۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۷۷۹۳۲۸
قائم مقام معاونت پژوهش حوزه علمیه در امور استان ها تشریح کرد؛

جزئیات برگزاری دوازدهمین اجلاسیه معاونان پژوهش حوزه های علمیه

جزئیات برگزاری دوازدهمین اجلاسیه معاونان پژوهش حوزه های علمیه
قائم مقام معاونت پژوهش حوزه علمیه در امور استان ها از برگزاری دوازدهمین اجلاسیه معاونان پژوهش حوزه‌های علمیه سراسر کشور در اردیبهشت ماه خبر داد.

حجت الاسلام سیدحسین اسحاقی قائم مقام معاونت پژوهش در امور استان ها در گفت وگو با خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، از برگزاری دوازدهمین اجلاسیه معاونان پژوهش حوزه های علمیه سراسر کشور از اول تا پنجم اردیبهشت ماه 1404 خبر داد و اظهار داشت: این دوره در حالی به استقبال اجلاسیه دوازدهم - برسم هرساله-  می رویم که سوگمندانه با ارتحال جانسوز یکی از بهترین وتوانمندترین معاونان پژوهش در اثر حادثه تصادف مواجه شدیم و فضای دلمان ابری و چشمانمان بارانی است. گرچه جای او در این نشست پژوهشی خالی است، اما دلهای ما محشری پرغوغا از یاد اوست؛ دستان پرمهرش، آیه عطوفت و لوح زرنگاری ازهدایت بود. در هجرانش سکوتمان فریاد و «نبودنش» روشن ترین حضور است. معاون فقید استان سمنان بحق از همکاران متخلق، مهذب و اندیش ورز حوزه های علمیه بود که در طول سالیان گذشته منشأ تحولات چشمگیر پژوهشی در استان سمنان شد و در اجلاسیه های پیشین، ره توشه های ثمین از ایشان به یاد گار مانده است. با این وصف با دلی مالآمال از غم هجران او و با پاسداشت یاد وزحماتش، ضمن همدردی با خانواده متدین و معزی(آیت الله فؤادیان و جناب سلطانیه) با کسب رخصت از بازماندگان و حضور آنان به استقبال اجلاسیه دوازدهم می رویم. 

وی افزود: در این اجلاسیه توفیق داریم تا از محضر آیت الله غروی از اعضای شورای عالی در خصوص «بازنگاهی به سیاست ها و برنامه های پژوهش در حوزه های علمیه» بهره مند شویم. همچنین «تبیین برنامه ها و رویکردهای معاونت پژوهش در دوره جدید» به وسیله حجت الاسلام والمسلمین عباسی معاون پژوهش ارائه می شود. 

قائم مقام معاونت پژوهش در امور استان ها بیان داشت: از برنامه دیگر این اجلاسیه در طی نشست سه روزه در مشهد مقدس عبارتند از: گفتگوی آزاد معاونان پژوهش با همکاران ستادی درباره نقاط ضعف و قوت برنامه های پژوهشی در عرصه ستادی، استانها و واحدهای تابعه، بیان نوآوری ها و تجربه های موفق معاونان منتخب استانها، برنامه های مدیریت ترویج شامل: آموزش پژوهش، فعالیت های نگارشی وکانون های علمی و بایسته های ارتقای کمی و کیفی آثار جشنواره علامه حلی(ره)، ارائه مباحثی در طبقه بندی استانها از حیث برگزاری کرسی ها آزاد اندیشی، آسیب شناسی کرسی ها و راههای برون رفت از آن، بررسی وضعیت اجرای پروژه های نیاز شناسی موضوعی و جغرافیای دینی فرهنگی استانها و مباحث مرتبط با مدیریت مطالعات و برنامه ریزی پژوهشی، برگزاری کارگاه شیوه های راه اندازی وفعال سازی نشریات مدرسه ای واستانی، مباحثی در خصوص شناسایی نخبگان و پرورش استعدادهای برتر پژوهشی و وضعیت شناسی وارزیابی پژوهشی در استانها، مراکز تخصصی، واحدهای آموزشی و سفیران هدایت بر مبنای سامانه سراج نیز از دیگر برنامه های این اجلاسیه است.

حجت الاسلام اسحاقی افزود: رایزنی هایی برای بهره گیری از محضر آیت الله مروی تولیت آستان قدس رضوی به انجام رسیده و امیدواریم این اجلاسیه در امتداد اجلاسیه های پیشین مشحون از دستاوردهای وزین و تحول آفرین باشد.

ارسال نظرات