۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۷
کد خبر: ۳۲۴۳۶۴
استاد حوزه و دانشگاه:

بندگی در ماه رجب، ورودی شایسته به ماه رمضان را به همراه خواهد داشت

خبرگزاری رسا ـ این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که علت اصلی عبادت در ماه رجب، از نظر بسیاری از مربیان اخلاقی، آماده سازی انسان برای ورود به ضیافت بزرگ ماه رمضان است، گفت: انسان ها خود را مانند کسی که برای ورود به مهمانی بزرگ آماده می شوند لازم است به این مسأله توجه کنند.
ماه رجب

حجت الاسلام سعید سعدی، استاد حوزه و دانشگاه و کارشناس مسائل دینی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به این‌که ماه رجب، شهر الله الاصب گفته می شود به این دلیل است که خیرات بر بندگان خداوند از آسمان و زمین نازل می شود، ابراز داشت: مردم در همین راستا خود را باید برای عبادت های مخصوص ماه رجب همچون روزه داری و خواندن دعاهای گوناگون سفارش شده آماده کنند.

 

وی با بیان این‌که علت اصلی عبادت در ماه رجب، از نظر بسیاری از مربیان، آماده سازی انسان برای ورود به ضیافت بزرگ ماه رمضان است، خاطرنشان کرد: انسان ها خود را مانند کسی که برای ورود به مهمانی بزرگ آماده می شوند لازم است به این مسأله توجه کنند.

 

این مقام مسؤول با تأکید براین نکته که آماده سازی ها در ماه های رجب و شعبان جنبه مقدماتی برای ورود به ماه رمضان دارد، بیان داشت: اساسا همه تعالیم دینی گرایش به انسان سازی دارند. این فرصت شماری از جانب خداوند به همین دلیل مهم و اساسی است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: در ماه رجب مناسبت های گوناگونی همچون میلاد امام محمدباقر(ع)، شهادت امام هادی(ع)، ولادت امام علی(ع)، بعثت پیامبراکرم(ص)، که اسباب یادآوری برای ورود به این فضاها هستند.

 

حجت الاسلام سعدی با اشاره به این‌که اعتکاف فرصتی برای آماده سازی انسان در زمینه های عبادی، اخلاقی و اعمال روزانه است، ادامه داد: اعتکاف برای افرادی که در مدت سه روز از فضای خارج از عبادت به دور هستند، برای تفکر، خودسازی و و فکر کردن به اعمال خود فرصت است.

 

وی با بیان این‌که اعتکاف یکی از قله های عبودیت در اسلام است، خاطرنشان کرد: انسان عابد و زاهد در اسلام، انسان با تفکر است که پس از این مسأله به مرحله عبودیت می رسند و بایستی این عبودیت و مطلب را به انجام و فرجام برساند و بتواند در عبادت خود به اوج و قله برسد.

 

این کارشناس مسائل دینی با اشاره به این‌که خداوند سه روز را به اعتکاف اختصاص داده که انسان اعمال و رفتار خود را بررسی و بازنگری کند، نقاط قوت تقویت شده و نقاط ضعف برطرف شوند. افرادی که معتکف می شوند این فرصت گرانبها را بدست می آورند و باید همواره مدنظر داشته باشند./9453/302/ب3

ارسال نظرات