چهارمین جلد از مجموعه مهارتهای طلبگی با عنوان «برنامهریزی تحصیلی» به چاپ رسید
به گزارش خبرگزاری رسا، مرکز پژوهشهای جوان در راستای خواست و علاقه مندی مخاطبان طلبه جوان، مجموعه مهارت های طلبگی را فراهم آورده است. این مجموعه تلاش می کند در ساحت های فردی، خانوادگی، اجتماعی، علمی، اخلاقی و تبلیغی مهارتهایی را متناسب با اقتضائات رفتاری و معرفتی طلاب جوان ارائه کند تا آنان را در نقش آفرینی مؤثر و مفید یاری نماید.
عنوان «برنامه ریزی تحصیلی» دفتری از فصل علمی این مجموعه یازده جلدی است که به قلم آقای حسین خنیفر سامان یافته و به تازگی به چاپ رسیده است.
نویسنده در این اثر برنامهریزی را عاملی مهم برای مهار فرصت ها و زمان های پیرامون دانسته و معتقد است انسان بدون برنامه ریزی، بسیاری از فرصت ها را از دست داده و روزمرگی زندگی، او را به بی هدفی می کشاند؛ لذا دست به کارهای نیمه تمام می زند.
«برنامه ریزی تحصیلی» شامل چهار فصل به شرح زیر است.
فصل اول: اهمیت برنامه ریزی در تحصیل و یادگیری
فصل دوم: گام ها و الگوهای کاربردی برنامه ریزی درسی
فصل سوم: دام ها و موانع برنامه ریزی تحصیلی
فصل چهارم: موفقیت در برنامه ریزی تحصیلی
خنیفر در بخشی از مقدمه کتاب خود با تأکید بر برنامه ریزی، چنین می نویسد:
برای پرهیز از اتلاف سرمایه های مادی و معنوی در انجام هر کاری و در راه رسیدن به هدف، باید از روش های درست رسیدن به هدف آگاه باشیم. از آنجا که دانش اندوزی و دانش پژوهی، فعالیت هایی با ارزش و هدفمند است، این اصل در امر علم اندوزی اهمیت بیشتری می یابد؛ زیرا سرمایه اصلی و عمده این فعالیت عمر انسان است. از این رو برنامه ریزی در زندگی – به ویژه در تحصیل علم – اهمیت ویژه ای دارد. برنامه ریزی از طریق تنظیم فعالیت ها تمرکز بر روی هدف، جلوگیری از تغییر مسیر و فراهم آمدن ابزاری برای کنترل مراحل، احتمال رسیدن به هدف را افزایش می دهد.
گفتنی است چهارمین جلد از مجموعه یازده جلدی مهارتهای طلبگی با عنوان " برنامه ریزی تحصیلی" اثر حسین خنیفر، با قیمت 5000 تومان توسط انتشارات کانون اندیشه جوان، منتشر و در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه این کتاب میتوانند به نشانی www.poiict.ir مراجعه کنند./998/د102/ق
منبع:پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی