۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۹
کد خبر: ۲۸۱۸۳۲
محقق و پژوهشگر طب سنتی:

سعادت و کمال انسان در دنیا و آخرت نیازمند محیطی امن و سالم است

خبرگزاری رسا ـ محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیاناین‌که داشتن محیط امن و سالم زمینه ساز سلامتی و سعادت و کمال انسان در دنیا وآخرت است، گفت: استفاده بهینه از زمین پاک، آب و هوا، درختان و گیاهان، میوه ها و خوراکی‌های طیب و حلال می توان به طور ذاتی از اکثریت بیماری‌ها پیشگیری کرد.
طب اسلامي

خانم دکتر معصوم زاده، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، گفت: مراقبت‌های بهداشتی و اصول پیشگیری از بیماری‌ها در تمام جنبه‌های زندگی پایه و اساس سبک زندگی در ادوار گذشته این مرز و بوم بوده است.

 

وی با بیان اینکه به طور قطع یکی از اموری که زمینه ساز سلامتی و سعادت و کمال انسان در دنیا و آخرت است، داشتن محیطی سالم و امن است، گفت: استفاده بهینه از زمین پاک، آب و هوا، درختان و گیاهان، میوه ها و خوراکی‌های طیب و حلال می توان به طور ذاتی از اکثریت بیماری‌ها پیشگیری کرد و با تعمق قابل توجهی در شفا بخشی اکثر بیماری‌ها نقش اساسی عوامل فوق را مشاهده کرد.

 

عضو شورای شهر کرمان ادامه داد: گیاهان سهم بزرگ و بسیار مهمی در زندگی بشر دارند، تلطیف هوا، تعادل هوای محیط، حفاظت از خاک و تأمین اکثریت مواد خوراکی انسان فقط بخشی از فوائد آنها است، تلطیف روح و روان آدمی یکی دیگر از اثرات آنها است.

 

محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: سازمان بهداشت جهانی در یکی دو دهه اخیر توجه ویژه ای به ترویج طب سنتی داشته است و علت آن توجه به خصوصیات ذاتی طب سنتی، ویژگی کل‌نگر بودن و قابل اجرا بودن آن است.

 

وی با اشاره  به اینکه در قرآن و روایات نیز به طیب و حلال بودن، به اندازه زمان و چگونگی مصرف توصیه شده است، عنوان کرد: پیام‌های متعددی از اصول و مبنای طب سنتی برای آحاد مردم از حکیمان این مرز و بوم در گذشته دور و نزدیک به یادگار مانده که سبک زندگی صحیح را به ما می‌آموزد.

 

معصوم زاده در پایان گفت: پیام‌های ده گانه اصول و مبانی طب سنتی به خوردن با اشتهای واقعی، دست کشیدن از غذا قبل از سیر شدن، خوب جویدن، مصرف یک نوع غذا، خوابیدن در ابتدای شب، سحر خیزی، تحرک مناسب، سلامت معنوی، کاهش استرس و مصرف نان سبوس دار اشاره دارد./9705/ت302/ح

ارسال نظرات