرا سادات صادقی، مدیر حوزه علمیه الزهرا(س) گفت: حوزه های علمیه در عرصه اجتماع و هنر با شیوههای خاص تبلیغ میتوانند حضور و نقش فعالی داشته باشند.
وی افزود: در جهاد کبیر نیاز است طلاب در همه زمینهها مانند فضای مجازی، تبلیغ، مسایل علمی و پژوهشی به صورت تخصصی آموزش داده شود تا عامل پیشرفت جامعه و تمدن اسلامی به شیوه های نوین باشند.
بصیرت و شجاعت طلاب در عرصه داخلی و خارجی
در این نشست همچنین عصمت سپهری، مشاور رسانه ملی در حوزه زنان و خانواده سخنرانی کرد و گفت: دشمن با جنگ نرم و سلطه سیاسی بر جوامع درصدد مضمحل کردن استقلال کشورهای دنیا است.
وی افزود: امروز لازم است در حوزههای علمیه خواهران یک پایش انجام شود تا با بصیرت و شجاعت کافی در عرصه داخلی و خارجی وارد شوند و این مهم در سایه آموزشهای لازم امکان پذیر است.
بغض و کینه دشمنان در راستای نابودی اسلام
در ادامه فرزانه سادات نیکوبرش، مشاور ریاست سازمان تبلیغات اسلامی و رییس گروه برنامهریزی اجتماعی تبلیغات اسلامی گفت: ارزشها و انقلاب اسلامی دو پایه اساسی کشور ما هستند و امروز دشمنان با بغض و کینهای که از اسلام دارند به دشمنی با آن پرداختند و این نشان از رسالت عظیم طلاب دارد.
طلاب باید در زمینه مهارتها و خلاقیتها نوآوری داشته باشند
در پایان این نشست صدیقه صدیق، معاون فرهنگی تربیتی آموزش عالی بنتالهدی گفت: طلاب باید در زمینه مهارتها و خلاقیتها نوآوری داشته باشند زیرا در تعامل فرهنگی با اقشار مختلف جامعه بسیار حائز اهمیت است./813/201/ب2